Arkadaşlar Yazılım Programı Yardımı
-
Kullanımı basit olan yedek alıp bilgisayarım çöktüğünde o yedek ile aski haline geireceğim recovery programı arıyorum yardımcı olacak müridimiz var mı?
-
çoook eskiden norton ghost kullanıyorduk ama sanırım devri bitti. yıllardır image programı kullanmıyorum. ama şuan için en bilineni true image dir.
http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/ internetten crack v.s. bulabilirsin warez sitelerine bakarsın. hatırladığım kadarıyla
bir dvd ye harddisk bölümünün image ini yazdırıyordu bootable olarak. windows çökse bile bu dvd ile bilgisayarını yükleme şansın var. internette
bu programla ilgili arama yaparsan resimli anlatımlar v.s. de bulabilirsin
-
imaj konusunda "Norton ghost 15" tek geçiyorum.
Flash belleğe atıyorum 300mb'dı sanırım. Boot çalışıyor.
Arşivin bozulduğuna daha denk gelmedim.
Acronis de iyidir, ama arşivleri çok bozuluyor. Clone disk'te acronis, backup/recovery'de norton ghost.
İkisinin de kullanımı çok basit
Kaan tarafından 11/Eki/12 17:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Acronis candır...
Allah eksikliğini göstermesin o olmasa laboratuvardaki 20 bilgisayarla uğraşmak işkence olurdu. 6-7 dakika da miss.. :)
-
ghost
acronis true image
minipe
bunların üçünüde kullanabilirsin. hepsininde kullanımı kolaydır zaten.
-
Bende bu tarz birşey arıyorum acronis mi ghost mu kafam karıştı
-
norton ghost 15 linki kullanım şeklinin anlatıldığı bi yazı dizisi video fln var mı bildiğiniz. Acronisi bir türlü kullanamadım kompleks geldi bana
-
yaklaşık iki senedir acronis 2010 kullanıyorum. bir sıkıntı yaşamadım.
-
NuLL29 bunu yazdı
yaklaşık iki senedir acronis 2010 kullanıyorum. bir sıkıntı yaşamadım.
Bana da kullanmasını öğretir misin?
-
Desingers bunu yazdı
norton ghost 15 linki kullanım şeklinin anlatıldığı bi yazı dizisi video fln var mı bildiğiniz. Acronisi bir türlü kullanamadım kompleks geldi bana
torrentten indir .iso olara, cd'de yaz, ya da flash'a at boot yap.
Bilgisayarı cd'den, flash'tan başlat,
ekrandan Backup, sürücüyü seç, kaydedeceğin yeri seç, ismini düzenle, ileri ileri, sonunda bir tik seçeneği var onu işaretle,"validate backup'dı sanırım"
sonra son'a bas, bitince yeniden başlatsın.
Recovery'de de aynı mantık, backup'ı göster, hedef sürücüyü seç, burda dikkatli ol ama, "validate backup before recovery" seçeneğini de seç ki imaj bozulduysa kurmasın.
-
kaanstain bunu yazdıDesingers bunu yazdı
torrentten indir .iso olara, cd'de yaz, ya da flash'a at boot yap.
Bilgisayarı cd'den, flash'tan başlat,
ekrandan Backup, sürücüyü seç, kaydedeceğin yeri seç, ismini düzenle, ileri ileri, sonunda bir tik seçeneği var onu işaretle,"validate backup'dı sanırım"
sonra son'a bas, bitince yeniden başlatsın.
Recovery'de de aynı mantık, backup'ı göster, hedef sürücüyü seç, burda dikkatli ol ama, "validate backup before recovery" seçeneğini de seç ki imaj bozulduysa kurmasın.
TEŞEKKÜR EDERİM İLGİN İÇİN