Arayan Numaraya Telefonu Kapali Gostermek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Telefonumu kapatmak istemiyorum ama arayan herkeze kapali gozuksun ama bana arayan kisinin numRasi sms olarak gelsin istiyorum.varmidir bi yolu.bu arada hattim avea

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MsXLaBs
    MsXLaBs's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Telefonumu kapatmak istemiyorum ama arayan herkeze kapali gozuksun ama bana arayan kisinin numRasi sms olarak gelsin istiyorum.varmidir bi yolu

hat vodafone mu hocam??

EDIT: Vodafone için;

Arama Engelleme: *21*75110000#

Arama Çıkarma: ##002#

Yalnız Aramalara Kapalı Gösterir..
    Mesaj İçin Aynı Şeyi Söyleyemem..

MsXLaBs tarafından 26/Ağu/12 00:42 tarihinde düzenlenmiştir

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

o tür programlar var hocam. ama kapalı mı meşgul mü gösteriyor bilemiyorum. 

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Ne işe yarayacak ki?

Meşgule düşürmüşmüş gibi yapmak için telesekreter programı yükler anında açmasını sağlar aradığınız kişiye ulaşılamıyor kaydını dinletirsin, karşı tarafın kontörünü düşürür ama veya faturasına girer, mesaj alma süresini de 0 saniye yaptınmı tamamdır

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

kullanıma kapalı olan bir hat a yönlendiriyorum

arayanların numarası sms olarak geliyor zaten

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

symbian telefonlar için blacklist die bir program vardı. ben kullanıyordum. ama kapalı değil, meşgul tonu veriyor. işine yararmı?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

eğer her telefon için kapalı uyarısı vermek istiyorsan. Telefonunu uçak moduna alırsın, telefon açık olsa bile kimse sana ulaşamaz ve ulaşılamıyor şeklinde uyarı alır. Turkcell ve diğer bütün operatörlerin arayanı bil servisleri vardır. Kimisi ücretli kimisi ücretsiz onlarada üye olursan arayan numaraları telefonunu normal moda aldığında mesaj olarak öğrenebilirsin dostum.. Başkada yolu yok..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    c0der bunu yazdı

kullanıma kapalı olan bir hat a yönlendiriyorum

arayanların numarası sms olarak geliyor zaten

+1

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

Hocam daha önce bende bu konuyu açmıştım pek işe yaramadı geçen oturdum kurcaladım. Nokia için konuşuyorum. Telefonun yönlendirme kısmına geliyon cevap verilmiyorsa var oraya gel numara ekle numaranı olduğu gibi değil bi hane eksik yaz sonra 5 sn'yi seç 5 saniye çalar sonra bu numara kullanılmamaktadır cevabını verir. istersen hepsini tek tek yap.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaslar telefonu aktif olarak kullaniyorum internet sms v.s gibi.o yuzden kapatamiyorum.ama cagri gelmesinide istemiyorum.birisi beni aradiginda ulasamasin ama bana sizi su numara aramistir diye msj gelsin istiyorum

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Arkadaslar telefonu aktif olarak kullaniyorum internet sms v.s gibi.o yuzden kapatamiyorum.ama cagri gelmesinide istemiyorum.birisi beni aradiginda ulasamasin ama bana sizi su numara aramistir diye msj gelsin istiyorum

yaw arkadaş sana söylediğimi yapsana bende senin gibi aktif kullanıyorum böyle çok rahatım hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

Toplam Hit: 69622 Toplam Mesaj: 15