Arkadaslar Bu Böcegi Bilen Varmı Evden Cıktı:(
-
Bide şu var bu hayvanın kıçının üzerinde siyah çizgiler var mı ? Resimde net göremedim dişiyse durum kötü.Bir yerlere yumurtlamıştır.Çok pis koloni kurarlar eve nanayı yersiniz.
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sen bu hayvanı öldürmedin değil mi ?Öldürmediysen çok şanslısın zengin olabilirsin.Öldürdüysen bi bok olamazsın.
Bildiğim kadarıyla bu Sarı Kanatlı GüneyKore Termiti ile Papağa Yeni Gine Taşra Haşaratı arası bi varlık.Büyük ihtimalle Su Örümceği gillerden.Bu aralar evinize tropik meyve falan bişey girdi mi veya koli moli bişeyler.Bu tarz şeylerin arasına saklanırlar.Öyle gelmiştir.
-----------------------------
hacı sen nerden biliyon amk :S
ilaçlat evi aq ben ewdde 1 hamamböcegi gördüm bastırdım her tafa ilacı. -
DİSCOvery chanel + National Geographic + Bilimum belgeseller :D
-
evi yakın amk...
-
:|:|:| et yiyen örümceK :| http://www.bildirgec.org/imaj/yusuph/walzenspinne-520.jpg
-
bundan bizim bahçedeki çileklerin orda cok vardı. namussuz ölmüyoda ama bi zararını görmedim
-
şaka yapıyosun herhalde a.q bu resmen örümcek a.q siz ormanda mı oturuyosunuz anlamadım :)
-
bu sokusgangillerden sokusamusamus 155 usarayus ihbar eyleyus familyasından bir hayvan :D afrikadan gelen konteynırlardan garip bocekler cıkıyor diyorlar bole yakın biryerdeyse eviniz hangara faalan cook normaldri bende mor orumdek gormustum gercı dısımı mordu ıcımı bilmiyom cunku ezılmıstı
-
-
hacim o deve orumcegi zehri yok onların gorunusu cok korkunc o kadar
Toplam Hit: 15710 Toplam Mesaj: 51