folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Araba Brandası Alacagım Hangısınden Alayım ?

Araba Brandası Alacagım Hangısınden Alayım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

varmı onerebilecegıniz araba brandası ınternet uzerınden alacagım yapıssın boya kavlatsın su gecırsın arabaya zarar versın ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

yerin sabitse.. şöyle bişi ayarla.

http://www.youtube.com/watch?v=ZBtG0GPrMNg

malzemeyi nerden alırsın bilemem hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Araç marka modeli tipi vs vs.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

yerin sabitse.. şöyle bişi ayarla.

http://www.youtube.com/watch?v=ZBtG0GPrMNg

malzemeyi nerden alırsın bilemem hocam

aynen boyle bisi alsam iyi olurda malzeme sikintili :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

varmı onerebilecegıniz araba brandası ınternet uzerınden alacagım yapıssın boya kavlatsın su gecırsın arabaya zarar versın ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım

branda boyanın düşmanıdır ona göre düşün karar ver

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

branda boyanın düşmanıdır ona göre düşün karar ver

+1

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

volkswagen scirocco konusu açan sen değil miydin hocam? yazıl değil mi scirocco'ya? Adres ver nöbet tutayım :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

volkswagen scirocco konusu açan sen değil miydin hocam? yazıl değil mi scirocco'ya? Adres ver nöbet tutayım :D 

hahaha :)) bizim orada garaj varda acik binalarin alti cekirdek yeyip assa atiyorlar o yuzden arabaya temas etmeyen birsey bulmam lazim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

hahaha :)) bizim orada garaj varda acik binalarin alti cekirdek yeyip assa atiyorlar o yuzden arabaya temas etmeyen birsey bulmam lazim

birgün brandayı kaldırırsın ve bi bakarsın arabanın bir kaç yerinden boya brandaya yapışmış ve boyası kalkmış sonra dersin ki keşke çekirdek yiyip atsalardıda üfleseydim... Hele bi de o boya kabarması tavanda olursa vay ki vay arabanı ederinden 5 lira çiz...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

ee branda da güneş de boyayı maf ediyor. napcaz o zaman :D herkes de kapali garaj yok. o videodki sistem de olmaz ya söker götürürler onu yada merak edip yırtarlar. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

para sorun degılse dısı nano su tutmayan yanmayan kumastan olup ıcın de mıkrofıber kumas olan brandalar var bı 2 3 lırayı bulabılır :) onlardan kullanabılırsın . ucuz alma 100 lıraya aldıgın yapısıp kalabılır arabaya 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1120 Toplam Mesaj: 12