folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Yardım 5 Kilo Vermem Lazım

Arkadaşlar Yardım 5 Kilo Vermem Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek

2 adet başarılı diyet var ama resmen insanı yemek yemekten soğutuyor.

İlki salata, sadece salata yiyeceksin, normal hayatına devam ediceksin. Bir hafta içinde 2-3 kilo verdiriyo.

İkincisi de aynı yemek, yine bir hafta aynı yemeği yiyeceksin. Bu da 2-3 kilo verdiriyo.

Ama dediğim gibi insanı yemekten soğutuyo böyle kilo veriyosun. Yoğun bir tempon yoksa bunlar olabilir yoksa denenmez ama tabi en mantıklısı üşenmeyip bir diyetisyene gidip detaylı bir diyet programı alman.

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

deja-vu bunu yazdı:
    -----------------------------

sofradan herzaman tam doymadan kalk.Sabah kahvaltını sağlam yap.Öğünlerini parça parça ye mesela 12 de bi ye az bişey sonra 2 de gene atıştır 4 te felan az az ama.Akşam yemeğini saat 7 den sonra yeme.Akşam yemeğinde hamurişi yeme,hafif bişiler ye salata(tavuk salatası favorimdir)vb.Spor yapıosun zaten.Antrenmanlar sırasında bolbol su ve muz ye:Dprotein alırsın muzdan iyi olur....

------------------------

Çok teşekkür ediyorum.Yarından itibaren dediklerine harfiyen uyacağım sağol.

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

ZaGaNoS bunu yazdı:

2 adet başarılı diyet var ama resmen insanı yemek yemekten soğutuyor.

İlki salata, sadece salata yiyeceksin, normal hayatına devam ediceksin. Bir hafta içinde 2-3 kilo verdiriyo.

İkincisi de aynı yemek, yine bir hafta aynı yemeği yiyeceksin. Bu da 2-3 kilo verdiriyo.

Ama dediğim gibi insanı yemekten soğutuyo böyle kilo veriyosun. Yoğun bir tempon yoksa bunlar olabilir yoksa denenmez ama tabi en mantıklısı üşenmeyip bir diyetisyene gidip detaylı bir diyet programı alman.

Hakkaten insanı yemekten soğutur  

xD

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    Çok kolay kilo veren ama çok zor alan birisi olarak önerim Günde tek öğün beslen,bol bol su iç, açlık bastırırsa tofita şeker at 10günde 5 kilo vermessen hiç bişey bilmiyorum NOT: haa o tek öğündede 3ekmek yeme açlığın geçtimi kalk sofradan

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Lostgun bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

k flakes yesene erkeklerde ne kadar etkili oluyo bilmiyorum ama ablam denedi sabah akşam 1 kase yiyosun bende günde 1 kere yiyorum sabah kahwaltı hazırlamaya üşendiğim için ama ben zaten zayıfım kilo werdirmeye başladıkça bırakıorum ben we 14 günde etkili oluyo diye biliyorum 

Yarar mı dersin ?

ben kullandım 2 kilo aldım o kiloları atana kadar tekrar götüm çıktı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Lostgun bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

k flakes yesene erkeklerde ne kadar etkili oluyo bilmiyorum ama ablam denedi sabah akşam 1 kase yiyosun bende günde 1 kere yiyorum sabah kahwaltı hazırlamaya üşendiğim için ama ben zaten zayıfım kilo werdirmeye başladıkça bırakıorum ben we 14 günde etkili oluyo diye biliyorum 

Yarar mı dersin ?

Tövbe o zaman hayatta yemem.xD xD

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Lostgun bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

Lostgun bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

Yarar mı dersin ?

Tövbe o zaman hayatta yemem.xD xD

sen k flakes yersen bide üstüne yemek yersen tabi alırsın o zaman ablam nası zayıfladı ya da biçok arkım doğru kulanırsan zayıflıosun hacı ben zayıfım die zayıflama başlayınca bırakıom 

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

abur cubur yeme,düzenli uyu,kahvaltı yap mutlaka ekmeğide kes..her sabah koş sonra maydonoz ve limon suyunu robotta çekip bi güzel iç hem toksin atıcı hem zayıflatıcı..:D meyve yemeyi de ihmal etme.. bunları düzenli yapmak mesele ben yapamıyorum..:)) 

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Az ye. Çay, kola gibi şekerli içecekler tüketme. Yediğin yemekler yağsız olsun.

Kahvaltıda bir kase mısır/buğday gevreği

Akşama kadar acıkırsan çubuk kraker, bisküvi falan

Akşam ise yağsız yemekler.

Yemekten önce bol su içersen tokluk hissi verir.

Benim gibi göbekliysen yağlı ve şekerli yiyecek/içeceklerden uzak durup az yersen ve yeteri kadar hareket edersen rahatlıkla kilo verebilirsin.

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocam işin acilse her sabah aç karnına 1 avuç çiğ kabak çekirdeği ye 1 bardak ılık su iç bağırsakları çalıştırır.kahvaltıda ekmeğe fazla abanma mevsimi inceden geçiyo kavun-karpuza ağırlık ver (sigara içiyosan bilirsin) sigara altı yapacak kadar yemek ye lifli gıdaları eksik etme vur meyvenin gözüne..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 5683 Toplam Mesaj: 52