App Plaka Değişimi Nasıl Olacak...
-
App plakaya ceza malumunuz. Değişim için ne yapılıyor, nereye gidilecek, nereye ne kadar ücret yatırılacak bilen biri aydınlatırsa sevinirim..
-
noteden plaka basım belgesi alıp bununla şoförler odasına başvuruyosun, orada basıp veriyorlar hocam.
https://www.egm.gov.tr/08032026-tarihli-basin-aciklamasi-2
LynXMaSTeR tarafından 15/Mar/26 21:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Yemin ederim zaman kaybı verelim parasını, verelim kargolasınlar m.k. Benimki de app sorun şu bu Amına koyduğumun Şoförler Odası verdi bandrol vs de var. Polise sordum vallahi yazarlar dedi Bandrol vs. bakmaz bizimkiler dedi. Ülkenin haline bak .
-
Şoforler odasının verdiği kalın fontlu orjinal plaka muayenede sorun oluyor mu, deneyimleyen var mı ?
caagroup tarafından 15/Mar/26 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Önce Noter de sorgulama yapın eger kı plakanızda sorun yoksa direk 2000 kusure degişim yapılır sorun varsa eger kı calıntıya gıren vs dırek karakoldan bıldırım yapıp ruhsat degısıme gıdıyor bende sorun yoktu dırek noter den halettım.
-
Şoförler odasında bastırdım, bildiğin apk gibi kalın.
-
DracuLax bunu yazdı
Önce Noter de sorgulama yapın eger kı plakanızda sorun yoksa direk 2000 kusure degişim yapılır sorun varsa eger kı calıntıya gıren vs dırek karakoldan bıldırım yapıp ruhsat degısıme gıdıyor bende sorun yoktu dırek noter den halettım.
Plakada tüm bandroler, bayrak, TC , mühür ve o yatayda beliren çizgi vs hepsi var... Ama kalım harfler... Geçen polis durdurdu değişmem gerektiğini belirtti.
Noter anlayacak mı bunu? Oraya mı sormam gerek anlamadım ki arkadaş biz niye bunla uğraşıyorız... Ben normal vatandaşım yaaa... Araç aldım plakayı bile değiştirmedim niye upraşıyorum ben bunla... Hadi uğraşmayım nerde ne yapacağım, kim bu plakanın normal olup olmadığını söyleyecek, nereye ne yatıracağım ve nasıl normale döneceğim. Normali yapmak için bile bu kadar uğraşmamam gerek arkadaş ben normal vatandaşım...
-
caagroup bunu yazdı
Şoforler odasının verdiği kalın fontlu orjinal plaka muayenede sorun oluyor mu, deneyimleyen var mı ?
Kendi cevabımı vereyim muayenede bir sorun oluşmadan geçti.
-
Plaka basımı için yoğunluk olacaktır, belki aynı gün plakanız verilmeyebilir. Şimdi en can alıcı kısmı söylüyorum. Plaka değişimi için sakın plakasız trafiğe çıkmayın cezası 46 bin.Arac 30 gün trafikten men ve ehliyete el koyma . Arabayı park edin yeni plaka takana kadar yerinden oynatmayın.
-
Şoförler odasınin kalın puntolu plakaları geçerli
https://www.egm.gov.tr/08032026-tarihli-basin-aciklamasi-2
Edit: link paylaşımı yapılmış
tarzan tarafından 18/Mar/26 19:21 tarihinde düzenlenmiştir -
_PesimisT_ bunu yazdıDracuLax bunu yazdı
Plakada tüm bandroler, bayrak, TC , mühür ve o yatayda beliren çizgi vs hepsi var... Ama kalım harfler... Geçen polis durdurdu değişmem gerektiğini belirtti.
Noter anlayacak mı bunu? Oraya mı sormam gerek anlamadım ki arkadaş biz niye bunla uğraşıyorız... Ben normal vatandaşım yaaa... Araç aldım plakayı bile değiştirmedim niye upraşıyorum ben bunla... Hadi uğraşmayım nerde ne yapacağım, kim bu plakanın normal olup olmadığını söyleyecek, nereye ne yatıracağım ve nasıl normale döneceğim. Normali yapmak için bile bu kadar uğraşmamam gerek arkadaş ben normal vatandaşım...
Hocam polis memuru değiştirmen lazım dediğinde nasıl değiştireceğini söylemedi mi :/