folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Arıza Bendemi Ttnettemi :S

Arıza Bendemi Ttnettemi :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

ttnet in kampanya dahilinde verdiği beleş modemlerden.aynısı bende de vardı.aynı sorunları bende yaşayınca cöpe attım.

zoom rulz... 

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    Bu sorun modemden diil ttnetten kaynaklaniyo buyuk ihtimal sinyallerde problem var ara ariza kaydi olustur gelsin baksinlar sizin telefon kutunuza ...

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

Pic_Boy bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu sorun modemden diil ttnetten kaynaklaniyo buyuk ihtimal sinyallerde problem var ara ariza kaydi olustur gelsin baksinlar sizin telefon kutunuza ...
    ----------------------------

arıyorum arıza kaydı da oluşturuyorum ama gelmiyolarki sadece arızanız giderildi şu anda bizde hattınızda herhangi bi arıza gözükmüyo diyolar o kadar 

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    modem olaiblir büüyk ihtimalle arıza kontrolü yaptılarsa ve normal diyorlarsa demekki ya modem ya pc de bir sorun var denemek lazım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    son aylarda muğladaki evde bizim telefon çalışmıyodu nettende sürekli düşüyodu geçen hafta telefon kabloları değişti canavar gibi oldu büyük olasılıkla sizi oralarında böyle bi sorunu olabilir 4 aydır beni uğraştıran telekomu Allah bildiği gibi yapsın...

l enfer c est les autres Sartre ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    to_play
    to_play's avatar
    Erkek
    senin modeminin aynısı hem bende var hem komşumuzda ikimizde ttnetten almıştık 6 ay kullandık modemler gitti senin dediğin gibi olmaya başladı bir değil iki değil hep yapıyo ben gittim modem aldım airties şimdi tık yok valla arkadaş almamıştı aynı sorun devam ediyodu dayanamadı o da aldı yeni bi tane bence sende al hiç uğraşma

bir gece ansızın 81 düzce 82 musul 83 kerkük
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Senin sorununa benzer bi şeyleri 2 kere Datron RTA1320 Router ile yaşadım, 2 sinde de garantiye gitti geldi sonra zamanla aynı problemleri çıkarmaya devam etti, baktım böle olmicak kafam attı USRobotics modem aldım Datron modemimin garantisinin bitmemesine rağmen. Bu USRobotics modemde beni şaşırtan şey üzerinde açma kapama tuşu yok, adaptörü taktığın an çalışıyo, ama hiç ısınmıyo, datron modemi 4 saat çalıştırıyodum, masanın altından modemin olduğu yere elimi değdirdiğimde sıcaklığı oradan hissediliyodu, her neyse tv deki ürün reklamları gibi oldu ama bence usrobotics kral hocam alcaksan onu al bak bu modelde fiyat da uygun

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22333

Metallica Rules
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    anladım arkadaşlar bi kere ben bu salak modemi değiştirmeleyim peki şöyle güzel wifi li (telefon ve laptop da var da evde) ve en önemlisi ucuz ne alsam acaba ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    hala ucuz diyon yaw:S al yine saglam bisey, robotics in wireless ı 100 ytl civarı hatta 100 den fazla değildi, gir varanbilgisayara bak, sorunsuz aletler diyorum :D

Metallica Rules
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    hala ucuz diyon yaw:S al yine saglam bisey, robotics in wireless ı 100 ytl civarı hatta 100 den fazla değildi, gir varanbilgisayara bak, sorunsuz aletler diyorum :D
    ----------------------------

tamam hoca sağol da ne bağrıyosun yaw :S öğrenci adamız 

Toplam Hit: 3427 Toplam Mesaj: 28