Apple İphone4 16Gb Satılır .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

fiyat iyi gibi almayı düşünenler

kaçırmayın derim

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

ggden taksit imkanı varmı bende almayı düşünüyorum iphone 4 yada anroidli bi telefon :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------

ggden taksit imkanı varmı bende almayı düşünüyorum iphone 4 yada anroidli bi telefon :|

malesef taksit imkanı yok hocam :|

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

kayıtlı olan 2 telefonu satmış bulunuyorum , geriye 2 tane kayıtsız kalmıştır .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    1600 e unlocklu ve kayıtlı satanlar var piyasanın çok üstüne satıyorsun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    HaLFDeviL bunu yazdı:

Karın ne oldu hacım peki madem ucuza sattın ? Beleşe mi getirdin lan yoksa oralardan :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

Arkadaşkar daha yeni kanadadan getirdim. elimde 2 tane kayıtsız kaldı ancak kayıt ettiricem onlarıda sitelerdeli 1400 TL
    lik ilanlara kanmayın telefoncular piyasa fiyatını düşürmek içi sahte ilanlar açıyorlar ve kayıtlı diye sattıkları iphone4 ler aslında eski telefonlardan klonlanmış imei numaraları bir gün bi bakmışsınız telefonlar kapanmış.

Ben pasaport kayıt belgesi apple store faturası , poşeti ile birlikte veriyorum , telefonları aldığınız gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Lütfen 1400TL lik sürüm bozuk telefonlarla kıyaslayıp şurda şöyle diye mesaj atmayın sorunsuz alışveris yapmak isteyenler msj atsın .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

NoToLeRaNcE bunu yazdı:
    HaLFDeviL bunu yazdı:

Karın ne oldu hacım peki madem ucuza sattın ? Beleşe mi getirdin lan yoksa oralardan :D

hocam alıcı değilsen konuyu bok etme , bnmde kendime göre bir karım var . Gerisi seni ilgilendirmez .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

HaLFDeviL bunu yazdı:

Arkadaşkar daha yeni kanadadan getirdim. elimde 2 tane kayıtsız kaldı ancak kayıt ettiricem onlarıda sitelerdeli 1400 TL
    lik ilanlara kanmayın telefoncular piyasa fiyatını düşürmek içi sahte ilanlar açıyorlar ve kayıtlı diye sattıkları iphone4 ler aslında eski telefonlardan klonlanmış imei numaraları bir gün bi bakmışsınız telefonlar kapanmış.

Ben pasaport kayıt belgesi apple store faturası , poşeti ile birlikte veriyorum , telefonları aldığınız gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Lütfen 1400TL lik sürüm bozuk telefonlarla kıyaslayıp şurda şöyle diye mesaj atmayın sorunsuz alışveris yapmak isteyenler msj atsın .

telefonun sürümü bozuk ne arkadaşım ilk defa senden duyuyorum. benimki 2. sürüm felan diyerek sanki yeni bir iphone4 üretmişlerde onlardan satıyormuşsun gibi konuşuyorsun. kendi malını ön plana çıkartmaya çalışıyorsun. istediğin kartı tak kullan demek SİMLOCK yok demektir olay bu. milletin sattığı telefonlara sürümü bozuk demeyi bir bırak önce.

senideki de onda ki de aynı anladığım kadarı ile  SADECE SİMLOCK YOK VE İLK ÇIKANLARDAN ALMADIYSAN İTUNES İLE 15 DK İÇİNDE ÜCRETSİZ YAPILABİLECEK BİR VERSİYON GÜNCELLEMESİNE SAHİP TELEFONLARIN WAR O KADAR !!!

AMD Rulezzz =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

eselcuker bunu yazdı:

HaLFDeviL bunu yazdı:

telefonun sürümü bozuk ne arkadaşım ilk defa senden duyuyorum. benimki 2. sürüm felan diyerek sanki yeni bir iphone4 üretmişlerde onlardan satıyormuşsun gibi konuşuyorsun. kendi malını ön plana çıkartmaya çalışıyorsun. istediğin kartı tak kullan demek SİMLOCK yok demektir olay bu. milletin sattığı telefonlara sürümü bozuk demeyi bir bırak önce.

senideki de onda ki de aynı anladığım kadarı ile  SADECE SİMLOCK YOK VE İLK ÇIKANLARDAN ALMADIYSAN İTUNES İLE 15 DK İÇİNDE ÜCRETSİZ YAPILABİLECEK BİR VERSİYON GÜNCELLEMESİNE SAHİP TELEFONLARIN WAR O KADAR !!!

niye sinir yaptığını anlayamadım arkadaşım demekki tam bilgin yok konuşuosun konu hakkında  imei numarası denilen şeyi duydunmu bilmiyorum nokia 3310 dan alıp iphone a kopyalıolar 6 ay sora telefonun kapanıo ve ilk versionlardaki sorunu bilmiosn galiba?  ilk git araştır sora gel bana ahkam kes burda .

Toplam Hit: 4779 Toplam Mesaj: 23