Aref'in Finalde Yaptığı Astral Seyahat Mi
-
aref patladı la yawrum sefa
-
arefi gafgafladılar :D
-
Aref miki tuttu :))
-
Yeni izledim beş para etmez gösteri , anlayamadım zannettim meğerse tamamen traşmış.
-
Aref'in cini var ya nasıl iş bu ya. Helal anal seyahate çıktı lan adam.
-
aref çok fena oldu yanlız :/
üzüldüm lan :/ tüm tribünler sefa diye bağırıyodu. böle bişey başıma gelsin istemezdim :-/
-
Sefa Doğanay'ı Tebrik Ederim... Gerçek Performans Odur... Astral Seyehati Bize Yutturmaya Çalışan Aref'e Kapak Olmuştur Umarım... :)
-
easy4me bunu yazdı:
-----------------------------
Bence olay yine baştan sona düzmece ve herşey fizik kurallarına uygun şekilde yapılabilir. Aref'in yada bi arkadaşının yada arkadaki kişilerden birinin ciddi manada Elektronik dehası olduğunu düşünüyorum.
Nabız durdurma olayını ben bile yapıyorum koltugunun altına tenis topu koyuyosun sıkıyosun kolunu nabız hissedilmez oluyo öyle bayılma flnda olmuyo zaten dikkat ettiyseniz gözler limbir limbir oynuyo ( O kadar ışık altında oynasın bi zahmet ) Ağızdan duman olayı güzeldi ağzında bişey beklettiği aşikar tabiiki ama yinede hoş bi sunumdu bence.
Diğer olaylara gelirsek. O çıkan 3 kişinin kesinlikle önceden seçildiğine inanıyorum gösteriden önce mavi kartlı topları arkadaşlara vermişlerdir. O kendinin koyduğu toplar ise sadece kendinin bildiği şekilde açılırsa mavi kartı gösterebiliyodur. Seçtiği 3 kişi çıktı. Zaten olay önceden senaryo yazıldığı gibi gerçekleşti. O sandalye olayı zaten çok basit düzeneklerle o tahtaların içine gizlenebilecek ve uzaktan kontrol edilebilecek şekilde yapılabilir ki onu kontrol eden kişinin seyircilerden biri bile olması muhtemel. Masa olayı zaten gerçekçi bile değildi yine aynı şekilde yapımı zor değil. Yüzük olayında ise zaten sıra o kişiye geldiğinde seçtiği şeyin bardağa batırılabilicek bişey olmasını bilmesi bile açıkcası senaryo oyunu olduğunu düşündürttü bana yani mesela o telefonu koyana söyleseydi batır bardağa diye. Aha gitti güzelim telefon :)
O yüzüğü kolyede tutan şeyin sıcağa karşı çok hassas bişeyden yapılmış olmasıyla yüzüğün orda kalması çözülüyor zira zaten bardağın içini göstermediler sonra :) Kendinin çıkardığı yüzükte başından beri ağzındaydı zaten adam duman çıkarabilecek bişeyi ağzında saklıyor yüzük sorun teşkil etmez onun için koçum benim :D Açıkcası ben bu şovunu beğenmedim. Çözümü belki tam olarak bu değilse bile basit bişey. Yinede genel sunumu güzeldi. Astral seyahat ile uzaktan yakından ilgisi yok olayın kesinlikle eminim.
Bundan önceki rötarlı şovu açık ara farkla daha iyiydi bence / Hay amk hülya avşarla aynı fikirdeyim şu anda sanırım /
Gösteride unuttuğum bişey varsa onuda açıklarım rahat olun. Ama eleman işini iyi yapıyor yinede bence Büyük Final'e yakışmadı bu gösteri seçilirse üzülürüm amk.
Saygılar.
-----------------------------vay ipne demek kandırdı bizi
-
deyvid kapırfiıld bizim ülkede çıksa ünlü falan olamazdı. Arkasında bişey aramaktan vazgeçin. Ya da yapabilen varsa yapsın
-
manisaya gidecem. Bu seyahat beleşse yol parasını sigara parası yapayım.. elinde e-book olan yollasın :|