Arkadaşlar Yardım PAYPAL
-
Arkadaşlar 240.00€ bir alışveriş yaptım paypaldan Fakat Adamın gönderdiği Para GİFT olarak gösteriyor. BAKİYEM 0
http://i.hizliresim.com/j2gn9m.png
MhmdAlmz tarafından 27/Ağu/15 19:55 tarihinde düzenlenmiştir -
hesabina euro para birimini ekle hoca.
muhtemelen sadece tl var suan hesabinda.
ayrica 24 saate kadar surebilir hesabinda gorunmesi diyor.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
Parayı iptal etmez dimi ona göre Şifre vereceğim hesap şifresi Yani para şuan bende sadece 24 saat sonra gözükecek
-
MhmdAlmz bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
Parayı iptal etmez dimi ona göre Şifre vereceğim hesap şifresi Yani para şuan bende sadece 24 saat sonra gözükecek
Bişey olmaz hocam açıklamanın devamında iade edilemez Paypal güvencesi altındadır diyor zaten.
-
Cesnist bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
Bişey olmaz hocam açıklamanın devamında iade edilemez Paypal güvencesi altındadır diyor zaten.
Gönül rahatlığıyla verebilirim yani ? Eyvallah hocam allah razı olsun :)
-
verdinmi
-
Ksiezyc bunu yazdı
verdinmi
Yok Şuan vermedim vericem ama korkuyorum :D 240.00€ Fatura gönderdi diyor Paypalda yeniyim anlamıyorum . Fatura öndendi diyor Ama Mail de ..... kişisi size 240.00 € Fatura gönderdi diyor. Para yattı mı alacak mıyım kesin bilgi yok sanırım
-
acele etme, bu gift fatura hediye gibi ödemelere dispute açabiliyor galiba sadece kira ve ödemeler gibi gönderirse dispute açılamıyor
-
Ksiezyc bunu yazdı
acele etme, bu gift fatura hediye gibi ödemelere dispute açabiliyor galiba sadece kira ve ödemeler gibi gönderirse dispute açılamıyor
Anladım reis eyvallah para hesaba gelmezse vermiyim yani charı ?
-
sen hesabını onaylattınmı ilk önce hesabını ekledinmi bunları yaptıktan sonra payla bakiyesi olarak sana gönderdiği parayı TL ye çevirip kredi kartına yada banka hesabına çekebilirsin
veya hesabı vereceksen kanıtlarını hazırlayacaksın sonradan adam derse ki ben parayı ödedim ama adam bana charı vermedi paramı geri istiyorum diye sende dersin ki işte kanıtları
-
Ksiezyc bunu yazdı
sen hesabını onaylattınmı ilk önce hesabını ekledinmi bunları yaptıktan sonra payla bakiyesi olarak sana gönderdiği parayı TL ye çevirip kredi kartına yada banka hesabına çekebilirsin
veya hesabı vereceksen kanıtlarını hazırlayacaksın sonradan adam derse ki ben parayı ödedim ama adam bana charı vermedi paramı geri istiyorum diye sende dersin ki işte kanıtları
Onaylatma derken Mail ile onayladım birde Kredi kartımı ekledim başka birşey gerekiyor mu ?