Arkdaşa Eşşek Şakası Gülmek Garanti
-
Ana fikir şu crazy
insanların "imalı" kelimelerini anlamayıp laf giydirmeye çalışan ileri zeka unsurları itin götüne girmek için can atıyorlar.
tahribat çoğuna fazla geliyor bunu anladım ben onlarda anlayıp bi siktirip gitse ne güzel olucak diyorum...
-
$aka konusu idare eder olabilir ama görüntü ve kameraman iğrenç.
-
çok da komik değil bana göre
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------Ana fikir şu crazy
insanların "imalı" kelimelerini anlamayıp laf giydirmeye çalışan ileri zeka unsurları itin götüne girmek için can atıyorlar.
tahribat çoğuna fazla geliyor bunu anladım ben onlarda anlayıp bi siktirip gitse ne güzel olucak diyorum...
-----------------------------efendi konush efendi ol ! almayım 2,5 gram aklın. şaka & mizah maayetinde söledim yok ben anlamıorum kaldıramıorum diosan söle sözümü geri alim ? böle s*ktrip gitse felan olmuo eğer bi sorunun varsa gel adresimi verim dediklerini yap ;)
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------Ana fikir şu crazy
-----------------------------imalı konuşmadan nefret ederim kime diyorsan en baştan açık söle müdür belki biz kime dediğini tahmin edebiliriz ama etmeyenler vardır. ayrıca tbt kime fazla
kime eksik ona sen karar veremezsin bunu iyi belle burası herkese açık bi site zaten burdaki eleman yeterli deilse Sen fark etmeden önce yollanır...
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------Devletin yasakladığı sitelerin linkleri hiç yakışıyormu...
Esefle kınıyoruz...
-----------------------------hocam devletimiz gibi şaşkınsın. şaşkın bir insansın.
eğer ironi yapıyorsan da güzel yapamamışsın. ahah
-
-----------------------------Devletin yasakladığı sitelerin linkleri hiç yakışıyormu...
Esefle kınıyoruz...
yasaklar çiğnenmek içindir
-
köpük banyosu yaptırmışsınız adama :D
işin ilginç yanı adam hala uyuyo o uynamamış
-
GebesH bunu yazdı:
Esefle kınıyoruz...
-----------------------------sen kınamaya devam et Devlet Sana sahip çıkar.. evindeki internete parasını verdigin baglantı ücretini Devletin ellerine bırak onlar yonlendirsinler.. DEVLET Deme bana Kim Devlet Dediyse Halka 1 Tekme Atti ... !!!!! Ben onlara Ne Benim Giricegim Siteden onlara ne izlicegim Videodan milletin üstüne yasak koyduracaklarına memleketlerindeki işsizlik oranını azaltsınlar 13 yasındaki kıza tecavuz edip sonra nikah kıydıranlara karıssınlar.... hadi zikerim.. Alayını DEvlet yalan. CUMHURİYET Gercek !!!!!Gerisinin m.k....
-
öncelikle şunu bi düzeltelim youtube yi yasaklayan tayyip değil.açılan dava sonucu mahkeme tarafından yasaklanmıştır.