Apple Store Uyelik
-
Arkadaşlar iphone 4s kullanicisiyim..
Kodumunun Apple storesine uye olamadim..
oldugum zamanda sifre yanlış diyor..
Acaba aranizda bu zavazingodan anlayan birisi varsa bana free uyelik açabilirmi.. ?
MOD: KONUNUN İNTERNET GÜVENLİĞİ İLE NE ALAKASI VAR !? KONU NİYE GİZLİ?!
-
alıyosun elıne telefonu, ayarlara gırıyorsun. ordan en aşşada store butonu var. açıyosun orayı. apple kimliği var. oradan rahat oluşturabilirsin.
-
Hocam şifre büyük harf kücük karf bide noktalama işaretlerinden bi tanesi olmak zorunda, birde kredi kartını girmen lazımdı galiba içinden çok ufak bi miktar çekip geri veriyorlar parayı gerçek mi diye.
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------alıyosun elıne telefonu, ayarlara gırıyorsun. ordan en aşşada store butonu var. açıyosun orayı. apple kimliği var. oradan rahat oluşturabilirsin.
-----------------------------kredi kartim yok ise bu zavazingoya uye olamicammi ?
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------alıyosun elıne telefonu, ayarlara gırıyorsun. ordan en aşşada store butonu var. açıyosun orayı. apple kimliği var. oradan rahat oluşturabilirsin.
-----------------------------kredi kartim yok ise bu zavazingoya uye olamicammi ?
-----------------------------free üyelik var orda. kredi kartın olmak zorunda değil. bende free kullanıyorum ve oradan üye oldum.
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------free üyelik var orda. kredi kartın olmak zorunda değil. bende free kullanıyorum ve oradan üye oldum.
-----------------------------haci oyle bir secenek goremedim..
mümkün ise bir kullanici adi acarmisin bana .
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------haci oyle bir secenek goremedim..
mümkün ise bir kullanici adi acarmisin bana .
-----------------------------ayrıntıları belirtirsen pm den açmayı deneyim.
-
engellemişler artık sanırsam. online olarak olabilir belki.
-
yok hocam denedim hertürlü yolu ..
Android in gozunu seveyim..
suraya bak kredi kartim yok diye uygulama indiremiyorum..
iphone mis :)
Satilik iphone 4s daha 1 günlük.. isteyenler pm atsin.
-
iTunes dan açmıştım ben deneyin itunesdan free bir uygulama indirirken oluymuştu
-
Hocam üye kaydı ekranında şifre girerken örnek olarak şöyle olması gerekiyor " ABCdefgh123456 " yani en az birtane büyük harf bulundurman gerekiyor + rakam böyle yaptığında hiç bir sıkıntı olmayacaktır + kredi kartı ekranı geldiğinde none seçeneğini seçmen yeterli olacaktır sonrasında diğer bilgileri doğru gir ve işlemi tamamla böylelikle kredi kartsız free olan uygulamaları indirebilirsin.