folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Arkadaşlar Pikatel Airmax Wirles Modem Anliyan Biri Varsa Az Vaktini Alabilirmiyim

Arkadaşlar Pikatel Airmax Wirles Modem Anliyan Biri Varsa Az Vaktini Alabilirmiyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Delircem yardimici olabilen biri varsa cok hayra gecmiş olur

Ben Kablosuz modeme Şifre koymak icin 192.168.1.1 giriyorum admin password diye sonrada kablosuz giriyorum odan sonrada WPA paylaşim şifresi koyuyorum Uygula diyorum sonrada erişim noktasini yeniden başlat diyorum ama benim modem hala şifresiz :( Kablosuz aglara bakiyorum herkesinkinin sonunda (WPA) bende yok DEVAMI-------

Bende arkadaşim söyledim oda yardim ederim dedi TeamViewerQS dan benim ps girdi 192.168.1.1 girdi password filan yazdi şifre yanliş diyo herneyse o cikti psden şimdi ben giremiyorum arkadaş böyle diyo sonunda cqi-bin/webcm diye bi şey cikiyo biri yardim etsin bayram bayram delircem yahu :@

http://192.168.1.1/cgi-bin/webcm

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam bi de benim sorum olacak wpa-psk ne anlama geliyor?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi
    modemin fişini çıkarıp geri tak. Düzelir belki ben geçen wireless ı şifrelediğimde öyle yaptım oldu dene bi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    olmuyo cektim taktim olmuyo sormuyo şifre

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi
    şifrelemeyi doğru yapmışsın ama bilmiyorum neden hala wireless ı şifrelemediğini. PS-string'den verdin değil mi şifreyi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

bendede by modemden var.yeni aldıysan eğer telekomdan yanında kolay kurulum cd si veriyolar ondan gayet rahat bi şekilde oluyo eğer sende yoksa bende var istersen paylaşabilirim 

edit:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

yaptigin sadece wireless sifre vermek, etkinlestirmiyorsun..

kablosuz a tiklayinca

guvenligi etkin yap.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    ya arkadaş şifreyi koydum bu seferde laptop baglanmiyo baglan diyorum baglanti kuruyor diyor cevrim dısı baglanti var ama baglanmiyor ag adresi alınıryor dıyor off off ne yapsap olmuyor bayram bayram kırcam en sonunda

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

peki bu ayarlari yaparken modeme wireless uzerindenmi baglisin , yoksa ethernet kablosuylami ? eger bu islemleri wireless modemine wirelessla baglanip yapiyosan

buyuk ihtimalle sorunun bundandir. Ethernet kablosuyla modemine baglanipta yapmayi denedikten sonrada olmazsa , evet bir sorun vardir diyebiliriz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    yok hoca normal kablo ile bagliyim wirless deniyorum sadece bu gidişle wirless iptal etcem var ya offffffffff

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    modem ara yüz kilitlenmesi olabilir modemine bi rstart yap yeniden gir şifrelerini ne diyecek bakalım.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 5125 Toplam Mesaj: 12