Arkadan İlişki Tek Celsede Boşanma
-
fantezi de sınır tanımayan müridlere kötü haber gibi :D
-
oha! yok daha neler.. :S:S hem karına tecavüz mü olurmus bea? sexin yasal haline ewlilik denmiomu zaten? :D:D hem o yüzden boşanırsa daha ne cokda seimdeydi.. benmle her yerini paylasmayacak garıyla ben hayatımımı paylasırım?
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
oha! yok daha neler.. :S:S hem karına tecavüz mü olurmus bea? sexin yasal haline ewlilik denmiomu zaten? :D:D hem o yüzden boşanırsa daha ne cokda seimdeydi.. benmle her yerini paylasmayacak garıyla ben hayatımımı paylasırım?
haji, karin da olsa, o istemeden zor kullanarak yapma tecavuze girer. -
bakın arkadan ilişki dinen günah ayrıca sağlık içinde iyi bir şey değil bunu biliyordum tek celsede boşanma sebebi olduğunuda duymuştum ama bu sefer gördüm gibi bişi ama nedenini biri tam olarak anlatsın tabi bilen varsa
-
hak yolu varken bok yoluna gidersen boşarlar tek celsede tabii :P
-
günah arkadaşlar günah. allah kadınlara cinsel organ olarak onu mu vermiş. hem sağlık açısındanda çok kötü. bizim şeyimizin içine pislik girebilir, hemde kadınlar için günlük yaşantısında zorluk. en iyisini @WarninG_ErroR demiş :D
-
Başka iş olmasın o işin içinde..Adam çok zorlamış olabilir girmediyse,ittirip kaktırırken kadının canını çok yakmıştır belkide... Ama öylede olsa ne demişler yiyemicen y****ğın altına girme :|
-
He bılıodum bnde ama tecavüz olarak değilde sağlık acısından sakıncalı dıye bosuyolar dıye bılıodum hatta hakime bunu sölemek ıcın kadın bı ayagını arkaya dogru cevırıo dıe bılıorum (:
-
suKo bunu yazdı:
He bılıodum bnde ama tecavüz olarak değilde sağlık acısından sakıncalı dıye bosuyolar dıye bılıodum hatta hakime bunu sölemek ıcın kadın bı ayagını arkaya dogru cevırıo dıe bılıorum (:
-----------------------------kadın ayağını neden çevirio ki ??
-
ters ilişkiye izin veren kadınlarda 60 yaşından sonra altına kaçırma olayları yaşanabiliyor. kim bakçak o kadına ? bakıma muhtaç biri olmaktansa ölmeyi isteyecek belkide. hem dinen de dinden çıkmaya kadar yolu var ters ilişkinin.
Toplam Hit: 14159 Toplam Mesaj: 39