Arifv216
-
Düşse de izlesek.
-
Ailecek gittik baya bi kişi gülmekten karnımıza ağrlar girdi . Göndermeler çok güzel multimetre muhabbeti de gönderme ... :)
-
bazen ilk yaptıgınızı o kadar iyi yaparsınız ki daha iyisini hiç bir şekilde yapamazsınız. İşte gora da öyle birşey devamını nasıl çekerse çeksin hep bir adım altta olacak illaki.
film sıkacakmış gibi geldiği anda daha da komikleşti iyiydi fakat tekrar tekrar izlenirmi bir gora bir arog gibi pek sanmıyorum geçmiş muhabbetleri de aynı şekilde
eminim ki filme giren tayfanın yarısı zaten bir çok şeyi kaçırdı + olarak önceki filmleri bile izlemeden giren oldugunu düşünüyorum.
tam olarak ne demek istediğimi anlamak için lütfen izleyiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=BlqTAoI4gKM
-
yunusdogan bunu yazdı
ajda pekkan'a resmen aşık oldum pamuk gibi karı aq (roldeki)
Ajda Candır, ona daima aşıktım hepte öyle kalacağım. (Sevgi anlamında)
-
ben aradığımı şahsen bulamadım daha güzel bir şey beklerdim. he kötü değil film ama sıkıldığımı hissettim bazı sahnelerde. herşeye bir göndermeli komedi yerine arogta ki gibi pür bişeyler olmayacak sanırım daha.
ps seda bakan çok iyi hatun değil mi ya.
-
DaSpOnGe bunu yazdı
ben aradığımı şahsen bulamadım daha güzel bir şey beklerdim. he kötü değil film ama sıkıldığımı hissettim bazı sahnelerde. herşeye bir göndermeli komedi yerine arogta ki gibi pür bişeyler olmayacak sanırım daha.
ps seda bakan çok iyi hatun değil mi ya.
çok güzel hatunda alnı çok açık hoca
-
Spoiler içerir!
Cem Yılmaz 'ın Little Little in to the Middle filmi. Her türden azar azar harmanlamış, gayet de güzel olmuş. Tavsiyer ederim, gişesi bol olsun.
Garip bir şekilde -Go Home- sahnesine yarıldım bilmem nedendir.
-
ben de beğendim. gora tabi değil, yahşi batının da gerisinde bence.
Milletin abarttığı gibi kötü değil kadro falan müthiş
-
aşırı detaylıydı. ufak ufak öyle işlemişlerki o detaylarla filmi, bayağı beğendim ben. ilaç gibi geldi sanki bana özel çekmiş filmi :D
-
İstanbul distopyasını çok beğendim, o konseptte daha çok olsaymış keşke.