Arkdaşa Eşşek Şakası Gülmek Garanti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Ana fikir şu crazy

insanların "imalı" kelimelerini anlamayıp laf giydirmeye çalışan ileri zeka unsurları itin götüne girmek için can atıyorlar.

tahribat çoğuna fazla geliyor bunu anladım ben onlarda anlayıp bi siktirip gitse ne güzel olucak diyorum...

Keep Going !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    $aka konusu idare eder olabilir ama görüntü ve kameraman iğrenç.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    çok da komik değil bana göre

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

GebesH bunu yazdı:
    -----------------------------

Ana fikir şu crazy

insanların "imalı" kelimelerini anlamayıp laf giydirmeye çalışan ileri zeka unsurları itin götüne girmek için can atıyorlar.

tahribat çoğuna fazla geliyor bunu anladım ben onlarda anlayıp bi siktirip gitse ne güzel olucak diyorum...

efendi konush efendi ol ! almayım 2,5 gram aklın. şaka & mizah maayetinde söledim yok ben anlamıorum kaldıramıorum diosan söle sözümü geri alim ? böle s*ktrip gitse felan olmuo eğer bi sorunun varsa gel adresimi verim dediklerini yap ;)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

GebesH bunu yazdı:

Ana fikir şu crazy

imalı konuşmadan nefret ederim kime diyorsan en baştan açık söle müdür belki biz kime dediğini tahmin edebiliriz ama etmeyenler vardır. ayrıca tbt kime fazla

kime eksik ona sen karar veremezsin bunu iyi belle burası herkese açık bi site zaten burdaki eleman yeterli deilse Sen fark etmeden önce yollanır... 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

GebesH bunu yazdı:

Devletin yasakladığı sitelerin linkleri hiç yakışıyormu...

Esefle kınıyoruz...

hocam devletimiz gibi şaşkınsın. şaşkın bir insansın.

eğer ironi yapıyorsan da güzel yapamamışsın. ahah

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wegeta59
    wegeta59's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

GebesH bunu yazdı:

Esefle kınıyoruz...

yasaklar çiğnenmek içindir

""Ben her bahar aşık olurum, filizlenir anılarda gururum 17.05.2000""
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

köpük banyosu yaptırmışsınız adama :D

işin ilginç yanı adam hala uyuyo o uynamamış  

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

GebesH bunu yazdı:

Esefle kınıyoruz...

sen kınamaya devam et Devlet Sana sahip çıkar.. evindeki internete parasını verdigin baglantı ücretini Devletin ellerine bırak onlar yonlendirsinler.. DEVLET Deme bana Kim Devlet Dediyse Halka 1 Tekme Atti ... !!!!! Ben onlara Ne Benim Giricegim Siteden onlara ne izlicegim Videodan milletin üstüne yasak koyduracaklarına memleketlerindeki işsizlik oranını azaltsınlar 13 yasındaki kıza tecavuz edip sonra nikah kıydıranlara karıssınlar.... hadi zikerim.. Alayını DEvlet yalan. CUMHURİYET Gercek !!!!!Gerisinin m.k....

www.tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

öncelikle şunu bi düzeltelim youtube yi yasaklayan tayyip değil.açılan dava sonucu mahkeme tarafından yasaklanmıştır.

Toplam Hit: 6534 Toplam Mesaj: 29