Arkadaşlar Bir Sorunum Var...
-
5+1imin hepsinden tam ses çıkmıyor.:( 5+1i taktıgım zaman bilgisayarın seslerini çıkarmıyor gom playerdan film izledigim zaman ses gelmiyor bilgisayarın dogal sesleri çıkmıyor. özellikleri:epox 9NPA3j anakart 6 ses çıkışı sound effect player. yardım lütfen:(
-
1- başlığı daha açıklayacı bi şekilde yazman gerekliydi
2- o ayarı ampifikatörden yapacaksın! ordaki butonlara basıp dijital erkanda 5+1 e getir.. yoksa tüm hoparlörlerden ses çıktığını kontrol et..
3- eğer ordaki ayar doğruysa denetim masaından ses kısmına gir.. ordaki ayarların doğruluğunu teyit et (5+1 gibi birşy yazmalı)
-
Kardeş Ses Kartının software programı vardır oradan 5+1 i seç ve sanırım müzik dinlediğin veya film izlediğin programında 5+1i desteklemeli diye biliyorum.hiç olmadı DVD izle o zaman 5+1 ses alman gerenk
-
kardeş amfikatörden ayarları biras karıştır matrıx modu dediğimiz bi mod var ona getir veya 5+1 'i simgeleyen bi işaret vardır .ona göre ayarla birde bu cihazların markaları nedir ? ona göre daha iyi yardımcı oluruz
-
başlığı görünce aklıma Hüstın bi sorunumuz var geldi
-
kenny bunu yazdı:
-----------------------------
başlığı görünce aklıma Hüstın bi sorunumuz var geldi
-----------------------------
hacı sağol yaa sayende güldüm birazz :D:D:D hüstın basınç motorlarında patlama meydana geldi -
yörüngeye oturdunmu ?
-
şu an yörüngede hüstın tamam
-
lanet olsun,kontrolü kaybettik!
-
cevap ver hüstın cevap ver hüstın burası burası tbt 4428655200 cevap ver hustın lanet olsun bağlantımız kesildi
-
hüstü ne laa ??? :D
Toplam Hit: 2330 Toplam Mesaj: 12