folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Apple, Fatih Projesi‘Nden Elendi

Apple, Fatih Projesi‘Nden Elendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

samsungla microsoft kapışır.Keşke vestele verseler kendi yağımızda kavrulalım hiç olmazsa.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bana göre son derece gereksiz bir proje. Sanki eğitim sistemimiz mükemmle işliyor, ülkedeki tüm genç nesil belli bir eğitim ve bilince erişmiş de hepsinin eline tablet tutuşturup bilimsel ve eğitim ile alakalı kullanmasını bekliyorsun.

Parayı birilerine yedirip dağıtacaklar öğrencilere tabletleri, yarısı 1 sene içinde bozulacak bir kısmı satılacak geri kalanlar da öğrencilerin elinde oyun dolu şeylere dönüşecek. Apple da çekilmiş işin içinden microsoft da çekilirse büyük ihtimal android tabanlı olacak.

Ne kadar kısıtlı sistem yüklense bile bi root+custom rom a bakar iş. Yakında heryerde meb in dağıttığı tabletlere custom rom atma diye anlatımlar görürüz

Aynı şekilde akıllı tahta da çok gereksiz bana göre, yıllarca yeşil tahtada eğitim görenler eksik mi yetişti, bizim başımızdakilerin teknolojik gelişmeden anladığı bu işte. Ödüllendiriyorsun ama neyi niye ödüllendiriyorsun?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Türk firması alırsa hem paramız içerde kalır hem ekonomiye can kadar diye düşünebilirsiniz fakat donanımını diğer ülkelerden alıp birleştirip devlete dandik bi tableti 500 liraya satacaklarsa siktirsin gitsinler. Rüşvete kafayı takmayın artık rüşvet prosedür haline geldi. 

manhyak tarafından 11/Şub/14 17:38 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

tablet gelse de oyun kursak :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

gereksiz diyen arkadaşlar o tablet dağıtılan çocuklardan sadece bir tanesi bile merak edip bu nedir ?

diye sorsa içlerinden bir tane bile

bill gates, tim cook , steve jobs çıksa yeter bu ülkeye. 

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

gereksiz diyen arkadaşlar o tablet dağıtılan çocuklardan sadece bir tanesi bile merak edip bu nedir ?

diye sorsa içlerinden bir tane bile

bill gates, tim cook , steve jobs çıksa yeter bu ülkeye. 

Ahaha bu dediğine inandım mı sen hocam?

Bu nedir i herkes bu nedir diye soruyor zaten. Sen bu çürük eğitim sistemiyle nice billgates ler kaybettin belki de haberin yok. Tablet vermekle bill gates, steve jobs kazanılmaz.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Evet haklisiniz torpdo ve digerleri bizim ulkemizde herkesin akli sizin kadar daha zekileri olmadigindan egitimin bolesine gerek yok. Bizden akilli adam cikmaz ve mesela bu sitenin kurucusuda dogdugunda o dilleri biliodu bilgisayari gordugunde o dillerin ne ise yaradigini anladi. Azicik akilli ve buyuk goruslu olun ve YETER MILLETIMIZI APTAL YERINE KOYDUGUNUZ. sizunde diger vatan haini dediklerinizden bi farkiniz yok cunku sizde kendi milletinizin haini avrupa taklitcisisiniz.

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Evet haklisiniz torpdo ve digerleri bizim ulkemizde herkesin akli sizin kadar daha zekileri olmadigindan egitimin bolesine gerek yok. Bizden akilli adam cikmaz ve mesela bu sitenin kurucusuda dogdugunda o dilleri biliodu bilgisayari gordugunde o dillerin ne ise yaradigini anladi. Azicik akilli ve buyuk goruslu olun ve YETER MILLETIMIZI APTAL YERINE KOYDUGUNUZ. sizunde diger vatan haini dediklerinizden bi farkiniz yok cunku sizde kendi milletinizin haini avrupa taklitcisisiniz.

Benim yazdıklarımdan bana nasıl vatan haini ve avrupa taklitçisi damgası yapıştırdın. Sırf bu ithamlarından dolayı sana cevap verme tenezzülünde bile bulunmamam gerekir ama ben öyle bir insan değilim.

Hemen siz biz olayına da girmişsin. Siz kimsiniz biz kimiz bi açıklık getir de öyle konuşalım. Ben milleti aptal yerine koymaya çalışmıyorum tam tersine bilinçlendirip göz boyamalara karşı durmaları için olaya açıklık getirmeye çalışıyorum.

Ya senin anlamanda bir problem var ya da ben kendimi iyi anlatamıyorum. Ben ne zaman milletimizi aptal yerine koydum bir söyler misin?

Benim demek istediğim böyle yarardan çok zarar sağlıyacak gereksiz projeler yerine alanında uzman (pedagog, öğretmen vs.) kişilerle birlikte eğitim sistemimizin temelini oturmaları lazım. Eline tablet tutuşturularak bilim adamı veya alanında uzman olmuş 1 kişi göster bana. Bir insanı eğitmeden eline birşeyi tutuşturursan elinde oyuncak olur gider.

"Bizden akilli adam cikmaz ve mesela bu sitenin kurucusuda dogdugunda o dilleri biliodu bilgisayari gordugunde o dillerin ne ise yaradigini anladı"

Heh bak ne güzel demişsin sana okulda programlama mı öğrettiler acaba bir sorarım. Tablet pcde bilgisayarı ve programlamayı ne kadar öğrenebilirsin?

Artık neredeyse her okula bilgisayar laboratuvarı var ama bi sor bakalım bilgisayar dersleri nasıl geçiyor okullarda.

Okumaya üşendiysen kısaca balık tutmayı öğretmeden (sağlam bir eğitim sistemi) öğrencilerin eline balık tutuştutursan (tabler, akıllı tahta vs..) çöp yatırım ve proje gerçekleştirmiş olursun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek

milletin apple'ın ürünleri çok pahalı diye alamadığı bir ürünü devletin bedavaya dağıtması bence çok saçma bu kadar zengin bir ülke değiliz diye düşünüyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

tabi tabi öyle olmuştur...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 3738 Toplam Mesaj: 34