folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araç Kiralama Önerisi

Araç Kiralama Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Merhaba Pazar günü pazartesiye bağlayan gece izmir adnan menderes hava alanına inicem oradan araç kiralayıp 12 günlük ayvalık tarafına geçicem. 

Hangi araç kiralama firmasını önerirsiniz? daha önce kiralamadım hep kendi aracımı kullanıyordum, tavsiyeleriniz nedir ? dikkat etmem gereken noktalar birde 

archair23 tarafından 01/Ağu/26 02:38 tarihinde düzenlenmiştir

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Kurumsal tabiki de,  ben budget ve garentadan memnunum, dıkkat etmen gereken kilometre pazarlığı 23 günde ne yaparsın onu güzel belirle öyle kirala 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alezsian
    Alezsian's avatar
    Erkek

Merhaba kesinlikle avis kullanmanı tavsiye ederim bir çok kez kullandım hiç pişman olmadım güzel çalışıyorlar birde yapıkredi kartı kullanıyorsan ödemeyi taksitlendirme gibi güzelliği var. Ayrıca ofise gitmeden çağrı merkezi üzerinden rezervasyon yaparsan ofiste çıkan ücrete göre çok daha uyguna kiralama yapabilirsin. Yinede kurumsal olmasına rağmen alacağın ofisin yorumlarına bakmanı tavsiye ederim.

You Will Never Walk Alone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Sahsi tavsiyem avis 

herhangi bir kurumsal firma olabilir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

Kurumsal firmalardan şaşma.

Enterprise, Budget, Avis (Her üçünden de araç kiraladım, sorun yaşamadım)

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProSky
    ProSky's avatar
    Erkek

ben genelde garentha kullanıyorum günlük ortalama 500 km veriyor araçları temiz yeni vs güzel yani

Üzüldüğümde zevk alanların hepsine mutluluklarım girsin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Havalimanı kiralamarında yolcu360 kullandım hep, yeterliydi.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kesinlikle Avis. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Mobilup firmasından 15 gün kiraladım memnun kaldım

Obiletten kiralamanı kesinlikle tavsiye etmem daha önce mağduriyet yaşattılar bana

23 gün kiralayacağın için her firma ilgilenir o yüzden hepsinden fiyat al mutlaka

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Hocam firma olarak hangisi iyi bilmem ama ödemeyi muhakkak kredi kartınla yap, havale/eft ile ödeme alan çok fazla dolandırıcı var, dikkat et.

goo.gl/qBNZmW
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

kiralayan arkadaşlar şu kasko olayını da bir açabilir mi?

en sevmediğim konu

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 570 Toplam Mesaj: 16
araba kiralama araç kiralama araç kiralama