Arkadaşlar Pikatel Airmax Wirles Modem Anliyan Biri Varsa Az Vaktini Alabilirmiyim
-
Arkadaşlar Delircem yardimici olabilen biri varsa cok hayra gecmiş olur
Ben Kablosuz modeme Şifre koymak icin 192.168.1.1 giriyorum admin password diye sonrada kablosuz giriyorum odan sonrada WPA paylaşim şifresi koyuyorum Uygula diyorum sonrada erişim noktasini yeniden başlat diyorum ama benim modem hala şifresiz :( Kablosuz aglara bakiyorum herkesinkinin sonunda (WPA) bende yok DEVAMI-------
Bende arkadaşim söyledim oda yardim ederim dedi TeamViewerQS dan benim ps girdi 192.168.1.1 girdi password filan yazdi şifre yanliş diyo herneyse o cikti psden şimdi ben giremiyorum arkadaş böyle diyo sonunda cqi-bin/webcm diye bi şey cikiyo biri yardim etsin bayram bayram delircem yahu :@
-
hocam bi de benim sorum olacak wpa-psk ne anlama geliyor?
-
modemin fişini çıkarıp geri tak. Düzelir belki ben geçen wireless ı şifrelediğimde öyle yaptım oldu dene bi.
-
olmuyo cektim taktim olmuyo sormuyo şifre
-
şifrelemeyi doğru yapmışsın ama bilmiyorum neden hala wireless ı şifrelemediğini. PS-string'den verdin değil mi şifreyi.
-
bendede by modemden var.yeni aldıysan eğer telekomdan yanında kolay kurulum cd si veriyolar ondan gayet rahat bi şekilde oluyo eğer sende yoksa bende var istersen paylaşabilirim
edit:
-
yaptigin sadece wireless sifre vermek, etkinlestirmiyorsun..
kablosuz a tiklayinca
guvenligi etkin yap.
-
ya arkadaş şifreyi koydum bu seferde laptop baglanmiyo baglan diyorum baglanti kuruyor diyor cevrim dısı baglanti var ama baglanmiyor ag adresi alınıryor dıyor off off ne yapsap olmuyor bayram bayram kırcam en sonunda
-
peki bu ayarlari yaparken modeme wireless uzerindenmi baglisin , yoksa ethernet kablosuylami ? eger bu islemleri wireless modemine wirelessla baglanip yapiyosan
buyuk ihtimalle sorunun bundandir. Ethernet kablosuyla modemine baglanipta yapmayi denedikten sonrada olmazsa , evet bir sorun vardir diyebiliriz.
-
yok hoca normal kablo ile bagliyim wirless deniyorum sadece bu gidişle wirless iptal etcem var ya offffffffff
-
modem ara yüz kilitlenmesi olabilir modemine bi rstart yap yeniden gir şifrelerini ne diyecek bakalım.