folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Lastiği Hakkında

Araba Lastiği Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

geçen bi siteden(n11) lastiklere bakıyordum, bi tane lastiği beğendim, üretim yılı 2013 diye yazıyordu satıcıya özelden yazdım üretim haftası ney diye, gelen cevap, 2013 yılında üretilmiştir oldu.

sonra bi de genelden(herkesin görebileceği) soru sordum, üretim haftası nedir diye, yine ürün 2013 üretimidir diye yanıt verdi.

sonra bi daha sordum bu sefer , Hafta bilgisi veremiyoruz dedi.

şimdi belli ki bu lastik 1 senelik lastik aşağı yukarı. 2013 lastiğidir belki ama 2013 bitti mk

şimdi mevzu şu. 2013ün basşlarında üretilmiş bir lastik yani 1 yıldır rafta duran lastik alınır mı ?

ürün link

http://www.n11.com/goodyear-ultragrip-8-17565-r14-82t-kislik-lastik-uretim-tarihi-2013-P17015002

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

raf ömrü 2yıl olan bir lastik sorun yaratmaz 2yıldan fazla duran lastiğinde bekletilme koşullarına bağlı olarak %10-15 oranında maksimum buda daha fazla olmaz performans kaybı yaşarsın zaten üretim haftası atıyorum 25 olarak görünüyor bunu senin alacağın zaman %90, 35 veya 40.haftalarda oluyorsun bu koşullarda sorun etme bence sana sıkıntısı olmaz hiç bir şekilde bence alıyorsanda Lassa veya Bridgestone tercih et önerimdir. Lassa için fiyatlara bakıyorum bu ebat'ta bir lastiği 130TL gibi bir fiyata alabilirsin.

sezeruludag tarafından 10/Ara/13 11:01 tarihinde düzenlenmiştir

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı

raf ömrü 2yıl olan bir lastik sorun yaratmaz 2yıldan fazla duran lastiğinde bekletilme koşullarına bağlı olarak %10-15 oranında maksimum buda daha fazla olmaz performans kaybı yaşarsın zaten üretim haftası atıyorum 25 olarak görünüyor bunu senin alacağın zaman %90, 35 veya 40.haftalarda oluyorsun bu koşullarda sorun etme bence sana sıkıntısı olmaz hiç bir şekilde bence alıyorsanda Lassa veya Bridgestone tercih et önerimdir. Lassa için fiyatlara bakıyorum bu ebat'ta bir lastiği 130TL gibi bir fiyata alabilirsin.

hocam goodyear ug8 için çok iyi yorumlar okudum baya iyii diyorlar :/

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı

hocam goodyear ug8 için çok iyi yorumlar okudum baya iyii diyorlar :/

yanlış algılanmasın Good Year'a kötü lastik olarak belirtmiyorum Orta sınıfta lastikler değiller zaten sadece tavsiye olarak söylüyorum alınabilinecek lastiktir Good year aldığında yolda kalmassın rahat ol :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

bu n11 neymiş böyle ya adamlar lastik bile satıyor

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

hıcbır sorun olmaz hafta cogu yerde belırtılmez zaten adam soyleseydıı ben sasardım hafta dıye bırsey olmaz yıl gosterılırkı 2 yıldan fazla rafta takılmadan duran lastık alınmaz 2013 daha yenı bıttı sayılır ndn alınmasınkı

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

bu n11 neymiş böyle ya adamlar lastik bile satıyor

n11 satmıyor, mağazayı açan kişi satıyor. sanal avm n11

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

aman müridler kış lastiklerini ihmal etmeyin herkes alsın

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

yil ve ay desen anlicamda , haftasini yazani hic gormedim.

goodyear 2013 degil 2012 olsada alabilirsin, sayet ben daha eskisinide alabilirim. omur ve kalitesinden aksamaya sebep olacabilecek bir tepki gostermeyecektir. 

zaten otomatik vitese geceli en ucuz lastik takimi neyse onu gidip aliyorum..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

yil ve ay desen anlicamda , haftasini yazani hic gormedim.

goodyear 2013 degil 2012 olsada alabilirsin, sayet ben daha eskisinide alabilirim. omur ve kalitesinden aksamaya sebep olacabilecek bir tepki gostermeyecektir. 

zaten otomatik vitese geceli en ucuz lastik takimi neyse onu gidip aliyorum..

hocam yanlış bilgi öğrenmesin müritler lastiklerin üzerinde tarih hafta ve yıl olarak belirtilir ay yazmaz 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

konuyla alakası yok ama 

çağatay kavak smirnoff muydu neydi o eleman değil mi :D 

n11 yorumlarında adı kısmında çağatay kavak yazıyor :F  

çok ilginç bir amkışma oldu az önce 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 1644 Toplam Mesaj: 18