Arkadaşımın Laptopunu Bozmam Şart Yardım.
-
Wireless kartını çıkartıp fiziksel zarar ver karta.
-
Laptopı bozacaksın bu seferde onu yapmakla vakit harcıyacak yada gidecek sorunu parayı basıp çözdürecek, çek köşeye adam gibi konuş :)
-
ekranın fişini çıkar içerden
-
hangi oyunu oynuyor hocam ?
-
baracuda81 bunu yazdı
Wireless kartını çıkartıp fiziksel zarar ver karta.
İlk postu okudum bunu yazacaktım dedim bi ikinci sayfaya bakayım biri yazmıştır belki dedim yazmışsın :D Kart yerine kablosunuda kesip şeyedebilirsin. Ama bu asosyal herifi pcden kaldırıp nasıl bunu yapcaksın merak ediyorum kolay gelsin.
-
adaptörü sakla olsun bitsin. aa görmedim v.s. dersin sonra :)
-
Sen o arkadaşına kefillik yolla, tahribata üye olsun.
Oyunu animeyi bırakır forumda siyaset yapar :)
-
hocam ülkedeki her insanın istediği üniversiteler böyle tembel insanlar ile dolmaya başladı. Az yakasından tut sirkele. Bunu sen yapmazsan öylelerine ben yapmazsam bu böyle gider.
-
Bence kır boz işlerinden ziyade samimi olduğun bir kaç arkadaşını da al bir cafeye otur. Tabi önce bu vatandaş hariç bunu " nasıl düzeltebiliriz" i bir görüşün. Sonra hepiniz birlikte güzelce bu arkadaşınıza anlatın. Senin iyiliğin için bunları söylüyoruz diye giriş yapın. Herhâlde 3-4 tane samimi arkadaşının tavsiyelerini da dinler. Ve umut edikir ki düzelir.
-
ben olsam hiçbirşey yapmazdım adamın kendi kararı banane aq neden böyle birşey yapayımki sanki o pc bozulunca adam koşa koşa derslere verecek kendini :D Kendisinin tecrübe etmesi lazım yaptığı hatanın farkına varıp kendisi bilinçli şekilde pc yi azaltıp dersleri çoğaltması lazım. Öteki türlü olmaz :D