Araba Patlaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Bunun için ilk 3D çalışmamıda yapmış oldum . Tekeri kendim modelledim . Tekerin gelişi salıncak gibi olmuş , onun için uğraşmadım .
    Yapım süresi : 12 DK
    Render Süresi : 5 DK 

http://www.youtube.com/watch?v=18juA4721uI 

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serdar905
    serdar905's avatar
    Erkek

bu ne lan,nasil yaptin ?guzel olmus..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

after effects ve c4d programlarıyla 

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Fena değil ama çalış bence biraz , çok daha gerçekçi olabilirdi yani değil mi :) eline emeğine sağlık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Forumda bnmde bi araba patlaması videom var. ae ye ilk basladıgım sırlar yapmıstım. alevler çok sönük kalmıs ve gercekci değil. teker olayını geliştirebilirsin. 

birde arabanın yan yatma olayı iyi olmus onu nasıl yaptın ayrıntılı anlatırmısın hangi yöntemi kullandın...

ama genelde iyi diyelim

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

teker olmamış ama çalıştırırsan geliştirebilirsin:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

Forumda bnmde bi araba patlaması videom var. ae ye ilk basladıgım sırlar yapmıstım. alevler çok sönük kalmıs ve gercekci değil. teker olayını geliştirebilirsin. 

birde arabanın yan yatma olayı iyi olmus onu nasıl yaptın ayrıntılı anlatırmısın hangi yöntemi kullandın...

ama genelde iyi diyelim

-----------------------------

Maskelemeyle yaptım.

3 kere kopyaladım videoyu en alttakinde boş bi görüntüde time freeze yaptım .2.sinde arabanın patlayacağı yere kadar bişey yapmadım, patlaığı zaman diğer arabanın hareketli olması için maske uyguladım.3.cüsünde arabanın patladığı yerde time freeze yaptın sonra tam arabaya göre maske yaptım transformdan hareketlendirdim. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

alevler kolanya alevi gibi, bide tekerlek abartı olmuş gib

ama güzel olmuş eline sağlık

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bombacı seni ,))) şaka bi yana emeğine sağlık ama becede çok yapma duruo yani az daha gerçekçi olsa süper olurmuş

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

alevin iyi olmamasının sebebi modunu screen yaptım normal yapıp keyleseydim daha gerçekçi olurdu . O teker ilk C4D çalışmam zamanla hepsi daha iyi olcak

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Çeviride yanlışlık olmuş sanırım, youtube'da "Car Bomb" yazmışsın başlığa, Araba patlaması için "Car Explosion" yazman uygun olurdu.

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 2237 Toplam Mesaj: 14