AQ Partinin Bi Ekmeğizle Oynamadığı Kalmıştı !
-
guvenmiyorum ki
herkes rant pesinde, herkes kadrolasma pesinde,
her iktidar oyleydi
akp rant pesinde degil, kadrolasma pesinde degil, hizmet icin var diyecek insan varmi ?
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------sen duuurr...daha bu da bişey mi.alayınızın donunu almadan şurdan şuraya gitmez.
:) güldürmeyin adamı.daha donunuzu almadık.donunuzu da alalım.ulan o zaman uyanırsanız valla helal olsun diyecem.
euehueheuhe :)
-----------------------------Donunuzu aldıklarında anca 1-2 salak uyanır hepsi uyanmaz taminimce :D
Halk rahata alık her gün zam geliyo lehen olduk : /
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------guvenmiyorum ki
herkes rant pesinde, herkes kadrolasma pesinde,
her iktidar oyleydi
akp rant pesinde degil, kadrolasma pesinde degil, hizmet icin var diyecek insan varmi ?
-----------------------------abi onu bırak,
akp neden destekliyorsun dediğinde söyleyecek laf bulamıyolar :D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------@underzero hocam sana göre hangi parti gelmeli? neden? açıklama bekliyorum senden.
-----------------------------akp yerine dtp gelseydi bu kadar zararı olmazdı.
-----------------------------yok daha neler
----------------------------abi akp nin arkasında profesyonel cia stratejistleri var, adamları yaptığı her hamlenin bir hesabı var, tabi tayyip malının bazen ağzından kaçırdığı şeyler haricinde.. bu yüzden dtp istese de bu kadar taktiksel bir şekilde satamaz vatanı, hem başa gelse darbe yapmak için bi fırsat geçmiş olur ordunun eline (=
tabi dtp nin canı cehenneme, ben bu dtp örneğini akp nin ne kadar boktan bişey olduğunu göstermek için verdim..
-
@odysseus akp'yi savunmuyorum ben. yaptıklarını konuşuyoruz. ülkede 70 milyon küsür insan var. herkesin gönlünü kimse yapamaz. böyle bişey yapmışsa fırıncıları düşünmüş demektir. böyle bişey yapmasa; fırıncılardan oy kaybedecekti!
@underzero peki hocam akp neyin peşinde?
-
rant
-
her parti yapıyor bunu. bırak hükümeti bizim belediye başkanı bile antalyada 2 tane 5 yıldızlı otel yaptırıyor.
peki hangi parti gelmeli? daha doğrusu çözüm önerin nedir?
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------her parti yapıyor bunu. bırak hükümeti bizim belediye başkanı bile antalyada 2 tane 5 yıldızlı otel yaptırıyor.
peki hangi parti gelmeli? daha doğrusu çözüm önerin nedir?
-----------------------------iste boyle vurdumduymaz oldugunuz surece hicbi z.kim olmaz, yapanlarin yanina kar kalir,
sen cikip soyle oldu boyle oldu surdan carpildi burdan rant saglandi dedigin zaman tutuklanan baski goren dislanan sen olursun.
bana gore cozum onerisi, milletvekili secilecek insanlarin gecmisleri iyi arastirilmali,
sabikasi olanlar milletvekili secilememeli,
milletvekilini halk mutlaka tanimali ve onlar secmeli, parti baskanlari kafasina gore insanlari secmemeli
artik bilgisi olan degil parasi olan milletvekili oluyor, boyle olunca adam her turlu sucu islemis kurtulmak icin partiye yuklu bagislar, parti baskanina yakinlik
sonra dokunulmazlik zirhina korunup elini kolunu sallayarak geziyor
dokunulmazlik kaldirilmali, milleti dusunmeyip sadece kendini dusunen vekillerin cikardigi yasalar halkin onayina sunulmali
(orn: en son cikartilan ozel hastanelerde milletvekillerinin sinirsiz harcama yapabilmelerine karsin halkin ozel hastane masraflarinin 30 ytl yi gecmemesi sarti)
vs vs
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------@underzero hocam sana göre hangi parti gelmeli? neden? açıklama bekliyorum senden.
-----------------------------akp yerine dtp gelseydi bu kadar zararı olmazdı.
-----------------------------o kadarda değil yaa
Şu ekmek mevzusunu bende hiç anlamadım;sizene kardeşim isteyen tekli isteyen çiftli ekmek alır
belki adam ekmeğin içini yemeği sevmiyo::D
-
ajan under abi isterse sana sayfalarca şu şöyle olacak,buböyle olmaı felan desin hacı.tam senin veya bu ülkenin istedikleri,bu ulkeye yapılması gerekenleri en ince ayrıntısına kadar anlatsa !
ne değişecek hacı.biz benliğimizi korudugumuz sürece bir yere kadar bunlar olur.ama insan hakettiğinin karsılıgını alırmış.millet de öyle.kim getirdi bunları basımıza hacı.gökten zembille mi indiler.hayır.millet kendi getirmedi mi.getirdi.kimse bişey diyemez.adam yarın 2 af çıkarır çiftçiden alır oyları,2 kömür dagıtır memurdan alır oyları.siyaset budur hacı.kıvırtacaksın ya işi ne ki.bunları görmeyip de hala körü körüne baglıysan sen bi partiye...tam bişey yazacam ama ...
değmez hocam millet bunu haketti.biraz acımasız olabilirim ama bu kadar olmaz.inan bana bu kadar olmaz.