folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Arkadaşlar 5-6 Bin Liralık Araba Alacağım.Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Arkadaşlar 5-6 Bin Liralık Araba Alacağım.Tavsiyelerinizi Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    la uzun yaşayıp napacan al flashı kullan işte
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    kardeş benim 1992 model broadwayım vardı .italyan malı tüp var üstünde. 6500 ytl ye sattım.sanki hiç satmıcakmış gibide masraf etmiştim. herşeyi sıfırdı.şimdi de arabanın kralı ford fiesta 14.tdi  aldım.manyak kaçıyor. ve yakıtı çok az .km de 90 ykr .kesinlikle tavsiye ederim.2005 modelini 22 bin ytl aldım .broadway tavsiye ederim.tofaş cinsini asla düşünme derim.

You set up her pickle which you loved
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    la uzun yaşayıp napacan al flashı kullan işte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Anlaşılan bizim kısmet gene brodway kayacak :D En güzeli temiz bir brodway bulalım.

Tüplü ne yakar bunlar şehir içinde bilen varmı ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Eksisozluk de flash için yazılan bir kaç enrty :D

* Tekerlikli tabut

*1,7 lt karbüratörlü motora sahip araç 90 hp güce sahiptir... aslında çok enteresan bir otomobildir flash... hızlıdır, çeviktir ama savurur götünü başını, gözlerimle şahit olmuşumdur; yine de çok satmıştır.

*1990 yıllarının efsane yerli hız arabası
    ancak viraj zzafiyetinden dolayı ucan tabut diyede namlanmıstır

*uçan tabut lakabını büyük bir başarıyla taşıdığını kanıtlamış bir otomobildir. yaklaşık 180km/h hızla bir yolcu otobüsünü sollama gafletinde bulunmuş, tam otobüsü geçtiği anda ters bir rüzgarlarla karşılaşarak burnu havalanmış, akabinde tamamen havalarak solladığı otobüsün öncamından içeri tepetaklak girdiği görülmüştür ve onaylanmıştır. tavanı tamamen ezilen bu araç muhtemelen içindeki 4 kişiyi de yanında götürmüştür. neyse ki otobüsde ciddi yaralı yoktu..

Anlaşılan pek memnun değiller flash lardan :D

abü 5 milyarlık araba diyorsun:Dnormaldir ynai 180de uçması 950 kiloluk araba o hızda kaç kilo olur bilionmu:D
    walla flashı sewerim atik araba bi kere a.q kullanımı rahat aram olsa bi tane flash alırım yane bi kere kıçın cigle oalyı gsl:D

http://www.otomax.com/_ikinci_el_arac_RENAULT_11_TXE_638368.html bu arabaya bi bak derim

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Leustad Sağol kardeşim.

Arkadaşlar birde araç almanın en uygun hayı hangi aylardır.kışın fiyatları düşüyor deniyor ama ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    ben de fiyatlar kışın düşüyor diye biliyorum. bizim arabayı da kış döneminde almıştık :d
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    kardeş broadway bakıyosan   rni  die bi modeli var onun ona bi bak....broadway ler arasında en iisidir;)

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek
    hoja bak yazı kışı yok aslında pek alacaksan açık oto pazarına git bu tip arabaları ole al otur pzarlıga a.q
    alacaksan flash al bak gene diyorum gsl arabadır brodwey bunun kadar atik değil ki renoların bi avantajı war çekişi kuvetlidir.
    yokusa fark edersin bende toyota corolla war yokusta tekler gibi oluyor reno laguna war arkdsta guzel çekişi ki hayatta tofaşa binmedim canlı tabut a.q reno al abü sen:D

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

Leustad bunu yazdı:
    hayatta tofaşa binmedim canlı tabut a.q reno al abü sen:D

yaw zaten o arabayı full tenekeden yapıolar :) 

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
Toplam Hit: 11773 Toplam Mesaj: 44