Arayan Numaraya Telefonu Kapali Gostermek
-
Telefonumu kapatmak istemiyorum ama arayan herkeze kapali gozuksun ama bana arayan kisinin numRasi sms olarak gelsin istiyorum.varmidir bi yolu.bu arada hattim avea
-
swordfish bunu yazdı
Telefonumu kapatmak istemiyorum ama arayan herkeze kapali gozuksun ama bana arayan kisinin numRasi sms olarak gelsin istiyorum.varmidir bi yolu
hat vodafone mu hocam??
EDIT: Vodafone için;
Arama Engelleme: *21*75110000#
Arama Çıkarma: ##002#Yalnız Aramalara Kapalı Gösterir..
MsXLaBs tarafından 26/Ağu/12 00:42 tarihinde düzenlenmiştir
Mesaj İçin Aynı Şeyi Söyleyemem.. -
o tür programlar var hocam. ama kapalı mı meşgul mü gösteriyor bilemiyorum.
-
Ne işe yarayacak ki?
Meşgule düşürmüşmüş gibi yapmak için telesekreter programı yükler anında açmasını sağlar aradığınız kişiye ulaşılamıyor kaydını dinletirsin, karşı tarafın kontörünü düşürür ama veya faturasına girer, mesaj alma süresini de 0 saniye yaptınmı tamamdır
-
kullanıma kapalı olan bir hat a yönlendiriyorum
arayanların numarası sms olarak geliyor zaten -
symbian telefonlar için blacklist die bir program vardı. ben kullanıyordum. ama kapalı değil, meşgul tonu veriyor. işine yararmı?
-
eğer her telefon için kapalı uyarısı vermek istiyorsan. Telefonunu uçak moduna alırsın, telefon açık olsa bile kimse sana ulaşamaz ve ulaşılamıyor şeklinde uyarı alır. Turkcell ve diğer bütün operatörlerin arayanı bil servisleri vardır. Kimisi ücretli kimisi ücretsiz onlarada üye olursan arayan numaraları telefonunu normal moda aldığında mesaj olarak öğrenebilirsin dostum.. Başkada yolu yok..
-
c0der bunu yazdı
kullanıma kapalı olan bir hat a yönlendiriyorum
arayanların numarası sms olarak geliyor zaten+1
-
Hocam daha önce bende bu konuyu açmıştım pek işe yaramadı geçen oturdum kurcaladım. Nokia için konuşuyorum. Telefonun yönlendirme kısmına geliyon cevap verilmiyorsa var oraya gel numara ekle numaranı olduğu gibi değil bi hane eksik yaz sonra 5 sn'yi seç 5 saniye çalar sonra bu numara kullanılmamaktadır cevabını verir. istersen hepsini tek tek yap.
-
Arkadaslar telefonu aktif olarak kullaniyorum internet sms v.s gibi.o yuzden kapatamiyorum.ama cagri gelmesinide istemiyorum.birisi beni aradiginda ulasamasin ama bana sizi su numara aramistir diye msj gelsin istiyorum
-
swordfish bunu yazdı
Arkadaslar telefonu aktif olarak kullaniyorum internet sms v.s gibi.o yuzden kapatamiyorum.ama cagri gelmesinide istemiyorum.birisi beni aradiginda ulasamasin ama bana sizi su numara aramistir diye msj gelsin istiyorum
yaw arkadaş sana söylediğimi yapsana bende senin gibi aktif kullanıyorum böyle çok rahatım hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.