Aramızda Kendi Web/Mobil Projelerini Geliştiren Kimler Var?
-
Instagram da Beğeni ile ilgili yazılım yapan var mı? Şahsi hesabım ve takip ettiğim bazı kişilerin gönderilerini otomatik beğeni yapmak istiyorum. Bu alanda çalışan varsa yazılımı test edebilirim
-
liftcrm.site
siparisgo.net
bunlarda gelismekte olan diger isler
resumeai cvoptimize.org
focusazor focusazor.com
farmbook agrofield.org
dynamic form formdyn.com
statusmonitor upmonitor.org
payzaa payzaa.org
neuronote noteplus.sitegeliştirip stripe filan bağlanacak can sıkıldıkca bakiyorum
-
Konuyu açma sebebim yeni tahribat gibi dusunebileceiniz global bi platforma (farklı isimli bir platform) entegre edebileceim uygulamalar arıyorum. Aslında genel olarak internet contentini beğenmiyorum ve interneti kendi suretimde baştan yaradmaya girişiyorum
Herkesin kullanabileceği bir uygulamaya yada siteye sahipseniz, üyelik olarak verdiğim apiyi kullanırsanız hem kolay implement ettiğiniz, userların username,email gibi bilgilerinin sizde durduğu, google, facebook vs herşeyle kolayca kullanıcıyı login ettirebileceğiniz hem de kullanıcı havuzumuzdan trafik çekebileceğiniz bir entegrasyon yapabiliriz.
Aynı zamanda aynı platform size bir sosyal ağ, pm, vs gibi şeyleri de hazır verecek. Entegrasyon yapmak isterseniz düşünelim biz içeriğimizi büyütmüş olalım sizin trafiğiniz artsın.
Listeden baktım herkese hitap edebilecek servisler whatsapp toplu mesaj, oyun sitesi (ama buna entegrasyon pek kolay olmaz), hosting ve sunucu hizmetleri, son kullanıcıyı hedef alan herşey olabilir aslında
HolyOne tarafından 21/Haz/26 19:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Şeyhimizin aradığı oyun mesela skor kasılan bir oyununuz varsa sonucta kullanıcı kendısını kaydetmek ıcın logın olacak falan o tarz oyun lazım, forum siteleri diycemde tr de kac tane var kı tutulan , benım şahsen yaptıgım trade simulasyon uygulamam var gelıstırme asamasındayım mesela ona logın olmak ıcın şeyhin verdiği login apisini uygulamam eklerım leader boardda basarılı traderlerı sıralamak ıcın
Bu devırde web sitesi uygulama yapmak basıt bir iş artık şeyhimizin şöyle bir siteniz veya uygulamanız olsa daha cok ısıme yarar dedıgı projeler varsa başlanılabilir sıfırdan , kullanıcı kasmak bir reklama bakar güzel bir proje olursa kullanıcı cekmek derdımız olsun -
Yok benim peşinde olduğum biraz daha farklı. yani webde kullanıcı yok ama sadece webde olmicaz mobilde falan da olacaz çok farklı bi konsept yapmaya çalışıyorum ama elimizdeki girişimcileri tek bir huba toplayarak anca rekabet edebiliriz 2026 sonrası
-
Bu alanda çalışma yapmaya hazırlanıyorum.
githubta 15 kadar basit şeyler geliştirdim şimdi oyuna geçme vakti gibi gibi.
-
var kurs ve danışmanlık satıışı için altyapı sağlayacak. Henüz 1.versiyonu çıkmadım daha işi var biraz.
Bana bu tek yerden login olma olayı çekici gelmiyor. Yazılım geliştirirken zaten mümkün olduğunca 3.parti servis, kütüphane falan kullanmamaya çalışıyorum.
-
hipokondriyak bunu yazdı
liftcrm.site
siparisgo.net
bunlarda gelismekte olan diger isler
resumeai cvoptimize.org
focusazor focusazor.com
farmbook agrofield.org
dynamic form formdyn.com
statusmonitor upmonitor.org
payzaa payzaa.org
neuronote noteplus.sitegeliştirip stripe filan bağlanacak can sıkıldıkca bakiyorum
Fabrika gibisin .d
-
efeince.net - bu kendiminki
makaleyaz.net - 8 senedir bende çoğunun bildiği platform.
startupsgame.com - şirket & startup geliştirme oyunu, browser tabanlı
sirketburada.com - halen gelişmekte olan ai destekli yeni tip şirket / firma rehberi
whatamarkt.com - global şey ettik, vcard & whatsapp shop mini e-ticaret.
corumrehberi.net - memleketime özel şehir platformu, gelişimi devam ediyor.
corumhizmet.com - memleketime özel hizmet platformu, şimdilik duruyor.
C_e_Z_a tarafından 22/Haz/26 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Selamlar hocam,
https://kargoyonet.com/ ile kargo , kurye posta dağıtım vb şirketlere yazılım altyapısı sağlıyoruz uçtan uca kargo danışmanlığına kadar tam bir süreç
https://hemenkamp.com/ kampyeri butik oteller vb yerler için geliştirdiğimiz bir yazılım.
daha da geliyor ufak ufak :D