Aresta - Nasılsın Kadınım
-
Yeni parçam sevgili müritler , yorumlarınızı bekliyorum :)
http://www.youtube.com/watch?v=Hlv7F19QKkM&feature=youtu.beUlaşım : https://www.facebook.com/arestahasan
Mix & Mastering : Heka
Parça İndirme Linki : http://s3.dosya.tc/server6/YYaUMZ/Aresta-Nas_ls_nKad_n_m.mp3.html
-
Dinliyecem ama youtube'da videolar açılmıyor, şu olayın bi çözümünü bulamadım arkadaş.
-
saftiriksincap bunu yazdı
Dinliyecem ama youtube'da videolar açılmıyor, şu olayın bi çözümünü bulamadım arkadaş.
adobe flash playerini güncelledin mi ?
-
hurferus45 bunu yazdısaftiriksincap bunu yazdı
onunla alakası yok ya, epeydir sorun var sanırım youtube'da. videoları bi açıyor bi açmıyor. araştırdım biraz ama sorun sadece benle alakalı değil.
-
saftiriksincap bunu yazdıhurferus45 bunu yazdısaftiriksincap bunu yazdı
onunla alakası yok ya, epeydir sorun var sanırım youtube'da. videoları bi açıyor bi açmıyor. araştırdım biraz ama sorun sadece benle alakalı değil.
bende yok öyle bir şey neyse sağlık olsun müridim :)
-
up .
-
saftiriksincap bunu yazdı
Kardeşim kesin sonuç verecek söyle bir yöntem sunayım sana
ilk olarak
"ayarlar/gelişmiş ayarları göster/gizlilik/içerik ayarları/eklentiler/eklentileri ayrı ayrı devre dışı bırak"
veya chrome://plugins/
buradan sonra söyle bir menu açılacak

Bu kısımdan sonra sağ üst köşedeki ayrıntılar bölümünü tıkla

Bu menüde gördüğün gibi önce eskisini devre dışı bırak, olmassa eskisini etkinleştir ve yenisini devre dışı bırak, oda olmassa ikisinide devre dışı bırak ve o şekilde dene kesinlikle bir sonuç alacaksın...
umarım anlatımım faydalı olmuştur
_____________________________________________________________________________________________
hurferus45 yeni parçan güzelmiş

-
Flow 3
Rhyme 2
Lyric 1
Mix 0
Tarz - 1
Ses : 2
Tek puan vereceğim nokta melan girmişsin yinede arabesk stayla değil o yüzden o kısma ; 6 verdim.
5 puan bile alamadın bende 10'ları görmen zor şu durumda, birde rap'e devam edeyim diyorsan bana 1 pm at. -
herkes aynı tarz şarkı yapıyor söyleyiş tarzında hiç bir fark yok bi tane dinlesem hepsini dinlemiş syılırım gibi geliyor bana bu şarkılar bence 1 saatte yapılabilecek şarkılar bence şarkı olsun diye değilde güzel bir şeyler yapmaya kafa yormak lazım şarkı yapan arkadaş senin bu şarkı hoşuna gitti mi çok merak ediyorum.öylesine sallamışsın gibi geldi.
-
Mali bunu yazdısaftiriksincap bunu yazdı
Kardeşim kesin sonuç verecek söyle bir yöntem sunayım sana
ilk olarak
"ayarlar/gelişmiş ayarları göster/gizlilik/içerik ayarları/eklentiler/eklentileri ayrı ayrı devre dışı bırak"
veya chrome://plugins/
buradan sonra söyle bir menu açılacak

Bu kısımdan sonra sağ üst köşedeki ayrıntılar bölümünü tıkla

Bu menüde gördüğün gibi önce eskisini devre dışı bırak, olmassa eskisini etkinleştir ve yenisini devre dışı bırak, oda olmassa ikisinide devre dışı bırak ve o şekilde dene kesinlikle bir sonuç alacaksın...
umarım anlatımım faydalı olmuştur
_____________________________________________________________________________________________
hurferus45 yeni parçan güzelmiş

Eyvallah ellerine sağlık hocam.. hemen bakıyorum..
edit: internetin hiç kesilmez inş hocam. bütün videolar açılıyor artık :)
Bu arada parça fena değil hocam ama mix şart, rap bi hayat şeklidir değiştirme hayat şeklini muhakak çok daha iyi olacaktır. kayıt almaya devam.
saftiriksincap tarafından 15/Haz/13 20:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Dinledim dost acı söyler modunda girmem lazım hocam.
Free beat'e 2-3 tane sample oturtup kayıda girmişsin gibi duruyor, Nakaratta sample değişikliği kendini belli etmeliki şarkıda bir farklılık olsun.
Canfezadan ilham almış gibi duruyorsun. :)) Sesin underground parçalara daha yatkın,
Melankolia stilini çok kullanan var, kitle toplayabilmek için onlardan kendini bir şekilde ayırt etmen gerekir.
Bu nedir dersen, Kafiye çeşidi olur, Anadolu beat'leri yada Amerikan beat'leri seçimiyle olur, kelimeleri tonlamanla olur.
Çok düz bi flow var, akıyor da boşa akıyor yani.Parçanın mix/mastering'ini yaparken, alt yapının vokal'den daha sesli olmamasını sağlayın.
Şuanlık aklım da kalan bunlar.
başarılar hocam.