Arkadaşlar Bi El Atın..
-
eyvallah arkdaşım saolasın ama devam etmek lazım..
-
sahte profil yaptım burda belirtmemişşin,herkes aynısından şikayet ederse daha çabuk kapanıo die biliom
-
reported
-
hacı herkes aynı sebepten şikayet etse daha etkili olur
-
oh ne güzel herkez gıcık oldugunu koysun buraya millet şikayet etsin facebook profili kapansın..
Belki bir sürü arkadaşı resmi kişisel bilgisi var...birdaha iletişime geçemeyeceği arkadaşları ekli belki...
Ne bilelim senin kıza asıldığını ve sittiri yiyince bu yola başvurmadığını ?
şikayet edenler sizde koyun gibi edin afferim.Yarın aynısı başınıza geldimi bakalım güzel olacakmı
-
aynen insan hiç değilse nedenini yazar nerden bilelim haksız yere kapattırdığını :S
-
İyi de ben bu kızı tanıyorum ? Ne ayak hoca ?
-
hiç bir şey yokken adam açmış şikayet edin bizde ediyok haha koptum ya arkadaşlar biraz düşünün neden nie ?biliyormusunuz neden olduğunu
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
oh ne güzel herkez gıcık oldugunu koysun buraya millet şikayet etsin facebook profili kapansın..
Belki bir sürü arkadaşı resmi kişisel bilgisi var...birdaha iletişime geçemeyeceği arkadaşları ekli belki...
Ne bilelim senin kıza asıldığını ve sittiri yiyince bu yola başvurmadığını ?
şikayet edenler sizde koyun gibi edin afferim.Yarın aynısı başınıza geldimi bakalım güzel olacakmı
-----------------------------aynen edenler de ayrı bi makara
-
yarın başlarsınız " facebookum kapandı nasıl açtırabilirim " diye konular açmaya