Apokalipto – Apocalypto Türkçe Dublaj İstek
-
Merhaba arkadaşlar bu filmin türkçe dublajını indireceğim bir link yada online izleyecileceğim bir site varmı ?Biraz araştırma yaptım fakat sonuç olumsuz... Konu hakkında yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler..
-
hacı o filmi yıllar öncesınde orjınal dvd sınde ızlemıstım alt yazılı olarak. internette araştırırsan yonetmenı dublaj olmasın dıye bı telıf hakkımı ney almıs dublaj yapan ulkenın bı seysıne dava acıp tazmınatmı ne alıyormus. yanı dublajını bulman zor galıba
-
Hoca filmde zaten konuşma yok yani dublaj olsa bile ne yapcaksın. İkincisi adamlar ingilizce bile konuşmuyo ki abuk sabuk bi' dil konuşuyorlardı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Yani orijinalini indir altyazı ile dublaj farkı göremezsin. :)
-
izledim
-
Devilcode bunu yazdıCaliber bunu yazdı
Hoca filmde zaten konuşma yok yani dublaj olsa bile ne yapcaksın. İkincisi adamlar ingilizce bile konuşmuyo ki abuk sabuk bi' dil konuşuyorlardı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Yani orijinalini indir altyazı ile dublaj farkı göremezsin. :)
bayıldım filmi anlatışına :D abuk sabuk dil ahahaha
hacı biraz kamera arkası senaryoları izle oku böyle filmlerde bir dil meydana getiriyorlar onu geliştirip filmde ilgi çekici halde abartılı kullanıyorlar ee bizim anadolu daş fırın erkeği böyle yorumlarsa ohooo AB kapısı zor.
Offf hocam zorla tartışalım diyosun yani? Yasaklanmaya niyetim yok kusura bakma.
-
Devilcode bunu yazdıCaliber bunu yazdı
hacı biraz kamera arkası senaryoları izle oku böyle filmlerde bir dil meydana getiriyorlar onu geliştirip filmde ilgi çekici halde abartılı kullanıyorlar ee bizim anadolu daş fırın erkeği böyle yorumlarsa ohooo AB kapısı zor.
senin gibiler oldukça biz ab'ye kesin gireriz mükemmelsin çok fena aydınlandim Iyi ki varsın -
tr dublaj izlenmez lan o film kafayı mı yediniz.
-
Beyler özellikle filmi aztekçe çekmişler o zamanı iyi yansıtsın diye uydurma bi dil yok ortada.
Ayrıca filmin hiçbir dublajı yok bildiğim kadarıyla geek de yok.
-
linki bir ara verecektim, neredeyse!
-
herhalde en son dublajla izlenecek filmdir, zannetmiyorum yoktur dublajlısı.
-
kalibre bunu yazdıDevilcode bunu yazdıCaliber bunu yazdı
senin gibiler oldukça biz ab'ye kesin gireriz mükemmelsin çok fena aydınlandim Iyi ki varsın:D:D:D:D