Aras Kargo - Gönderi Takibi
-
İlk defa aras kargo kullanıyorum. Yurtiçinde mis gibi tek bir kod veriyor girince takibi yapılıyor, ancak aras kargo sıkıntılı.
GK-123456-123456
şeklinde bir kod veriyor ve nereye gireceğim bu kodu anlamadım. Olabilecek her türlü kombinasyonu denedim sanırım ama bir tüflü işe yaramadı :F
seri-irsaliye-referans no şeklinde 3 parça halinde giriliyor denmiş dhde ama o da olmuyor. Bu işin nasıl yapılacağını bilen biri yazıversinde ileride başkalarıda benim gibi uğraşmasın.
*Niye böyle konu açtın bekle gelir işte demeyin,yarın yolculuğa çıkıcam gün içinde gelmesi lazım, şubeyide aramak istemiyorum sürekli. Zaten şubelerin biri diyo şu şubeye gitmiş, arıyorum daha gelmedi diyorlar falan garip bi şirket..Özetle; bilen biri varsa bi el atsın :/
-
aras kargo kadar sikko bi şirket görmedim. sakın ola bulaşmayın.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------aras kargo kadar sikko bi şirket görmedim. sakın ola bulaşmayın.
-----------------------------bende böyle biliyordum ama sıkıntı olmaz,bikere denemiş olayım hem diyerekten yaptım böyle birşeyi,şimdi ne zaman gelecek diye kıvranıyom :F
-
arayarak ogren hocam kargonun nerde oldugunu onlarin sistemi calismio kac kez kargo geldiyse arastan hicbirini takip edemedim internetten aradigimdada hep sistemin calistigini iddia ediyolar bidaha bulasma hakkaten aras kargoya bas agrisi sirf
-
seri noya GK diye dene hoca diğerlerinede no yu yazarak dene tekerli hepsine, sonuca ulasamadınmı :S ben yapmıstım eski tasarımdayken site calisiyordu tasarım değişmişler
-
Bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar aras kargo bana
GK-123456-123456
GK->Seri No
Sonraski numaralar-> İrsaliye No
En sondakiler->Referans No
-
tavsiye; böyle durumlara gelmemek ve kaliteyi hissedebilmek için UPS kullanın.
-
insidae bunu yazdı:
-----------------------------seri noya GK diye dene hoca diğerlerinede no yu yazarak dene tekerli hepsine, sonuca ulasamadınmı :S ben yapmıstım eski tasarımdayken site calisiyordu tasarım değişmişler
-----------------------------sadece ikinci kısmı,üçüncü kısmı,komple hepsini aralarda çizgilerle ve çizgisiz kargo takip no kısmında denedim. atf no kısmına denedim, üç parçaya ayırıp denedim büyük harf küçük harf,hiçbiri çalışmadı. Daha da uğraşmam arasla zaten.
_PesimisT_ bunu yazdı:
-----------------------------Bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar aras kargo bana
GK-123456-123456
GK->Seri No
Sonraski numaralar-> İrsaliye No
En sondakiler->Referans No
-----------------------------Girdiğiniz bilgiler için bir sonuç bulunamamıştır.
diyor. Bir şube kargonuz bilmemne şubesindedir diyor. O bilmemne şubeside henüz bize ulaşmadı diyor. Gündüz olsun direk şubeye gidicem olmadı..
-
burdada tam tersi yurt içi kargo iğrenç diğerleri iyi
kitabı sipariş veriyorum ertesi gün kargoya veriyolar ama kitap 1 hafta sonra geliyo ne biçim iş ak
-
melodeath bunu yazdı:
-----------------------------burdada tam tersi yurt içi kargo iğrenç diğerleri iyi
kitabı sipariş veriyorum ertesi gün kargoya veriyolar ama kitap 1 hafta sonra geliyo ne biçim iş ak
-----------------------------neresi orası merak ettim =)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------aras kargo kadar sikko bi şirket görmedim. sakın ola bulaşmayın.
-----------------------------bsg.
sanki 100 tane kargo sirketi var da memlekette Aras sikko oldu, sen ne anlarsın totoş :ı
@wasd
kargoyu sisteme girmemis olabilirler sonuc göstermiyorsa.
subeyi arayıp sor, en gec yarım dakika icinde sana nerede oldugunu söylerler.