Araba Compositing (İlk Yazan 3 Murid"E) :P
-
Selam arladaslar :P Bu konuya yasan ilk 3 murid'e Compositing yapicam :P Asagidaki listede olan arabalardan yanlarina koyabilirim :)
Liste:
AudiQ7, Cadillac CTS, Chrysler 300, Fiat Punto, Ford Mustang, Honda Civic, Mercedess R-Class, Mercedess S-Class, Nissan Altima, Nissan Maxima, Opel Meriva, Range Rover Classic, Saab93, Toyota Matrix, Toyota RAW4 :)
Suanlik arsivimde bu arabalar mevcut, renklendirmeyi yapicam, istediginis rengi ve hangi resme yapicagimi bana pm lie atsin ilk 3 arkadas.
Ornek Resim :P
-
3 bnmmm
-
compositing ne a.q?
-
tüh laa 6.lığa yetiştim anca :)
-
biz arkadaşa arabamızın yada biz bi arabanın yanın da poz vermiş şekilde resim atacaz o da o resimdeki arabayı istediğimiz arabaya çevirecek ^^
-
Odysseus, Hitlerfan ve Panxer dai pm olarak hangi resime eklememi istiyosanais bana yollayin, model ve renk belirtmeyi de unutmayin :P
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
biz arkadaşa arabamızın yada biz bi arabanın yanın da poz vermiş şekilde resim atacaz o da o resimdeki arabayı istediğimiz arabaya çevirecek ^^
aynen oyle ;)Edit: araba olmasa da olur yaninisda :P
-
hoca şunu ilk 35 falan yapsaydın ya =(
-
zndmn bunu yazdı:
hoca şunu ilk 35 falan yapsaydın ya =(
dai sinavim var, buaksam bitiririm hepsini sanirim, eger fazla ugrastirmazsa beni sayiyi yukseltirim :P -
Noluyo bende anlamadım
-
dai, herhangi bir eski arabayla ckilmis resim veya ona benzer bir resim yollarsan yanina listede belirttigima rabalardan birini ekleyebilirim :P