folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Apokalipto – Apocalypto Türkçe Dublaj İstek

Apokalipto – Apocalypto Türkçe Dublaj İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bu filmin türkçe dublajını indireceğim bir link  yada online izleyecileceğim bir site varmı ?

Biraz araştırma yaptım fakat sonuç olumsuz... Konu hakkında yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

hacı o filmi yıllar öncesınde orjınal dvd sınde ızlemıstım alt yazılı olarak. internette araştırırsan yonetmenı dublaj olmasın dıye bı telıf hakkımı ney almıs dublaj yapan ulkenın bı seysıne dava acıp tazmınatmı ne alıyormus. yanı dublajını bulman zor galıba

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hoca filmde zaten konuşma yok yani dublaj olsa bile ne yapcaksın. İkincisi adamlar ingilizce bile konuşmuyo ki abuk sabuk bi' dil konuşuyorlardı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Yani orijinalini indir altyazı ile dublaj farkı göremezsin. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

izledim

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı
    Caliber bunu yazdı

Hoca filmde zaten konuşma yok yani dublaj olsa bile ne yapcaksın. İkincisi adamlar ingilizce bile konuşmuyo ki abuk sabuk bi' dil konuşuyorlardı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Yani orijinalini indir altyazı ile dublaj farkı göremezsin. :)

bayıldım filmi anlatışına :D abuk sabuk dil ahahaha

hacı biraz kamera arkası senaryoları izle oku böyle filmlerde bir dil meydana getiriyorlar onu geliştirip filmde ilgi çekici halde abartılı kullanıyorlar ee bizim anadolu daş fırın erkeği böyle yorumlarsa ohooo AB kapısı zor.

Offf hocam zorla tartışalım diyosun yani? Yasaklanmaya niyetim yok kusura bakma.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı
    Caliber bunu yazdı

hacı biraz kamera arkası senaryoları izle oku böyle filmlerde bir dil meydana getiriyorlar onu geliştirip filmde ilgi çekici halde abartılı kullanıyorlar ee bizim anadolu daş fırın erkeği böyle yorumlarsa ohooo AB kapısı zor.

senin gibiler oldukça biz ab'ye kesin gireriz mükemmelsin çok fena aydınlandim Iyi ki varsın

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

tr dublaj izlenmez lan o film kafayı mı yediniz.

xxx
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Beyler özellikle filmi aztekçe çekmişler o zamanı iyi yansıtsın diye uydurma bi dil yok ortada.

Ayrıca filmin hiçbir dublajı yok bildiğim kadarıyla geek de yok.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

linki bir ara verecektim, neredeyse!

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

herhalde en son dublajla izlenecek filmdir, zannetmiyorum yoktur dublajlısı.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı
    Caliber bunu yazdı

senin gibiler oldukça biz ab'ye kesin gireriz mükemmelsin çok fena aydınlandim Iyi ki varsın

:D:D:D:D

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
Toplam Hit: 5093 Toplam Mesaj: 18