Araba Alıcaz Yardım,Öneri?
-
ford ranger,
mitsubishi L200,
nissan pick up,araba modellerinden birini almayı düşünüyoruz ama daha önce kullanmadığımız için nasıldırlar parça fiyatları,kullanımları falan bilgisi olan varsa paylaşabilirmi? (aracı köy yerinde kendi ufak tefek işlerimiz için kullanıcaz)
-
Vw Amorak al ben test sürüşleri gittim gayet cok güzell ama benım Gönlüm X5 den yana kıy paraya X5 all :))
-
2001 model 4.0 sıralı lpg li otomatik vites cherokee düşünürmüsünüz? 107000 km de, lpgsi bu ay takıldı, tamamı deri döşeme bütün bakımlarıda yapıldı.
-
adam pickup tarzı araç soruşmuş suv modeller öneriyonuz şahsen benim tercihim mitsubishi olurdu...
-
ford ranger derım kesınlıkle dıgerlerıne bakma bıle derım
-
2006 nissan var hocam arazide kullanıyoruz gayet memnumum araçtan bi sıkıntısı parçyala ilgili bilgimde yok ne kadardır nedir diye ama nissanı düşün derim bide aklına tata takılırsa ucuz diye sakın yanaşma araba 5 para etmez bide bütün parayı mazota yatırırsın
-
l200 iyidir.l200 kullanan çok kişi tanıyorum memnunlar
-
hacılar arabayı zevk içn almicaz yaa :)) hem taksi gibi binek hemde ufaka tefek yükleri taşicaz.genel olarak babam kullanacak.
-
Ben alcak olsaydım böle bişi için kullandığım için diyorum Ford Ranger olurdu! fakat zaten bu işte tercih sebebi genelde L200dür at kullan misali takılırlar uzun yıllar dayansın çatır çatır kullanırım dersen Ford'dan şaşma ama Nissanında yeri farklıdır tercih edilecekse Ford'da karar veremediniz Nissan alın ?
-
yanlış zamanlama hocam OTV gün itibarı ile %20 zam geldi..
-