Arıza Bendemi Ttnettemi :S
-
ttnet in kampanya dahilinde verdiği beleş modemlerden.aynısı bende de vardı.aynı sorunları bende yaşayınca cöpe attım.
zoom rulz...
-
Bu sorun modemden diil ttnetten kaynaklaniyo buyuk ihtimal sinyallerde problem var ara ariza kaydi olustur gelsin baksinlar sizin telefon kutunuza ...
-
Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------
Bu sorun modemden diil ttnetten kaynaklaniyo buyuk ihtimal sinyallerde problem var ara ariza kaydi olustur gelsin baksinlar sizin telefon kutunuza ...
----------------------------arıyorum arıza kaydı da oluşturuyorum ama gelmiyolarki sadece arızanız giderildi şu anda bizde hattınızda herhangi bi arıza gözükmüyo diyolar o kadar
-
modem olaiblir büüyk ihtimalle arıza kontrolü yaptılarsa ve normal diyorlarsa demekki ya modem ya pc de bir sorun var denemek lazım.
-
son aylarda muğladaki evde bizim telefon çalışmıyodu nettende sürekli düşüyodu geçen hafta telefon kabloları değişti canavar gibi oldu büyük olasılıkla sizi oralarında böyle bi sorunu olabilir 4 aydır beni uğraştıran telekomu Allah bildiği gibi yapsın...
-
senin modeminin aynısı hem bende var hem komşumuzda ikimizde ttnetten almıştık 6 ay kullandık modemler gitti senin dediğin gibi olmaya başladı bir değil iki değil hep yapıyo ben gittim modem aldım airties şimdi tık yok valla arkadaş almamıştı aynı sorun devam ediyodu dayanamadı o da aldı yeni bi tane bence sende al hiç uğraşma
-
Senin sorununa benzer bi şeyleri 2 kere Datron RTA1320 Router ile yaşadım, 2 sinde de garantiye gitti geldi sonra zamanla aynı problemleri çıkarmaya devam etti, baktım böle olmicak kafam attı USRobotics modem aldım Datron modemimin garantisinin bitmemesine rağmen. Bu USRobotics modemde beni şaşırtan şey üzerinde açma kapama tuşu yok, adaptörü taktığın an çalışıyo, ama hiç ısınmıyo, datron modemi 4 saat çalıştırıyodum, masanın altından modemin olduğu yere elimi değdirdiğimde sıcaklığı oradan hissediliyodu, her neyse tv deki ürün reklamları gibi oldu ama bence usrobotics kral hocam alcaksan onu al bak bu modelde fiyat da uygun
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22333
-
anladım arkadaşlar bi kere ben bu salak modemi değiştirmeleyim peki şöyle güzel wifi li (telefon ve laptop da var da evde) ve en önemlisi ucuz ne alsam acaba ?
-
hala ucuz diyon yaw:S al yine saglam bisey, robotics in wireless ı 100 ytl civarı hatta 100 den fazla değildi, gir varanbilgisayara bak, sorunsuz aletler diyorum :D
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
hala ucuz diyon yaw:S al yine saglam bisey, robotics in wireless ı 100 ytl civarı hatta 100 den fazla değildi, gir varanbilgisayara bak, sorunsuz aletler diyorum :D
----------------------------tamam hoca sağol da ne bağrıyosun yaw :S öğrenci adamız