folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder App Plaka Değişimi Nasıl Olacak...

App Plaka Değişimi Nasıl Olacak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

App plakaya ceza malumunuz. Değişim için ne yapılıyor, nereye gidilecek, nereye ne kadar ücret yatırılacak bilen biri aydınlatırsa sevinirim..

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

noteden plaka basım belgesi alıp bununla şoförler odasına başvuruyosun, orada basıp veriyorlar hocam.

https://www.egm.gov.tr/08032026-tarihli-basin-aciklamasi-2

LynXMaSTeR tarafından 15/Mar/26 21:14 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Yemin ederim zaman kaybı verelim parasını, verelim kargolasınlar m.k. Benimki de app sorun şu bu  Amına koyduğumun Şoförler Odası verdi bandrol vs de var. Polise sordum vallahi yazarlar dedi Bandrol vs. bakmaz bizimkiler dedi. Ülkenin haline bak .

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

Şoforler odasının verdiği kalın fontlu orjinal plaka muayenede sorun oluyor mu, deneyimleyen var mı ?

caagroup tarafından 15/Mar/26 23:30 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

Önce Noter de sorgulama yapın eger kı plakanızda sorun yoksa direk 2000 kusure degişim yapılır sorun varsa eger kı calıntıya gıren vs dırek karakoldan bıldırım yapıp ruhsat degısıme gıdıyor bende sorun yoktu dırek noter den halettım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Şoförler odasında bastırdım, bildiğin apk gibi kalın. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek
    DracuLax bunu yazdı

Önce Noter de sorgulama yapın eger kı plakanızda sorun yoksa direk 2000 kusure degişim yapılır sorun varsa eger kı calıntıya gıren vs dırek karakoldan bıldırım yapıp ruhsat degısıme gıdıyor bende sorun yoktu dırek noter den halettım.

Plakada tüm bandroler, bayrak, TC , mühür ve o yatayda beliren çizgi vs hepsi var... Ama kalım harfler... Geçen polis durdurdu değişmem gerektiğini belirtti. 

Noter anlayacak mı bunu? Oraya mı sormam gerek anlamadım ki arkadaş biz niye bunla uğraşıyorız... Ben normal vatandaşım yaaa... Araç aldım plakayı bile değiştirmedim niye upraşıyorum ben bunla... Hadi uğraşmayım nerde ne yapacağım, kim bu plakanın normal olup olmadığını söyleyecek, nereye ne yatıracağım ve nasıl normale döneceğim. Normali yapmak için bile bu kadar uğraşmamam gerek arkadaş ben normal vatandaşım...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek
    caagroup bunu yazdı

Şoforler odasının verdiği kalın fontlu orjinal plaka muayenede sorun oluyor mu, deneyimleyen var mı ?

Kendi cevabımı vereyim muayenede bir sorun oluşmadan geçti.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paşa.
    OkudukdaNeOldu
    OkudukdaNeOldu's avatar
    Erkek

Plaka basımı için yoğunluk olacaktır, belki aynı gün plakanız verilmeyebilir. Şimdi en can alıcı kısmı söylüyorum. Plaka değişimi için sakın plakasız trafiğe çıkmayın cezası 46 bin.Arac 30 gün trafikten men ve ehliyete el koyma . Arabayı park edin yeni plaka takana kadar yerinden oynatmayın.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Şoförler odasınin kalın puntolu plakaları geçerli 

https://www.egm.gov.tr/08032026-tarihli-basin-aciklamasi-2

Edit: link paylaşımı yapılmış 

tarzan tarafından 18/Mar/26 19:21 tarihinde düzenlenmiştir

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı
    DracuLax bunu yazdı

Plakada tüm bandroler, bayrak, TC , mühür ve o yatayda beliren çizgi vs hepsi var... Ama kalım harfler... Geçen polis durdurdu değişmem gerektiğini belirtti. 

Noter anlayacak mı bunu? Oraya mı sormam gerek anlamadım ki arkadaş biz niye bunla uğraşıyorız... Ben normal vatandaşım yaaa... Araç aldım plakayı bile değiştirmedim niye upraşıyorum ben bunla... Hadi uğraşmayım nerde ne yapacağım, kim bu plakanın normal olup olmadığını söyleyecek, nereye ne yatıracağım ve nasıl normale döneceğim. Normali yapmak için bile bu kadar uğraşmamam gerek arkadaş ben normal vatandaşım...

Hocam polis memuru değiştirmen lazım dediğinde nasıl değiştireceğini söylemedi mi :/

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 1208 Toplam Mesaj: 17
app plaka