Arı Sütü...
-
Gerçek arı sütü arıyorum. Piyasada Çin kaynaklı olduğu söylenen ürünler olduğu için güvenip alamadım. Arıcılık yapan veya tanıdığı olan arkadaş var mı?
-
www.arisutu.net bi aralar joomla sql açıkları denerken çok uğraşmıştım burayla,işini görür belki
-
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------Gerçek arı sütü arıyorum. Piyasada Çin kaynaklı olduğu söylenen ürünler olduğu için güvenip alamadım. Arıcılık yapan veya tanıdığı olan arkadaş var mı?
-----------------------------
hacı konuyla alakasızda bişey sorucam onların sütlerini nasıl çıkarıolar nasıl sağıyolar :D -
ARI sütü..BAL diyue bilirdim ama.. :)
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------BAL arının BOKUdur.
-
hacım sorması ayıp olmasında ne yapacaksın arı sütünü?
sanırım öyle ucuz bir şey olmasa gerek ?
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------BAL arının BOKUdur.
bas git ya -
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------hacım sorması ayıp olmasında ne yapacaksın arı sütünü?
sahibinden.com'da buldum kilosu 840 TL inandırıcı gelmedi gerçekliği çünkü bir kovandan ortalama 50 gram civarında elde ediliyormuş. Ankara'da bir alışveriş merkezinde Melis Arı mağazasına buldum 20 gramı 110 TL (fiyatı abartılmış gibi geldi).100 gram kadar düşünüyorum.
-------------------------------------------------------------------- -
ERERESEL bunu yazdı:
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------hacım sorması ayıp olmasında ne yapacaksın arı sütünü?
sahibinden.com'da buldum kilosu 840 TL inandırıcı gelmedi gerçekliği çünkü bir kovandan ortalama 50 gram civarında elde ediliyormuş. Ankara'da bir alışveriş merkezinde Melis Arı mağazasına buldum 20 gramı 110 TL (fiyatı abartılmış gibi geldi).100 gram kadar düşünüyorum.
--------------------------------------------------------------------
-----------------------------ikinci fiyat abartı değil pek :/ daha da pahalı olabilir :/ tam olarak ne için düşünüyorsun? ben bir zamanlar kilo aldırıyor boy uzatıyor dediler diye kullanmayı dusunmustum sonra kaldı gitti
-
arı sütü dişi arılarda mutasyonu, kraliçe arı olmasını sağlıyor nabıcan sendemi deneme yapcan :)
gerçekten merak ediyorum ne için istiosn
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------arı sütü dişi arılarda mutasyonu, kraliçe arı olmasını sağlıyor nabıcan sendemi deneme yapcan :)
gerçekten merak ediyorum ne için istiosn
Bildiğin yanlış arkadaş o iş için değil bir hasta için lazım.Konuyu saptırmaya gerek yok....