Arızalı Çin Malı İpad
-
150 tl gibi bir fiyara almıştım kullanmak nasip olmadı, kutunun içinde aldığı darbe sonucu lcd sinde çatlak oluştu, dokunmatiği senkronsuz çalışıyor
7 inch lcd bulup takarım veya parçalarını kullanırım diyen muritler olursa diye 50 tl gibi bir fiyattan satışa sunuyorum
usb kablosu, adaptörü, kullanma klavuzu, kutusu vardır
bunlarda resimleri

Model M-001 Operating System Google Android OS 2.0 Processor VIA MW8505 800MHz Memory 256MB DDR2 Capacity 2GB NAND FLASH, support SDHC up to 32GB Display 7" high-brightness TFT LCD widescreen touch display
16:9 800*480-pixel resolutionTouch Control Full size touch operation, sliding menu, functional icon dragging Orientation Sensors With accelerometer, automatic steering display screen Network 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED network connection Microphone Built-in Speaker 1 speaker Slots 1 * SD card (support up to 32G HD)
1 * 30 pin interface to USB
1 * 3.5mm Stereo Audio outSoftware Google chome-lite Browser, UCWEB Browser,Fring, MSN,QQ and so on OS Language Support for display of multiple languages and characters simultaneously (Turkce var) Battery Built-in Input/Output Adapter Input: 100-240V~50/60Hz (US plug)
Output: 9V~1.5AAccessories AC power adapter, USB data cable, user manual -
ekranın neresi çatlak dokunmatik stabil çalışıyormu iş görürmü?
-
30 tl gönderebilirim istersen pm.
-
ekran dokunmatıgınde filan sorun varmı hocam ?
-
lcd'yi değiştirecek bir yer bulursam alırım.
-
sittinsene bunu yazdı:
-----------------------------ekranın neresi çatlak dokunmatik stabil çalışıyormu iş görürmü?
-----------------------------
hocam 2. resimdeki catlaktan dolayi dokunmatik duzgun calismiyor belirttigim gibi ama 4-5$lik yurt disindan getirilen dokunmatik cami takildiginda sorunsuz calisicak cin mali sonucta
ben yurtdisindan kargo gelmesini beklemek istemedigimden bu halde vermek istiyorum veya elinde olan vardir aynisindan boardi fln bozuk olan alip parca ilaveside yapabilir
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 19:58'da Limitless tarafından düzenlendi. -
çin malı olmayan ipad varmıydı ?
-
pm attım hocam görüşelim
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------çin malı olmayan ipad varmıydı ?
-----------------------------not designed in California familyası bunlar :3
-
tahtakale de vardır ekranı bunun kesin laptop cep tel vs ekranı dokunmatigi getiren saglam 2 yer var cin malı vs farketmiyo adamlara uydurur onlar :)
-
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------tahtakale de vardır ekranı bunun kesin laptop cep tel vs ekranı dokunmatigi getiren saglam 2 yer var cin malı vs farketmiyo adamlara uydurur onlar :)
-----------------------------
hocalar yanlis anlasilma olmasin lcd ekranında herhangi bir problem yok sadece dokunmatik cami catlak, lcd sapasağlam tek değişmesi gereken dokunmatik cami
cin mali oldugundan pek bir para ediceginide sanmam 4-5$ gibi bir piyasasi vardir maximum cin sitelerinde