folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Arkadaşlar Bir Sorunum Var...

Arkadaşlar Bir Sorunum Var...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DayWalk3r
    DayWalk3r's avatar
    Erkek
    5+1imin hepsinden tam ses çıkmıyor.:( 5+1i taktıgım zaman bilgisayarın seslerini çıkarmıyor gom playerdan film izledigim zaman ses gelmiyor bilgisayarın dogal sesleri çıkmıyor. özellikleri:epox 9NPA3j anakart 6 ses çıkışı sound effect player. yardım lütfen:(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

1- başlığı daha açıklayacı bi şekilde yazman gerekliydi

2- o ayarı ampifikatörden yapacaksın! ordaki butonlara basıp dijital erkanda 5+1 e getir.. yoksa tüm hoparlörlerden ses çıktığını kontrol et..

3- eğer ordaki ayar doğruysa denetim masaından ses kısmına gir.. ordaki ayarların doğruluğunu teyit et (5+1 gibi birşy yazmalı)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek
    Kardeş Ses Kartının software programı vardır oradan 5+1 i seç ve sanırım müzik dinlediğin veya film izlediğin programında 5+1i desteklemeli diye biliyorum.hiç olmadı DVD izle o zaman 5+1 ses alman gerenk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek
    kardeş amfikatörden ayarları biras karıştır matrıx modu dediğimiz bi mod var ona getir veya 5+1 'i simgeleyen bi işaret vardır .ona göre ayarla birde bu cihazların markaları nedir ? ona göre daha iyi yardımcı  oluruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek
    başlığı görünce aklıma Hüstın bi sorunumuz var geldi

Saçma
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kenny bunu yazdı:
    -----------------------------
    başlığı görünce aklıma Hüstın bi sorunumuz var geldi
    -----------------------------
     hacı sağol yaa sayende güldüm birazz :D:D:D hüstın basınç motorlarında patlama meydana geldi

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek
    yörüngeye oturdunmu ?

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    şu an yörüngede hüstın tamam

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lanet olsun,kontrolü kaybettik!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cevap ver hüstın cevap ver hüstın burası burası tbt 4428655200 cevap ver hustın lanet olsun bağlantımız kesildi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    hüstü ne laa ??? :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 2330 Toplam Mesaj: 12