Araba Alacağız Yaşı Başı Gelmiş Üyeler Bakın Hele Bi :)
-
bütün hepsini boş ver ne doblo ne kango nede cargo en güzel ticari araç opel combodur arıza yapmaz az yakar konforludur
bence araştır bu aracı.
-
fkesinlikle ford diğerlerinden biraz pahalı olabilir ama bozulmaz çizilmez sapasağlam bir arabadır al kullan bi arka köşeleri düşüo geri kalan heryeri sapasağlam :D
-
len combolarda fena değilmiş ya dur bakalım birde opelin sıfırını soram ama tavanı alçak gibi geldi bana sığabilirmiyimki? :)
-
Sana sunu sölüyeyim benim altımda Ford Torneoconnect var arac 126852 km 'de olması lazim + ben iş makinaları teknik servis olarak calısıyom butun marmara bizden sorumlu arac daha parca degistirmedi yolda kalmadı yakıt dersen euro dizel kullanırsan 120 km ile gidersen 1 km basına 150 kurus yakıyor 75 bg lik 2006 model tavsiyem
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
len combolarda fena değilmiş ya dur bakalım birde opelin sıfırını soram ama tavanı alçak gibi geldi bana sığabilirmiyimki? :)
hocam combo gepgeniş yaaww ticari araçlarda hawa yastığı yokken opel combo'da hawa yastığı wardı :F 1,7 combo tdi rules :F -
Mercedes Vito, koltuksuz.
-
Swool bunu yazdı:
llaaa sen hiç vitonun silecek motorunu değiştirdin mi :| değiştirmediysen söyliyim 1250 ytl :F -
doblo multijetler çok ii gidiyo kullandım tavsiye ederim km davası hakkında bilgim yok.Partner larda sağlam fakat parçaları pahalı.Kangoo larıda fzla km yapmaz diolar.karar senin.
-
Zokoro bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
llaaa sen hiç vitonun silecek motorunu değiştirdin mi :| değiştirmediysen söyliyim 1250 ytl :F
-----------------------------len o motorla motosiklet alırım :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Zokoro bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
llaaa sen hiç vitonun silecek motorunu değiştirdin mi :| değiştirmediysen söyliyim 1250 ytl :F
-----------------------------len o motorla motosiklet alırım :)
hocam bilerek öyle yaptılar arabanın fiyatını 26 milyara falan çektiler parçadan para kazanıyo adamlar :F