Araç Kiralama Önerisi
-
Merhaba Pazar günü pazartesiye bağlayan gece izmir adnan menderes hava alanına inicem oradan araç kiralayıp 12 günlük ayvalık tarafına geçicem.
archair23 tarafından 01/Ağu/26 02:38 tarihinde düzenlenmiştir
Hangi araç kiralama firmasını önerirsiniz? daha önce kiralamadım hep kendi aracımı kullanıyordum, tavsiyeleriniz nedir ? dikkat etmem gereken noktalar birde -
Kurumsal tabiki de, ben budget ve garentadan memnunum, dıkkat etmen gereken kilometre pazarlığı 23 günde ne yaparsın onu güzel belirle öyle kirala
-
Merhaba kesinlikle avis kullanmanı tavsiye ederim bir çok kez kullandım hiç pişman olmadım güzel çalışıyorlar birde yapıkredi kartı kullanıyorsan ödemeyi taksitlendirme gibi güzelliği var. Ayrıca ofise gitmeden çağrı merkezi üzerinden rezervasyon yaparsan ofiste çıkan ücrete göre çok daha uyguna kiralama yapabilirsin. Yinede kurumsal olmasına rağmen alacağın ofisin yorumlarına bakmanı tavsiye ederim.
-
Sahsi tavsiyem avis
herhangi bir kurumsal firma olabilir
-
Kurumsal firmalardan şaşma.
Enterprise, Budget, Avis (Her üçünden de araç kiraladım, sorun yaşamadım)
-
ben genelde garentha kullanıyorum günlük ortalama 500 km veriyor araçları temiz yeni vs güzel yani
-
Havalimanı kiralamarında yolcu360 kullandım hep, yeterliydi.
-
Kesinlikle Avis.
-
Mobilup firmasından 15 gün kiraladım memnun kaldım
Obiletten kiralamanı kesinlikle tavsiye etmem daha önce mağduriyet yaşattılar bana
23 gün kiralayacağın için her firma ilgilenir o yüzden hepsinden fiyat al mutlaka
-
Hocam firma olarak hangisi iyi bilmem ama ödemeyi muhakkak kredi kartınla yap, havale/eft ile ödeme alan çok fazla dolandırıcı var, dikkat et.
-
kiralayan arkadaşlar şu kasko olayını da bir açabilir mi?
en sevmediğim konu