Araba Patlaması
-
Bunun için ilk 3D çalışmamıda yapmış oldum . Tekeri kendim modelledim . Tekerin gelişi salıncak gibi olmuş , onun için uğraşmadım .
Yapım süresi : 12 DK
Render Süresi : 5 DK
http://www.youtube.com/watch?v=18juA4721uI -
bu ne lan,nasil yaptin ?guzel olmus..
-
after effects ve c4d programlarıyla
-
Fena değil ama çalış bence biraz , çok daha gerçekçi olabilirdi yani değil mi :) eline emeğine sağlık
-
Forumda bnmde bi araba patlaması videom var. ae ye ilk basladıgım sırlar yapmıstım. alevler çok sönük kalmıs ve gercekci değil. teker olayını geliştirebilirsin.
birde arabanın yan yatma olayı iyi olmus onu nasıl yaptın ayrıntılı anlatırmısın hangi yöntemi kullandın...
ama genelde iyi diyelim
-
teker olmamış ama çalıştırırsan geliştirebilirsin:)
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
Forumda bnmde bi araba patlaması videom var. ae ye ilk basladıgım sırlar yapmıstım. alevler çok sönük kalmıs ve gercekci değil. teker olayını geliştirebilirsin.
birde arabanın yan yatma olayı iyi olmus onu nasıl yaptın ayrıntılı anlatırmısın hangi yöntemi kullandın...
ama genelde iyi diyelim
-----------------------------
Maskelemeyle yaptım.
3 kere kopyaladım videoyu en alttakinde boş bi görüntüde time freeze yaptım .2.sinde arabanın patlayacağı yere kadar bişey yapmadım, patlaığı zaman diğer arabanın hareketli olması için maske uyguladım.3.cüsünde arabanın patladığı yerde time freeze yaptın sonra tam arabaya göre maske yaptım transformdan hareketlendirdim. -
alevler kolanya alevi gibi, bide tekerlek abartı olmuş gib
ama güzel olmuş eline sağlık
-
bombacı seni ,))) şaka bi yana emeğine sağlık ama becede çok yapma duruo yani az daha gerçekçi olsa süper olurmuş
-
alevin iyi olmamasının sebebi modunu screen yaptım normal yapıp keyleseydim daha gerçekçi olurdu . O teker ilk C4D çalışmam zamanla hepsi daha iyi olcak
-
Çeviride yanlışlık olmuş sanırım, youtube'da "Car Bomb" yazmışsın başlığa, Araba patlaması için "Car Explosion" yazman uygun olurdu.