Aranızda Lens Kullanan Varmi?
-
çıkart aq bu da sorumu. sen dikkat et böyle şeylere. hem çıkarırkenki o kamaşmak, acı, tırsmak ayrı bi zevk ve haz veriyor insana :)
-
hocam ona da 18 yaş istio ipneler, ne alakaysa:) yoksa cizdiririm kökten çözüm o
-
ben 5yıldır falan kullanıyorum. cıkmazsan bişey olmaz hurafe hepsi ben cok unutuyorum cıkarmayı sabah kalktıgımda lensin kurumasından kaynaklanan bulanıklık dısında bişi olmuo solusyonla ıslat biraz duzelio zaten. simdilik takıp cıkarırken can cekismen normal herkezde oyle oluyo ilk zamanlarda goze dokunmak kolay deil oyle (: yavas yavas alısıosun. sen yinede yatarken cıkar rahat yatmak acısından
-
bizim yurtta gürkan die malın teki wardı
sırf hava olsun lens almıstı ama hiç belli omluodu :D
cocuk kapkaraydı karanlıkda gozukmezdı :D aldıgı lens yeşildi :D belli olmuodu :)
bi gece yatıcaz yatakhane deiz bu mal uzanmıs yerde yatıo öle muhabbet edioz mustafa die piçin teki war geldi ve aynen şu şekilde...
abi alın atletinizi yerden ne işi war orda :)
-
sünneçi abi yasal olarak yapamıyorlarmış bilirsin adanada maya göz war ordaki doktor dedi bana yasal olarak 18 yaşını doldurmus olman gerek dedi, bnde yasa dışı yollardan yapalım dedim , kabul etmedıler
-
Kaymayan lens kullanıyosan bi problem olmaz ama kayıosa kötü olabilir.
Solüsyon kullanma olayı falan alıştıktan sonra minimuma iniyo zaten,insan üşeniyo takarken çıkarırken eline sürmeye.Bide tarihi gecince yenisini al mutlaka.temiz kullanırsan biraz daha uzun gidebilir ama riske girmeye gerek yok.Aynaya bakınca bi gözünü lenssiz bi gözünü lensli görebilirsin yoksa:)
-
"sabah kalktığında gözünü açamazsın.sora direk doktora gidersin.
gözbebeğinin üstündeki kuruyan lensi doktor jiletle kazar." dediler bana.onn için çıkartıyorum ben.
-
Abi lens 3bucuk attirio bana hele bi 18e giriim bende cizdircem :D:D:D (gozu hea :)
Simdi gozlukleiz ztn bi sene kaldi
-
ben 16 yasındayım :) gözlerimin 1 i 6 derece 1 i 5 derece tabi oda gecen sene öleydi doktora her gittiğimde bi numara büyük verior artık doktora gitmeye korkiorm. göz cizdirmesini gözün bozuklugunun durmasından sonra yapiolarmıs
-
Valla ben miyopum aq. Gözlük yerine lens takmak istedim baktım çok zahmetli iş yine taktım kavanoz dibi gözlüklerimi :D Şaka maka onları senin geceleri çıkarıp bardağa koyman lazım yoqsa ciddi zararlı bişey...
En iyisi sende gözlük kullan ;)