Apocalypse Remote Administration Tool 1.4 BF : 1
-
Who delphi derleyicim yok. Sende C varsa şunu derle virüstotal da tarat.
#include <windows.h>
int main(){
int (*mesaj) (int, char*,char*,int);
mesaj=GetProcAddress(LoadLibrary("user32.dll"),"MessageBoxA");
mesaj(0,"selam","",0);
return 0;
}Eğer yoksa ben sonucu vereyim.
http://www.virustotal.com/tr/analisis/35a78763876ab6881861afdb6c687cf39a88b2829abd3f12f0465f181836df1e-1257000377
-
sileyim o zaman :D kimse görmesin
-
kimsenin göremediğini görmüş işaretlemişsin :D sen simdi sewinmişsindir de :D
merak etme kurbanlar arasinda turk yok
ilk konuda kurbanlari ip adresleri ile gorebilirsin
-
yaz oraya en büyük destekçim manialith yaz. kenara köşeye değil ortaya yaz. HacKeR_mayna31 diye değiştiriyorum ismimi :D
-
R.A.T Üzerinde yapilan degisiklikleri bu konu altinda adim adim gorebilirsiniz. -
bir terminalde en fazla kaç bot kontol edebilirfiz 1mbit bağlantı ile ?
-
1 terminalde ayni anda 1 den fazla grup olusturabilirsin
1 porttan sonsuz baglanti kurabilirsin.
portlari birbirinden farkli birden fazla grup olusturup binlerce baglanti saglayabilir hepsinde es zamanli broadcast komut calistirabilirsin. -
güzel olmuş çokta göresel paylaşım olacakmı
-
Server/Client programın tray de iconunun görünmemesi daha iyi olur hacım birde görünse bile şifre koyabilme imkanı olsa.Görev yöneticide görünmese.windows güvenli kipte bile .alışssa.Program files klasöründe bu programa ait dll exe ve benzeri dosyalarının hiçbirinin zorlada olsa silinememese.Uzaktaki bilgisayarda program gönder/ve çalıştır komutu veya resmi gönder ve çalıştır komutu olsa.Local ip ve internet ip adresi mac adresi ve modem mac adresi tespiti ve bununla birlikte wake-on lan özelliği hatta internet bant genişliğinin ayarlanabilmesi port açma ve kapatma programların internete erişimin engellenmesi vveya açılması Local Ağ bant genişliğinin ayarlanması ve kota belirleme.hacım sadece bu özellikler olsun deliii olur beeaa .aklıma gelen şeyler bunlar.
-
Hacım program iyi güzelde Neden Dili ingilizce bunun.İngilizi ibneler türkçe program yapıp, dilimizi galiye alıp, saygı gösteriyorlarmı sence.sen neden böle bir hata yaptın kanki.