Araba Alacam Fikir Danışmak İsteyen ?
-
u235 bunu yazdıForbiddenKing bunu yazdıFatih bunu yazdı
başlığa bak çay demle :)
beğenmediysen güle güleYanlış anlamda kullanmışsın başlığı adamda onu belirtmiş.
biliyorum sonradan farkına vardım kötü birşey demedim ki..
-
-
Konunun içine etmişsiniz :D ama başlık banada ilginç geldi . Araba almak isteyip fikir danışmak isteyenler falan desen doğru olur , arabayı alan sen biz sana
niye danışcaz . değişik olmuş . Sadece ikaz. Akıl vermek ne haddimize.
-
danışmaq: konuşmak
Siz nə danışırsınız? Siz ne konuşuyorsunuz? -
CuNdA bunu yazdı
araba güzel hoş da sade görüntü ile olmuyor yakıtı motor sağlamlığı falan da önemli
-
O paraya seat leon alınır çok güzel de olur. ;)
http://www.sahibinden.com/seat-leon?price_min=26000&price_max=26000
CAgAtAy tarafından 22/Şub/13 20:43 tarihinde düzenlenmiştir -
ForbiddenKing bunu yazdıu235 bunu yazdıForbiddenKing bunu yazdıFatih bunu yazdı
başlığa bak çay demle :)
beğenmediysen güle güleYanlış anlamda kullanmışsın başlığı adamda onu belirtmiş.
biliyorum sonradan farkına vardım kötü birşey demedim ki..
aslında dedin ama onun da farkında değilsin galiba, neyse...
-
Hocam benimde var Ford ve müthiş memnunum aracımdan Yakıttada yeterince cimridir son Üretim Fordlar neden Connect Forddan baydın merak ettim... Gayetde Seri ve atak araçlardır...
Edit... : Sanırım Başlığa uygun gitmişim, Araçtan neden baydığını danışıyorum işte.. :) Şaşkın Mürit.
ShockMan tarafından 22/Şub/13 20:48 tarihinde düzenlenmiştir -
sebn kaç model honda dan bahsediyosun hocam? bu arada en son kasanın bi altından bahsediyosan o kasa ile leonu karşılaştırma. leon kim lan?
-
ShockMan bunu yazdı
Hocam benimde var Ford ve müthiş memnunum aracımdan Yakıttada yeterince cimridir son Üretim Fordlar neden Connect Forddan baydın merak ettim... Gayetde Seri ve atak araçlardır...
ya yüksek araba bide vergisi ağır geliyor artık yıllık masrafı vergi+sigorta+muayene = 1400 ü buluyor o yüzden..yoksa araba sağlam iyi araba ona diyeceğim birşey yok