Arena-Tr Davetiye ?
-
Arkadaşlar eğer elinizde mevcutsa bana da yollayabilir misiniz?
-
ben arena tr ye üyeyim fakat nasıl davetiye göderiliyo hiç öle bişeye raslamadım :D
-
hamzacan bunu yazdı:
-----------------------------
Bende arena ve bşr çok sitenn ki mevcut Kontör yada revolutiontt karşılığında verebilirm 1 tek davetiye 10 kontör ( burada ticaret yapılmıor herkesn işi görüsün benm kontörüm yokta ondan Saygılar
-----------------------------ayıp yau 10 kntramı düştün. k. pklu davetiyeyi bile satmaya çalışıon..
5 arena 2 rtt davetiye var isteyen pm atsın.
ilk 5 e arena sonraki 2 kişiye RTT vercem. HAMZACAN hariç ona parayla
-
hamzacan bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam mesajarı düzelttm haklısn dediklerin de lütfen PM ettm 6 aydır revolutiontt arıorumm allah rızası için lütfenn hamzabeytas@gmail.com
-----------------------------6 aydır revtt mi arıyon? 6 ayda 3 sefer adamlar üyeliklerini açtı. :D At at kalede ben varım
-
ya bendede var arena-tr davetiyesi sanırım 2 tane isteyen pm atsın mailini
biride torrentleech varsa bana gönderebilir mi?
ttskynck@gmail.com
-
Davetiyeler konusundaki ilgi ve alakası için sezoo ya teşekkürler
-
Arena-tr davetiyesi 1 adet kaldı arkadaslar mesaj atanlarada davet kodları PM ile gönderildi.
hamzacan sana gelince çok taze üyesin. şimdi vercem davetiyeyi banlancan benide yakacan benim refeansla üye olanlarıda.. RTT üyelikleri açarsa tbt ye konu açarım. o zaman üye olursun
-
makbule geçer banada gönderirsen
-
gençlik torrentleech var mı yaw bana bi gönderseniz yıllardır arena-tr de üyeyim.power userim
ttskynck@gmail.com
-
Acaba biri bana arena-tr davetiyesi atabilir mi ?
orhan.tigli@hotmail.com