Arkanı Topla Gel Ulan!
-
halbuki kişi ile teke tek vs ye gelemzler
-
gelemiyorlar abi delikanlıyım tespih sallarım ayağı yapıyorlar bişiey olunca diyor ki buraya tüm x semtini yığarım senin sülalen gelse bi zikim yapamaz diyor.
30 dk bekliyorsun getirdiği 4-5 kişi
ben dedim ki 4 kişi bana dalcak kadar acizseniz gelin dedim.
çocuk dayağı yedi gitti.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
dkn le konuşuyoduk msnde o da söyledi.
bu tipler hayatı kavgalara karışıp kız yapmaktan ibaret sanan herifler.bi süre babalarının verdiği 2o ,5o ytllerle hayatlarını devam ettirirler.zamanla ihtiyaçları artar.ekstra para demektir,ailelerin paraları ihtiyaçlarını karşılamay yetmez,üniversite okumadıkları ya da meslek bilgisi olmadıkları için asgari ücretle geçinmeye çalışırlar.bir zamanların artistleri yerlerde sürünür,mutlu evlilikleri vs olmaz.
lisedeyken "bi counter strike maçından 2 milyar para kazanıyosun ak ne diyon sen" şeklinden diyaloglarıda mafiş olur böylece : )
-----------------------------hocam
1-butipler kız mız yapamaz kolay kolay tecrübeyle sabit
2-harbiden haklısın benim başıma geldi orta okulda sınıfta tartıştığımız çocuk çıkışta kavga edelim şekline girdi kabulettik hıyar adam toplayıp gelmiş ulandedim seninde delikanlılığınında böle tipler herkesi kendisi gibi sanır bana soruyor senin adamların nerdelan diye neyse 2 dk da arkadaşlarıı toplayı hallettik ama böle adamlar budur işte hep delikanlı gibi görünür kalleşlik yaparlar dövemedikleri adamı başkasına dövdürmeye uğraşırlar bunlarında erkekliği bukadar
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------
başkasına güveneceksem ben nie yaşiyim ki isot abime katılıom bu işler hep mhp işi amk ocakmış ocaığnı sikiyim.amk eskidende bi işe yaramıodu şimdi de ama eskiden okul önünde uyuşturucu satanları filan çekip dövüolardı şimdi ? şimdi bi kavga olsada stres atsak die baqkıolarr.
---------------------------
sana kimse cok bos k0nusuyorsun demismiydi demedilerse ben soyleyim cok bos beles konusuyorsun:S -
Penche1995 bunu yazdı:
-----------------------------abi ben zaten emanet falan kullanmam
bileğime güvenirim
ama bugün çarşıda buldum 20 ytl muşta
alıcam 2 hafta sonra şu an gerek yok bi dershane açılsın sokağa çıkmaya başlıyım.
cepte durur.
annemi kemik koruyucu diye kandırdım :D
-----------------------------profilindeki ya$ dogruysa
salak salak i$ yapma. öle alim cebimde ta$ırım diebilecein bi$i deil o.
üzerinde yakalanırsa hayatın kayar.
-
abi hayatın kayar diyorsun da
üzerinde yakalanırsa dediğin olay kavgadan sonra mı ?
-
bundan yakınmak şuna benziyo
ben vejeteryanım boğalar bana neden saldırıyo
-
Penche1995 bunu yazdı:
-----------------------------abi hayatın kayar diyorsun da
üzerinde yakalanırsa dediğin olay kavgadan sonra mı ?
----------------------------- -
abi konu amacından sapıyor,muştaya döndü iyice konu :D
-
Ben afyonluyum arkadaş, burda yaşam tarzı budur, kimsin lan ! arkanı topla gel ...