folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Arkadaslar Bu Böcegi Bilen Varmı Evden Cıktı:(

Arkadaslar Bu Böcegi Bilen Varmı Evden Cıktı:(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Bide şu var bu hayvanın kıçının üzerinde siyah çizgiler var mı ? Resimde net göremedim dişiyse durum kötü.Bir yerlere yumurtlamıştır.Çok pis koloni kurarlar eve nanayı yersiniz.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam sen bu hayvanı öldürmedin değil mi ?Öldürmediysen çok şanslısın zengin olabilirsin.Öldürdüysen bi bok olamazsın.

Bildiğim kadarıyla bu Sarı Kanatlı GüneyKore Termiti ile Papağa Yeni Gine Taşra Haşaratı arası bi varlık.Büyük ihtimalle Su Örümceği gillerden.Bu aralar evinize tropik meyve falan bişey girdi mi veya koli moli bişeyler.Bu tarz şeylerin arasına saklanırlar.Öyle gelmiştir.

-----------------------------
    hacı sen nerden biliyon amk :S 

ilaçlat evi aq  ben ewdde 1 hamamböcegi gördüm bastırdım her tafa ilacı.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    DİSCOvery chanel + National Geographic + Bilimum belgeseller :D

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

evi yakın amk...

all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    bundan bizim bahçedeki çileklerin orda cok vardı. namussuz ölmüyoda ama bi zararını görmedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    southern
    southern's avatar
    Erkek
    şaka yapıyosun herhalde a.q bu resmen örümcek a.q siz ormanda mı oturuyosunuz anlamadım :)

LostYourself
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    bu sokusgangillerden sokusamusamus 155 usarayus ihbar eyleyus familyasından bir hayvan :D afrikadan gelen konteynırlardan garip bocekler cıkıyor diyorlar bole yakın biryerdeyse eviniz hangara faalan cook normaldri bende mor orumdek gormustum gercı dısımı mordu ıcımı bilmiyom cunku ezılmıstı

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    hacim o deve orumcegi zehri yok onların gorunusu cok korkunc o kadar

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
Toplam Hit: 15710 Toplam Mesaj: 51