folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Araba Alıcam Modeline Karar Veremedim

Araba Alıcam Modeline Karar Veremedim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    ustas bunu yazdı

Hundai accent era al keyfine bak ustam.

22 ye bulursan bi kac tane alalım hocam :( eralar gecen yil 23 civariydi bu yil 30 isteyen gördüm

Ufak çaplı kazalar falan olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-accent-era-1.4-team-lpg-li-kazasiz-2008-model-186988832/detay

Öyleyse al bakalım birkaç tane.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yada bu 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2009-model-hyundai-era-lpgli-klimali-orjinal-196565212/detay

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

fiesta var birde tdi 1.4 çok temiz buda expertiz felan her nanesi var

20 ye bırakırım bunuda lokasyon izmir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

2004 lancer var. Ben memnunum. Tavsiye ederim.

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

fiesta var birde tdi 1.4 çok temiz buda expertiz felan her nanesi var

20 ye bırakırım bunuda lokasyon izmir.

Model kilometre ne hocam?

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

teşekkür ederim herkese. aradığım kriterlere göre yazarsanız iyi olur demiştim bazıları kendi isteğine göre yazdı galiba toyota 2001 üzeri pek olmuyor bu fiyata. focus 2001 düşünüyorum ama temiz bulamadım. hyundai 2004-2005 bakıyorum temiz bulursam alıcam.

bugün bizim okulun memuru araba alacakmışsın hocam benim aracı al hiç kullanmıyorum zaten satıcam dedi. daha önceden de bakmıştık. aracın ilk sahibi kendisi, bayan. araç 20bin km 2007 model hyundai getz. araç orjinal boya vs yok. normalde bagaj önemliydi benim için ama km çok düşük ve kasko indirimi %60mış o yüzden kazası olduğuunu sanmıyorum. cazip geldi bi an. bagajda simit tüp takmış ama idare edebilşirsem çok cazip geldi. 20-21 civarına da bırakır.

hyundai getz nasıl bir araba?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

teşekkür ederim herkese. aradığım kriterlere göre yazarsanız iyi olur demiştim bazıları kendi isteğine göre yazdı galiba toyota 2001 üzeri pek olmuyor bu fiyata. focus 2001 düşünüyorum ama temiz bulamadım. hyundai 2004-2005 bakıyorum temiz bulursam alıcam.

bugün bizim okulun memuru araba alacakmışsın hocam benim aracı al hiç kullanmıyorum zaten satıcam dedi. daha önceden de bakmıştık. aracın ilk sahibi kendisi, bayan. araç 20bin km 2007 model hyundai getz. araç orjinal boya vs yok. normalde bagaj önemliydi benim için ama km çok düşük ve kasko indirimi %60mış o yüzden kazası olduğuunu sanmıyorum. cazip geldi bi an. bagajda simit tüp takmış ama idare edebilşirsem çok cazip geldi. 20-21 civarına da bırakır.

hyundai getz nasıl bir araba?

simit tüpler baya iyidir hocam. stepneni arka koltuğun önüne koyarsın kapalı otoparka da girersin.Ama küçüktür 70~tllik gaz alır.Bir akrabam vardı e30'e simit takmıştı. ( emin değilim e30 olmayabilir ) uzun bi yola çıkınca gaz gördüğümüz heryerde gaz almak zorunda kalmıştık :D 

edit: Getz'i söylemeyi unutmuşum. Pek sıkıntılı araçlar değil bildiğim kadarıla. Ufak olmasından dolayı park yeri gibi sıkıntıların da olmaz.Zaten tipik öğretmen aracıdır Getz. Şimdiye kadar arabası olan öğretmenlerim ya opel astra veya corsaya biniyordu yada getz'e :D 

TheKorsans tarafından 14/Oca/15 22:25 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ptchicko
    ptchicko's avatar
    Erkek

Konunun tümünü okumadım ama 2005 Otomatik Corolla Terra yı sıfır alıp garantisi bitince 120.00km'de LPG taktırdım ve 185.000 km'de - 2012 Aralık'ta sattım. Çok  yakar ama acayip keyifli bir sürüşü vardır. Öyle ki 2012 Aralık'ta aldığım dizel Ford C-Max i satıp yeniden Corolla'ya geçicem. LPG ile uğraşamıyacağım için dizel olacak ve otomatik olacak. Cmax 6 vites, 1 km yol gidecekken 100 defa vites değiştirmek zorunda kalıyorsun 55.000 km. kullandım ama alışamadım.

Temiz bir Corolla veya Auris candır, canandır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hyundai getz 3 silindir çok severim sürüşünü. Çok rahat. Tavsiye ederim. Hız merakın varsa yapabilirsin :)

Toplam Hit: 5191 Toplam Mesaj: 47