Aref Ghafouri - Adam Asmaca Bu Nasıl İş ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=jBmkPQcPmDo
ilkinde karbon kağıdı yada iz bırakan birşeyler vardı. ikincisinde ise eleman sanırım kuklanın ardından bir ip değişimi yaptı gibime geldi . numara vermeler vs. göz boyama sadece
edit : konu daha önce açıldıysa silinebilir.
-
Bantladığı ipin kesik kısmı düşük kuvvetle kopmuyordu demekki ama 60-70 kg olan bir insanın yaptığı basınçla banttan ayrılıyor olabilir
-
Ceketin arkasında illimunati var.
-
öğrenince napıcanız kendi şovunuzu mu hazırlıyonuz :S bırakın keyfini çıkarın yav
-
hülya karbon kağıdı var mı diye kontrol etti hocam. o konuda sorun yok. ayrıca ip değişimine karşı kamera yakın çekim gösteriyordu. ancak 60-70 kg baskı ile bant kopmuş olabilir.
-
-
adamın sırtındaki desene dikkat ettiniz mi üçgen içinde göz var. illimunati. 12:07de gördüm ben.
-
ReeX bunu yazdı
Bantladığı ipin kesik kısmı düşük kuvvetle kopmuyordu demekki ama 60-70 kg olan bir insanın yaptığı basınçla banttan ayrılıyor olabilir
Sahnede kesilen ip 10 numara'da. Ve o denenmedi sahnede. Kız onu seçip sağ taraftaki adama taktırdı. Siyah giyenlerin arkada ne yaptığı pek belirgin degil. Değiştirmiş olabilirler diyorum.
-
Prometheus bunu yazdı
adamın sırtındaki desene dikkat ettiniz mi üçgen içinde göz var. illimunati. 12:07de gördüm ben.
hocam ayrıntılara girersek,kendi sırtında ve çalışanlarının sırtında piramitin içinde göz var.
bir de kendi saclarını kendi yönünde sağ gözünü kapatmıstı ve sadece tek sol gözü vardı.bunu rihanna,lady gaga falan yapmıstı sanırım bunlarda illimunatiyi destekleyebilir.
-
EmQceR bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
hocam ayrıntılara girersek,kendi sırtında ve çalışanlarının sırtında piramitin içinde göz var.
bir de kendi saclarını kendi yönünde sağ gözünü kapatmıstı ve sadece tek sol gözü vardı.bunu rihanna,lady gaga falan yapmıstı sanırım bunlarda illimunatiyi destekleyebilir.
la bi dur ortalığı karıştırcaktım :D
-
Prometheus bunu yazdı
Ben coolum demeye çalışıyo. Ben de büyüğüm benimde götümde illumanti var felan.