Araba Lastiği Hakkında
-
geçen bi siteden(n11) lastiklere bakıyordum, bi tane lastiği beğendim, üretim yılı 2013 diye yazıyordu satıcıya özelden yazdım üretim haftası ney diye, gelen cevap, 2013 yılında üretilmiştir oldu.
sonra bi de genelden(herkesin görebileceği) soru sordum, üretim haftası nedir diye, yine ürün 2013 üretimidir diye yanıt verdi.
sonra bi daha sordum bu sefer , Hafta bilgisi veremiyoruz dedi.
şimdi belli ki bu lastik 1 senelik lastik aşağı yukarı. 2013 lastiğidir belki ama 2013 bitti mk
şimdi mevzu şu. 2013ün basşlarında üretilmiş bir lastik yani 1 yıldır rafta duran lastik alınır mı ?
ürün link
http://www.n11.com/goodyear-ultragrip-8-17565-r14-82t-kislik-lastik-uretim-tarihi-2013-P17015002
-
raf ömrü 2yıl olan bir lastik sorun yaratmaz 2yıldan fazla duran lastiğinde bekletilme koşullarına bağlı olarak %10-15 oranında maksimum buda daha fazla olmaz performans kaybı yaşarsın zaten üretim haftası atıyorum 25 olarak görünüyor bunu senin alacağın zaman %90, 35 veya 40.haftalarda oluyorsun bu koşullarda sorun etme bence sana sıkıntısı olmaz hiç bir şekilde bence alıyorsanda Lassa veya Bridgestone tercih et önerimdir. Lassa için fiyatlara bakıyorum bu ebat'ta bir lastiği 130TL gibi bir fiyata alabilirsin.
sezeruludag tarafından 10/Ara/13 11:01 tarihinde düzenlenmiştir -
sezeruludag bunu yazdı
raf ömrü 2yıl olan bir lastik sorun yaratmaz 2yıldan fazla duran lastiğinde bekletilme koşullarına bağlı olarak %10-15 oranında maksimum buda daha fazla olmaz performans kaybı yaşarsın zaten üretim haftası atıyorum 25 olarak görünüyor bunu senin alacağın zaman %90, 35 veya 40.haftalarda oluyorsun bu koşullarda sorun etme bence sana sıkıntısı olmaz hiç bir şekilde bence alıyorsanda Lassa veya Bridgestone tercih et önerimdir. Lassa için fiyatlara bakıyorum bu ebat'ta bir lastiği 130TL gibi bir fiyata alabilirsin.
hocam goodyear ug8 için çok iyi yorumlar okudum baya iyii diyorlar :/
-
FOXXLY bunu yazdısezeruludag bunu yazdı
hocam goodyear ug8 için çok iyi yorumlar okudum baya iyii diyorlar :/
yanlış algılanmasın Good Year'a kötü lastik olarak belirtmiyorum Orta sınıfta lastikler değiller zaten sadece tavsiye olarak söylüyorum alınabilinecek lastiktir Good year aldığında yolda kalmassın rahat ol :)
-
bu n11 neymiş böyle ya adamlar lastik bile satıyor
-
hıcbır sorun olmaz hafta cogu yerde belırtılmez zaten adam soyleseydıı ben sasardım hafta dıye bırsey olmaz yıl gosterılırkı 2 yıldan fazla rafta takılmadan duran lastık alınmaz 2013 daha yenı bıttı sayılır ndn alınmasınkı
-
BeyinAdam bunu yazdı
bu n11 neymiş böyle ya adamlar lastik bile satıyor
n11 satmıyor, mağazayı açan kişi satıyor. sanal avm n11
-
aman müridler kış lastiklerini ihmal etmeyin herkes alsın
-
yil ve ay desen anlicamda , haftasini yazani hic gormedim.
goodyear 2013 degil 2012 olsada alabilirsin, sayet ben daha eskisinide alabilirim. omur ve kalitesinden aksamaya sebep olacabilecek bir tepki gostermeyecektir.
zaten otomatik vitese geceli en ucuz lastik takimi neyse onu gidip aliyorum..
-
hojucuk bunu yazdı
yil ve ay desen anlicamda , haftasini yazani hic gormedim.
goodyear 2013 degil 2012 olsada alabilirsin, sayet ben daha eskisinide alabilirim. omur ve kalitesinden aksamaya sebep olacabilecek bir tepki gostermeyecektir.
zaten otomatik vitese geceli en ucuz lastik takimi neyse onu gidip aliyorum..
hocam yanlış bilgi öğrenmesin müritler lastiklerin üzerinde tarih hafta ve yıl olarak belirtilir ay yazmaz
-
konuyla alakası yok ama
çağatay kavak smirnoff muydu neydi o eleman değil mi :D
n11 yorumlarında adı kısmında çağatay kavak yazıyor :F
çok ilginç bir amkışma oldu az önce