Arkadaslar Siz Ne Düşünürsünüz?
-
Ya arkadaslar yeni ADLS fiyat listesi geldi biliyorsunuz... Benim söylemek istediğim şey 512 bpsn 3Gb lik limitli baglantının aylık ücreti 29,90 YTL fakat limiti aşan her 1 mb için 10 YTL ödüyorsunuz. Simdi birincisi hiç usanmadan sıkılmadan 3Gb lik bilgiyi hemide 512 lik bir ADSL den indirecek. ikincisi her gecen 1 Mb için kim 10YTL verecek? bu kadar hoş bir kara para yöntemi olabilirmi :)
3 Gm icin == 29,90 YTL
1 Mb için == 10 YTL ilginç birşey!!!
-
o dediin mb basına10ytl(10milyon tl) deil aksine kuruşlu bişey(yada0,0010 gibi şeyler oluyo) yani oranladığın zaman 1gb--->10 ytl oluyo..
-
LAN 10 BİN LİRA
10 MİLYON DEĞİL
1MB 10YKR
10MB 100YKR
100MB 1 YTL
1GB 10 YTL
-
bence sen googla YTL yaz YTL kavramını öğren..Lan mb başını 10 ytl olsa 1gb aşsan eve haciz gelir bee
-
Ula yemin ediyorum bugun 3, gun hala masa basinadyim yatmadım yaa yemin ediyorum allahlık olmusum harbidende dediginiz gibi yaaa mal olduk harbi
Kusura bakmayın yaa denilecek başka bişi yok ben yatammı yatmayammı ona karar verem... Bitirmem gereken bir program var Visual Basicde yasiom suan 4257. satırdayimm
-
12) Limitli ADSL’de kota aşımı nasıl ücretlendirilir?
512 Kbps 3 GB/6 GB/9 GB Limitli tarifede belirtilen aylık ücretler peşin alınır; kota aşımında her bir MB(Megabyte) için 8.872 TL (0,008872) YTL üzerinden ücretlendirilir.
-
eheheheee hoca kalıbı dinlendir biraz : D
-
Türk Telekom Derki;
Bir kotalı adsl kullanıcısının kotasını aşması durumunda fatura miktarı, kullandığı adsl hızının kotasızının ücretinin %25 inden daha fazla olamaz...
Yani...
512 k kotalı adsl kullanıorsun.. Bişeler oldu makinayı acık unuttun yanlışlık yaptım 1 ayda 20 gb download yaptın.. Sizin hesaba göre 300 milyon civarı fatura gelmesi gerekirken gelecek maximum fatura miktarı
512k kotasız ücreti = 99 milyon *125/100= 124 milyon civarıdır...
-
bu madde TTNET in kendi sitesinde geçmekte. isteyen bakabilir. Türk Lirası karşılığı ile 8 küsür milyon etmekte. A.q. 8 kuruç yani 800 bin lira olursa adamlar neden kota sınırı koysun ki demi?
-
Yaptım bi dangalaklık hoş görün... tahmini satır sayım 3000 civarı yani çoğu bitti hesaplarıma göre iki gün daha uraşmam gerekir.
-
lan X li nicki olan hipi neyden bahsediyon lan?