Araba Kiralama
-
hocam az sabret bak sınawada grıomussn zatı al ehlıyetını ondan sora
kımle nerede ne zaman nasıl ne sekılde kaza yapmak ıstıosan yaparsn:)
Sabır erdemdir;)
-
ya kaza işini zaten ehlietliyken halledicemde işte fasıl bu beklemezki neyse bakacaz artık bi çaresin:D
-
bilindik bi firmadan iki yıldır ehliyeti olan bi arkadaşın kiralasın ama imza attığınız kağıtları geri almayı unutmayın :)
başta dediğim gibi firma güvenli olsun :) ve bu arada 2 günden az bazı yerler araba vermiyo :)
ortalama olarak ra 60 civarı otolar iki günden 120 kaat yapar :) bi de benzin dersek 30 da ordan etti mi 150 :)
ben senin yerinde olsam taksiyle dönerim :) yanında kız falan olursa hawası da cabası olur :)
taksiye binmek ayrı bi olaydır :) hadi fasılda ii eğlenceler :)
-
zokoronun dedigigibi taksi en mantiklisi ama sen bunu dusunmusundurde karizmatik olayina bakiyorsun sanirim hee ;) seni senii :) :p vallaha bak ben de boyle yazin babama ben suraya gitcem motor kiralicam d edim adam yok olmaz gitmededikce usteledim kufur etti sie git dedi bende kosarak aceleyle kraladim ama su atv lerden buytuklerden ron wron basa basa 2 tekere kalkara donerek gittim tamam guzel donuste arkadasa atayim seni dedim bir bira daha caktim yolda gidiyorum basarak yolda kum vardi insaat kumu tpecik olusturmus kucuk birseydi birsey oldu seytan gir di icime surdan zip layayim dedim arkadas lan napiyon diyerekten yumruklayara sirtimi durdurmaya calisti ama gozum karardi duymuyorum kuma oyle bir girdimki havalandim yere dusunce takla atti motor ustume dusse olcem kafa ustu cakildim 1 2 saat hafiza kaybi yasadim son ra eli yuzi yikayim sigara ictim kendime geldim kafada kaniyordu daha da anlatmak istedigim bos ver taksiyle git insallah gozunu korkkutmusumdur birde ehliyetsiz anam anam bende motor ehliyeti yotuda 300 kagit verdim adama elin mahkum :d sikayet etse 2mizede fazlasi girecek yani sen bos ver
-
hic tavsiye etmem. ne kendin kiralamani ne da ba$kasina kiralatmani.
olasi bi kazada sigorta $irketi zarari kar$ilamaz. her$ey senin ustune kalir.
1 gunluk araba veren adam da buyuk, bilindik bi $irket olmaz, i$ini hukukla halletmez. Bi bakmi$sin kapinda tahsilat mafyasi var.
bu konuda $ahsen tecrubem yok ama cok yakindan $ahit olduklarim var. -
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------
hic tavsiye etmem. ne kendin kiralamani ne da ba$kasina kiralatmani.
olasi bi kazada sigorta $irketi zarari kar$ilamaz. her$ey senin ustune kalir.
1 gunluk araba veren adam da buyuk, bilindik bi $irket olmaz, i$ini hukukla halletmez. Bi bakmi$sin kapinda tahsilat mafyasi var.
bu konuda $ahsen tecrubem yok ama cok yakindan $ahit olduklarim var.
-----------------------------
ayrica gladio ya katiliyorum ben kaaza yaptigimda neyse ziyani veririm parasini dememe rag men herif 10 kere elimde senet var mafyaya ceteye veririm vermezsen diye tehtit ediyordu sonra ben onu ceteye verdiydim ama neyse mantiksiz eylem girisiminde bulunma seytani dinleme :D -
ohoo mafya işi falan ne böle araba kiralicaz die polat abicilik oynamayalım bide:D
taksi eminim fazlaya gelir gece tarifesi falan. be_cool hocam sende baya macera yaşamışın wallaha geçmiş olsun
-
korsan taksi bul bence sana daha ucuza gelir ...
-
Rent a car dan araba kiralama. Her türlü sana girer. Kaza yaptığın zaman, aracın sigortası olsa bile, hem cezaları sen ödersin, hemde araç sigoratanın anlaşmalı olduğu yere gidince günlerce bakımdan çıkamayabiliyor. Bu geçen zaman zarfında da sen her gün kayıbı ödüyorsun.
Ehliyetsiz de kimse sana araç vermez.
-
ben vazgeçtim valla bu kiralama işinden korktum. başka yollara başvurucam artık