Araba Brandası Alacagım Hangısınden Alayım ?
-
varmı onerebilecegıniz araba brandası ınternet uzerınden alacagım yapıssın boya kavlatsın su gecırsın arabaya zarar versın ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım
-
yerin sabitse.. şöyle bişi ayarla.
http://www.youtube.com/watch?v=ZBtG0GPrMNgmalzemeyi nerden alırsın bilemem hocam
-
Araç marka modeli tipi vs vs.
-
yunusdogan bunu yazdı
yerin sabitse.. şöyle bişi ayarla.
http://www.youtube.com/watch?v=ZBtG0GPrMNgmalzemeyi nerden alırsın bilemem hocam
aynen boyle bisi alsam iyi olurda malzeme sikintili :)
-
h2run bunu yazdı
varmı onerebilecegıniz araba brandası ınternet uzerınden alacagım yapıssın boya kavlatsın su gecırsın arabaya zarar versın ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım
branda boyanın düşmanıdır ona göre düşün karar ver
-
DevilKingtr bunu yazdıh2run bunu yazdı
branda boyanın düşmanıdır ona göre düşün karar ver
+1
-
volkswagen scirocco konusu açan sen değil miydin hocam? yazıl değil mi scirocco'ya? Adres ver nöbet tutayım :D
-
TheKorsans bunu yazdı
volkswagen scirocco konusu açan sen değil miydin hocam? yazıl değil mi scirocco'ya? Adres ver nöbet tutayım :D
hahaha :)) bizim orada garaj varda acik binalarin alti cekirdek yeyip assa atiyorlar o yuzden arabaya temas etmeyen birsey bulmam lazim
-
h2run bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
hahaha :)) bizim orada garaj varda acik binalarin alti cekirdek yeyip assa atiyorlar o yuzden arabaya temas etmeyen birsey bulmam lazim
birgün brandayı kaldırırsın ve bi bakarsın arabanın bir kaç yerinden boya brandaya yapışmış ve boyası kalkmış sonra dersin ki keşke çekirdek yiyip atsalardıda üfleseydim... Hele bi de o boya kabarması tavanda olursa vay ki vay arabanı ederinden 5 lira çiz...
-
ee branda da güneş de boyayı maf ediyor. napcaz o zaman :D herkes de kapali garaj yok. o videodki sistem de olmaz ya söker götürürler onu yada merak edip yırtarlar.
-
h2run bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
para sorun degılse dısı nano su tutmayan yanmayan kumastan olup ıcın de mıkrofıber kumas olan brandalar var bı 2 3 lırayı bulabılır :) onlardan kullanabılırsın . ucuz alma 100 lıraya aldıgın yapısıp kalabılır arabaya