Araştırmam İçin Yardımınıza İhtiyacım Var...
-
Öncelikle Merhaba.
Konu için en uygun yer burasıdır umarım.
Sizden bi arastırma için Genel olarak durumunuzu anlatmanızı istiyorum. 2009 yılına göre psikolojik davranıslarınızda nasıl bir değişim oldu? ailenizle arkadaslarınızla sevgilinizle eişnizle ne gibi değişiklikler yasadınız? canı sıkıntınız bu yılmı daha cok yoksa 2009 da mı daha coktu? (psikolojik olarak) sizce 2009 mu daha iyiydi 2010 yılımı?
Şimdiden Teşekkurler...
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------
Öncelikle Merhaba.
Konu için en uygun yer burasıdır umarım.
Sizden bi arastırma için Genel olarak durumunuzu anlatmanızı istiyorum. 2009 yılına göre psikolojik davranıslarınızda nasıl bir değişim oldu? ailenizle arkadaslarınızla sevgilinizle eişnizle ne gibi değişiklikler yasadınız? canı sıkıntınız bu yılmı daha cok yoksa 2009 da mı daha coktu? (psikolojik olarak) sizce 2009 mu daha iyiydi 2010 yılımı?
Şimdiden Teşekkurler...
-----------------------------2009 a göre psikolojim çok çok iyi durumda aslında manevi olarak durumum kötü olduğuhalde ilginç bir şekilde psikolojik olarak m çok iyi durumdayım bunuda bana yardım edebilecek tek kişinin kendim olduğuna inandığım için yada dış dünyadan yardım alma ümidini kesip mucizeyi dışarıda arama mucize sensin psikolojisini desteklediğim için böyle oldu sanırım :)
psikolojik olarak bana göre çevredeki izlenimlerinden bakarsam 2009 daha berbattı.
ha bu arada 2009 a göre suskun bir hal aldım konuşmayı pek sevmez bir hale geldim sinirimi kontrol edebiliyorum zaten sinirli biriside değilim , oturup herşeyi analiz etmeyi ve her an herşeyin olabileceğini hayatta hiçbirşeye şaşırmamak gerektiğini öğrendim , yaşayacakmıyım doktor bey :)
edit : yaşım ((2² + 2 ³ ).2)-1
-
Hocam Herkes Yaşını yazsa senin için daha iyi olmazmı ? Araştırmanda yazarsın şu yaş aralığı böyle şu yaş arası şöyle diye ?
18 yaşındayım..
Geçen seneye göre daha iyiyim..Bir sürü problemler yaşadım ama üstesinden sanırım geldim.. Bu sene daha mutluyum.. :)
Edit : kız Arkdaşımdan Sıkıldım :) -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Herkes Yaşını yazsa senin için daha iyi olmazmı ? Araştırmanda yazarsın şu yaş aralığı böyle şu yaş arası şöyle diye ?
18 yaşındayım..
Geçen seneye göre daha iyiyim..Bir sürü problemler yaşadım ama üstesinden sanırım geldim.. Bu sene daha mutluyum.. :)
-----------------------------supersin :| onu unutmusum :| yasıda yazabilirseniz cok iyi olur :| bu arada Buzul Hocam Tesekkurler.
-
bu arada busene geçmişe nazaran hatalarımı daha çok görüp budayabiliyorum kendime söz geçirebiliyorum
-
bu sene gecen seneye göre daha kötü daha rahatım ama daha cok canım sıkılıyor ve insanlardan soguyorum gecen sene bu daha iyi durumdaydı
yaşım 24 :)
istanbulda yaşıyorum -
yaş 18 :
Geçen sene çevremdeki insanlara karşı daha bir pozitif yaklaşıyordum. bu sene sadece beni arayıp soranlar umrumda. diğer yüzlerce arkadaşım sürünse umrumda değil. Öss psikolojisinden dolayıda biraz stres ve bunalım var. Ailevi durumlar gittikçe kötüye gidiyor. Kız arkadaş istemiyorum özellikle bu sene için. gittikçe kızların gerizekalı olduğunu düşünmeye başladım arada sağlamlar oluyor onlarlada uğraşacak vakit yok zaten tam öss modundayım. daha bi melankoliğim daha çok canım sıkılıyor. ilk defa okulu özledim. muhteşem bir boşluktayım :|
-
2010 dan iki kelimelyle nefret ettim. Daha girişinden belliydi bu yılın benim yılım olmayacağı. 2009 çok çok daha güzeldi benim için.
21 yaşındayım, Koç burcuyum. Belki astrolojik br araştırmadır diye ekleme gereği duydum =)
-
2009'da oyun oynadim, 2010'da oyun oynuyorum, 2011'de de oyun oynayacam gibi. Hele su Star Wars: The Old Republic ciksin dunya ile baglantimi kesecem. :|
-
çift sayılar nedenese tek sayılardan daha iyi geçmiştir. 2010 iyi gidiyor, 2009 iyi değildi. 2008 daha iyiydi, 2007 daha beterdi. yaş 22. Çift sayılar daha iyi. 21 yaşında hayat iyi değildi. 20 süperdi. 19 saçma sapandı. Gider böyle
-
yaş 19
geçen sene sınavda ilk senem idi hiç birşey umrumda değildi askerliğe 2 sene vardı okul yeni bitmişti manita hala vardı.
şimdi bu bu sene sınava girdim sonuçlar ayrı stres çalışma ayrı stres yerleştirme ayrı stres gitara merak saldım onunla uğraşmak ayrı stres... ekim mi ne askerlik kağıdı gelecek gidip gitmeme olayı ayrı stres.
patronun artık tavırları koyuyor sikecem bi tarafını
yani psikolojim iyice bozulmuş durumda ama sanırım seneye herşey daha güzel olacak :)