Arkadaşlar Sizin Anlatıcağım Konuda Bi Fikriniz Varsa Çok Yardımcı Olacaksınız!
-
ya tmm da sevgilisi zaten ona güveniyo ama bu muhabbet nerden çıktı anlamadık ki ..kim neden böyle bişey yapmış olsun diye düşünüyoruz..neyse teşekkürler..biri pc yi arkadaşımı zor durumda bırakmak için böyle bişey yaptı belli ki
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Yapmaz dedigin arkadasindan kork bence.Bariz yalan, eger gozunle gorduysen o yaninda ki arkadasindan baskasi degildir.Ya da sen yaptin arkadasina da yardimci olurum ayagina tbt'ye konu aciyorsun.Siz kiz milleti varya :)
Yiyin birbirinizi :P
----------------------------- -
ComputerWolf bunu yazdı:
Yapmaz dedigin arkadasindan kork bence.Bariz yalan, eger gozunle gorduysen o yaninda ki arkadasindan baskasi degildir.Ya da sen yaptin arkadasina da yardimci olurum ayagina tbt'ye konu aciyorsun.Siz kiz milleti varya :)
Yiyin birbirinizi :P
süper çözümleme =) -
arkadaşıma da en az kendim kadar güveniyorum..böyle bişey yapmaz..biz sadece hani başka bi pc den yapılmış olabilme ihtimalini düşündük ama o da saçma..sonuçta arkadaşın pc de kayıtlı bütün konuşmalar..kafamız karıştı..ama anlaşılan o ki birilerinden şüphelenmemiz gerekiyo:S
-
soyle birsey de olmus olabilir, uzak bir ihtimal ama.... remote desktop olayi. arkadasin baska birisinden bir konuda yardim almak icin remote desktop olayina girmis ve bunu boyle unutmussa konustugu kisi yapmis olabilir.. veya bilgisayarina usaktan erisim programi filan kuruluysa da olmus oalbilir. ama bu ihtimal %12 civari birse ;)
-
Kim kimle konuşmuş? Hangi maille konuşmuş? Kiminle konuşmuş? Ondan sonra yorum yapsak...
-
MARSHMALLOW bunu yazdı:
yani o pc den konuşulmuş diyosunuz dimi? yani başka türlü o yazıların pc ye kaydedilmesi imkansız?biz bundan emin olmak istedik..
-----------------------------acikcasi ben dediginden pek bisey anlamadim . keylogger veya msnin kendi foksiyonu ile kaydetmis olabilirsiniz kendi bigisayariniza. ben kayit altina aliyorum XML olarak .
C:\Users\Administrator\Documents\Alınan Dosyalarım\bursa_spor1263180183\Geçmiş\sevdankg883291968503.xml seklinde konusmalar kayitli mesela.
dosyayi actiginde tarayici ile ,karsina konusma kayitlari cikacaktir ...
-
öyle bişey de yok hatırlamıyo..arkadaşıma garezi olan birisi bunu yaptı anlaşıldı:@ zaten konuşmalar çok kısa,üç kere konuşulmuş ve kısa kısa..sonuçta dediğim gibi yurt ortamı..insan konduramıyo sadece bu yapmıştır diyemiyo ama belli ki o kattakilerden biri yapmış :S
-
maximuss bunu yazdı:
MARSHMALLOW bunu yazdı:
Konudan bende bir şey anlamadım demekki sorun bende değil... Ancak gidişat çözüme odaklı değil ayrıca dikkatinizi çekerim :)
-
MARSHMALLOW
ya ben gene hicbirsey anlamadim dediklerinden :S
bloodmage bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
MARSHMALLOW bunu yazdı:
Konudan bende bir şey anlamadım demekki sorun bende değil... Ancak gidişat çözüme odaklı değil ayrıca dikkatinizi çekerim :)
-----------------------------bi telas var cumlelerinde arkadasimizin. neden acaba :) bisey anlamadim ben .
bende devrik cumle kurarim genellikle bazen , ingilizce ve bulgarca , turk diline gore ters yapida. bu yuzden bazen dusunup yazilarim ters yani devrik olabilmekteler . arkadasinda durumu benim gibi galiba ...