Arabadan Yatak Sesi Geliyor
-
aynı sorunun degişigi bende var atıker sistem var normalde arabada tırreme olmuyor bagzen yapıyor neden olabilir bakımları yenı yapıldı bide 1 depo lpg ye 420 km gidiyordu sımdi 310 km anca
-
uz-i bunu yazdı
aynı sorunun degişigi bende var atıker sistem var normalde arabada tırreme olmuyor bagzen yapıyor neden olabilir bakımları yenı yapıldı bide 1 depo lpg ye 420 km gidiyordu sımdi 310 km anca
Hocam büyük ihtimal gaz beyninde sıkıntı vardır gidip yaptırın veya yenisiyle değiştirin aksi halde çok daha büyük masraflar çıkabilir başınıza
-
1049 bunu yazdı
Hakkaten sıkıntı neymiş hoca? Hallettin mi sorunu?
Motor yaptırdığım yere dün götürüp bıraktım bir iki gün içinde net sonuçlanır hocam
-
bakımda bakımdı gazcı bır sorun yok dedi
-
araç neydi hocam ?
-
hundai getz normalde araba calısırken arabanın calıstıgını anlamanız zordu hatta ben eskıden kac defa unuttum oyle ama suan tıtreme var
-
Tüp ayarı denen şey normalde araç giderken yapılması gerekir,çünki yeni nesil araçarın tümünde araç giderken farklı avans tabloları kullanır.Doğru düzgün bir tüpcü bul.
Hangi şehirdesin ona göre yönlendirme yapabilirim. -
uz-i bunu yazdı
hundai getz normalde araba calısırken arabanın calıstıgını anlamanız zordu hatta ben eskıden kac defa unuttum oyle ama suan tıtreme var
Hocam orjinal buji kablosu bul, hava filtresini degis, gaz enjektörlerini sök temizle. Sirasi ile bunlari yaptim, benim sorun kalmadi.
-
rajooonn bunu yazdı
Aklina ilk GTA da yasanan arac ici aksiyonlar gelen arabasi olmayan fakirlerden biriyim.
Hemi de Vice City. Yalnız değilsin :P
-
burhan808 bunu yazdıuz-i bunu yazdı
Hocam orjinal buji kablosu bul, hava filtresini degis, gaz enjektörlerini sök temizle. Sirasi ile bunlari yaptim, benim sorun kalmadi.
Ateşleme sorunu olsa benzinde de yaşarsın abi.