Araba İçin Şarjlı Süpürge
-
araç iç dış yıkamanın fiyatlarının uçtuğu şu dönemde hadi dışını bir şekilde hallediyorum da içi için şarjlı Süpürge ihtiyacım var hem emsin hem üflesin tarzında bir şey varsa kullandığınız uygun fiyatlı önerilere açığım.
-
Hocam farklı markalar önerecek arkadaşlar vardır ancak imkan varsa ben herkrsin aklina ilk gelen dyson öneriyorum yinede. Arac icin kullaniyorum koltuk başlığı piril piril yapiyor koltuklari. Bende v8 var tek sarj sedan bir araba icin bol bol yetiyor. Üfleme icin eşin dostun dukkanindaki komprasorleri havaları kullaniyorum işimi görüyor.
-
Otelci bunu yazdı
Hocam farklı markalar önerecek arkadaşlar vardır ancak imkan varsa ben herkrsin aklina ilk gelen dyson öneriyorum yinede. Arac icin kullaniyorum koltuk başlığı piril piril yapiyor koltuklari. Bende v8 var tek sarj sedan bir araba icin bol bol yetiyor. Üfleme icin eşin dostun dukkanindaki komprasorleri havaları kullaniyorum işimi görüyor.
Hocam ben de ondan almak isterim ama çok pahalı daha uygunu şöyle 1000 1500 liralık bir şey lazım lazım bana
-
hava üfürmek için şu kombinasyonu kullanıyorum
https://www.printables.com/model/242754-xiaomi-mi-vacuum-cleaner-mini-outer-air-flow-narro
-
Otelci bunu yazdı
benim tecrübem o yönde değil.
dyson daha evdeki kuşların yemini çekemiyo amk :D
kiralık arabanın koltuğundan ve paspasından da denizgen gelirken bulaşan kumları çekemedi :D
-
ben einhell in https://www.amazon.com.tr/dp/B01K1OAD3S şu ürününü kullanıyorum hali hazırda şarjlı matkabı, bataryası ve şarj aleti olduğu için direkt bunu tercih ettim bataryasız versiyonu bu linkteki. Elimde batarya ve şarj aleti olduğu için. Çekim gücüne gelecek olursak gayet başarılı tabi direkt elektriğe bağlananlara göre bi tık az ama beklediğimden iyi performans verdi koltuk araları ve halı paspasları tertemiz yaptı.
-
V12 kullanıyorum oto yıkamadan farksız temizlemesi.Hem ev hem arabada kullanırız diye onu tercih ettim.
Bende köpek var tüy döküyor diye haftada 1 yıkatıyordum yıkama fiyatları 400-550 tl bandına yerleşince kendini amorti ediyor zaten.
Daha önce yunanistanda sadece araba için incelediğim el tipi sarjlı olanlarda vardı.
-
yolbulucu bunu yazdıOtelci bunu yazdı
kiralık arabanın koltuğundan ve paspasından da denizgen gelirken bulaşan kumları çekemedi :D
hocam dyson'da kronik hava kaçırma olayı var, toz haznesinin kenarlarına peçeteyle test uygula sıcak silikonla, ben de nefret ettim dysondan, malzemesi dandik, kutulamaya ayıracakları parayı malzemeye yatırsalar on numara olurmuş, aleti kutuya geri toplayayım dedim taşınırken, 1 saat abartısız uğraştırdı.
-
bosch 712ext bende bu var boru var ek aparat bu modelde araçta kullanıyorum on numara calisiyor. 10 bine almıştım.
einhell kullandım oda güzel ekstra onu tavsiye ederim araç içi süpürgesi vardı, bosch ev süpürge baslıgı cıkarıp araçtada kullanıyorum para vericeksen bosch öneririm einhell evde olmuyor
-
Black&Decker PD1200AV
Çok uzun kablo,Hepa filtre,
Kuvvetli çekim,
Ergonomik tasarım,
-
yolbulucu bunu yazdıOtelci bunu yazdı
Dogru cok abartili kirler icin yetersiz kaliyor. Ancak ortalama kirlilikte bir arabayı kurtariyor gözlemlerime göre. Benim serbest gezen 2 muhabbet kusunun oldugu 180m2 net ev icin robotu 2 gunde bir gezdiriyorum. Ustune dyson kurtariyor. Sira disi senaryolar icin bir de kablolu supurge kullaniyorum. Muhtemelen yekten dyson olsa robot gezmese kurtarmazdi. Ancak parasini hakeden urunler sıralamasında brnin icin hala üst sirada