Apo"Nun Yakalanışı ( The Orjinal )
-
Çocuk Katili'nin yakalanış videosu
Türk Bayrağının Yanında Durması Bile yeter
-
zilyonkez izledim saol a.q onun!
edit: sen bu imzan daki kafayla adım atiyorsan Düsmanın cok olur.. unutma bu toprak üstünde Her Kök insanın kanı var !!
-
yetmez asmak lazım .
-
edit... :
-
hahaha nasıl 3.5 atıyor :D
O an bu adamı delikanlı dağ rambosunu pardon yanlış yazdım terörist kedisini çok iyi anlayabiliyorum.Bide hala bunun peşinden gidenler varsa vay haline.Ya böle tam ucağa bindirilirkenki videosu falan olsa daha süper olur :D
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------hahaha nasıl 3.5 atıyor :D
O an bu adamı delikanlı dağ rambosunu pardon yanlış yazdım terörist kedisini çok iyi anlayabiliyorum.Bide hala bunun peşinden gidenler varsa vay haline.Ya böle tam ucağa bindirilirkenki videosu falan olsa daha süper olur :D
-----------------------------Şöyle eze eze koymalarını isterdim :D:D
-
Abicim Apo picinin yakalanisi hikayedir. pkk amerika ve Turkiye'nin bir oyunudur. daga cikacagi gunude biliyorlardi
yakalanacagi gunude.
Turk halkina da sozde hediye ettiler.
Onu o hapisten cikarmazsalar bende top olayim.
Sonra bizde olanlari mis gibi unutacagiz yillardir oldugu gibi.
Vali filminde cok guzel soyluyor Amerikali pic
sizin en cok begendigim yaniniz herseyi cok cabuk unutmaniz. bunuda digerleri gibi unutacaksiniz diyor.
Neler neler unuttuk bir geriye donup baksaniz.
Apo yakalanmis . poeah
Yakalandida ne skim yedik ?
3 tane eskiyayi dagdan bile bile temizlemediler
binlerce askerimizi sehit ettiler
sonra gelin dagdan oldurduklerinizi unutup kardes olalim dediler.
ustune ustluk simdi Kurtle Turku birbirine dusman ettiler.
yarin bu da unutulur.
konumuz lazlar olur
Cerkezler olur
olur ha olur.
-
Allahım Yalvarıyorum Sana Yalvarıyorum Ne Olur Şu Şerefsizin Kaldığı yer İmralı Adasına Ben Görevli Asker Olayım Yalvarıyorummmmmmmm :( Çok Merak Ediyorum O Kadar Silah Arkadaşları Ölüyor Onlar Nasıl Duruyorlar Kafasına Sıkmıyorlar ? O Şerefsiz Soysuzun Arkasında 500.000 Kişi Varsa , Kafasına Sıkan Kahraman Askerin 75 Milyon ve Onca Ölen Şehitlerin Ruhları Arkasında... Allah'ım Yalvarıyorum Sana Nolur Dualarımı Kabul Eyle :( :(
-
vidyoda piç tirtir titriyo şimdi piyasaya ahkam kesiyo
zamanında assaymışız şimdi herşey yolunda olcaktı
-
apo denen it dölünü asarsanız sizi ab ye almayız diyen küstah ab.
şimdide eşkiyayı affetmesseniz , apoyu serbest bırakmazsanız sizi ab ye almayız diyor.
başımızdakilerde ekran karşısına çıkıp utanmadan yalan sözlerle milleti uyutuyor..
birileride hamdolsun elhamdülillah yarabbi şükür diyerek destekliyor.(onlar kendilerini biliyor).
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------Abicim Apo picinin yakalanisi hikayedir. pkk amerika ve Turkiye'nin bir oyunudur. daga cikacagi gunude biliyorlardi
yakalanacagi gunude.
bla bla bla
----------------------------yeni bir teorim var,
şehitler olmasaydı herşey günlük gülistanlık olsaydı ülkeyi bölmek daha kolay olmazmıydı sizce ?
böle şehitler olarak asker önem kazanarak ülke bir bütün oluyor millet bayrak sevgisi doluyor.
Eğer pkk olmasaydı terörist olmasaydı 15-20 yıl sonra ki gençliğin türk bayrağıymış asker miş türklükmüş sikinde olmazdı.
bana göre pkk Türkiyenin bir politikasıdır.