folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Tavsiyesi (20000TL-25000TL)

Araba Tavsiyesi (20000TL-25000TL)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

25-26 verebiliyorsan acele etmeden a3 2006 model kolla. Düşer illaki.mercedes bmw audi başkadır. Farkın olur.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

hocam bmw 1.16 al hem az yakıyor hem aksiyonu bol güzel bi performans arabası. km de uzun yolda 17kuruş şehir içinde 20 kuruş yakıyor.

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı

araba alırken asla acele etme...

sakin ol heyecan yapma :)

ve dizel alacaksan mümkün oldugunca az km'li olmasına dikkat et.

satarken avantajın olur ve söylentiler coktur işte 100 bin km üstüne dizel araç arıza cok yapar bu konuda biraz da olsa için rahat olur

ve tüplü alma derim.

alacaksan dizelden şaşma

dizelden şaşma mı? :) motor üfleme yapsın, yeni motor istesinde nasıl şaştığınızı göreyim en az 10k gider...

dizel 2. elde 100k yı geçmemesi lazım ama yinede belli olmaz dizel araba kullanmasını bilmeyen öküzler arabayı haşat ediyor genelde o yüzden uzak dur

yapacağın tek şey hangi markaysa araba ona göre işten anlayan servise götür tamirci satın al veya alma der zaten mümkünse istanbul arabası satın alma hilesi hurdası çalınmış fln oluo...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

2008 2010 arasi renault clio 3 hb 1,2 al yakitida ucuz olsun yedek parcasida

Telegram @WVesselam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

hocam öncelikle bende dizel kullanmanı tavsiye ederim babamla bizde dizel kullanıyoruz çok memnunum ben daha önce benzinli araba da kullanmıştım onun dışında lpgyi çevremde kullanan bi çok kişiden biliyorum bence en sağlıklısı dşük kilometrede bi dizel almak..

onun dışında bence şu an her kafadan bir ses çıkıyo bence bir tarz belirle ona göre yorum yapılsın.. hani hatcback mi istersin sedan mı station mu kamyonet mi kapalı kasa kamyonetmi doblo gibi vs vs kendi içine sinen bişey olsun yoksa burda 40 frklı fikr çıkar karşına kafa karıştırır.. 

Zugzwang
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Honda Civic Vtec Es yada LS kesinlikle pişman olmazsın. Honda yada Toyota al sanayi nerde bilmezsin hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    abi acele etme, Sakın gidipte tamiri parçası ucuz diye kia Yada benzeri arabalardan alma. Opel, toyota, honda gibi arabaların belki parçası tamiri pahalıdır ama tamirciyle işin olmaz Kolay Kolay. Bakımını eksitme das gibi arabalardir. Arabayı almandan alacaksın al bin opel'e keyfini yasa. Şimdiden hayırlı olsun

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Hocam bende senin aralıkta bakıyorum 17000 max demiştim bi konu açmıştım hatta ama fiyatı arttırdım 25000 e  şubat- mart gibi alacam acele etmiyorum sende etme hocam. Benim ağırlık verdiğim marka ford focus yıl olarak 2005-2006

2005 te yeni kasaya geçiyor yeni kasası güzel. O fiyatlarda lpgli kilometresi 130000 altında araba rahatça bulursun.  1.6 Ghia  en full olanı bu arada focus kullanan arkadaşlar araba hakkında yorum yapabilirmi.1.6 dan şaşma dedi bi arkadaşım focus için.

HeYeT tarafından 19/Eyl/13 13:37 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hiç düşünmeden 2005-2006 model megane pvirilage al hem ekonomik hem donanımlı satılığa koy 1 günde de satarsın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

git kendine güzel dizel bi fiesta al apır bakımları yapılmış olsun sana sıkıntı çıkarmaz kafana göre binersin, şimdi kilometre önemli bir araçta ancak o aracı süren adam da önemli direk modelle aldanma temizi olsun 1-2 model düşüğü olsun.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 8692 Toplam Mesaj: 22