Arkın Fescioğlu - Experimental Symphony No 1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Bazılarınız biliyodur konservatuvarda kompozisyon yani bestecilik bölümü lisans 2.sınıf okuyorum . Normalde eski kafalıyımdır yazarken bilgisayar kullanma karşıtıyım kağıt kalem ve silgi kullanırım sırf :D ama artık daha öncede yazdıklarım dahil hepsini bilgisayara geçirip internetten paylaşma kararı aldım ... tabi bu paylaştığım projeminde mixajı yok ses kalitesi kötü olsun idare eder yinede. projeye gelirsek : deneysel senfoni çalışmamdır deneysel deme sebebim klasik dönem senfoni form kurallarına bağlı kalmadım 2 farklı tema işledim ondan dolayı sadece orkestrasyonda renk araması yapmıştım zamanın ... 

Uyarı :D : klasik müzik sevmeyenler dinlemesin heheheh :D keyifli dinlemeler.

https://soundcloud.com/arkin-fescio-lu/ark-n-fescio-lu-experimental

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Lezizmiş. Miroslav Philharmonik? Çok detaylı dinleyemedim ama bazı kısımlarda benim için biraz fazla karmaşık geldi.

krypt tarafından 10/Nis/14 20:25 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

oha müzik

Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

yok usta hoca sibelius 7 diye bir program verdi vst olarakda ewsql kullandım bilgisayar ortamında yazmak pek kafam almıyo yani insan kendi kulağına güvenmeli yazarken ama öbür türlüde okulun orkestrasına çaldırıp kayıt almakda para tutuyo diye geçirdim bilgisayara :D tesekkur ederim :D

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

işte hem deneysel olması biraz avant grade armoni kullandım cok az doğal olarak mix olmayınca net gelmiyo sesler :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Az çalışıp nota yazmayı öğrensem aklımda ne senfoniler geziyor bin tilki gibi ama tebellik işte :/ Gayet güzel olmuş hocam eline sağlık.

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

saol hocam :D hocam yok az nota çalışmak yetmiyo işte ilk önce elinin açılımını sağlamak için  4 sesli dikte yazman lazım mesela herhangibi  4 sesli koro eserini dinleyip kağıt kalemle notaya dökcen sonra orkestrasyon çalışman lazım sürekli daha lisans 2 deyim hiç bişey bilmiyorum bitmiyo yani bu işte öğrenmek gerçekten diğsiz kuyu ya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı

saol hocam :D hocam yok az nota çalışmak yetmiyo işte ilk önce elinin açılımını sağlamak için  4 sesli dikte yazman lazım mesela herhangibi  4 sesli koro eserini dinleyip kağıt kalemle notaya dökcen sonra orkestrasyon çalışman lazım sürekli daha lisans 2 deyim hiç bişey bilmiyorum bitmiyo yani bu işte öğrenmek gerçekten diğsiz kuyu ya

hangi noktada 100 enstrüman arasından akoru bozuk olanı duyabiliyoruz :D

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

duyuluyo rezonans uyuşmaz hocam :D ince cok dikkatli baktınmı anlıyosun ama hangisinin olduğunu anlamak imkansız :D eğer kompozisyon okucaksan ama raatlıkla 9 sese kadar işitip yazabilmen lazım diyolar konservatuvar hocaları :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı

duyuluyo rezonans uyuşmaz hocam :D ince cok dikkatli baktınmı anlıyosun ama hangisinin olduğunu anlamak imkansız :D eğer kompozisyon okucaksan ama raatlıkla 9 sese kadar işitip yazabilmen lazım diyolar konservatuvar hocaları :D

höh :O 5 sese kadar tamam da 9 .... :/ . Sesleri duyduk hadi yazması ayrı sıkıntı. Çok sıkıldım bir anda düşününce oturup saatlerce 9 sesi ayrı ayrı izole edip yazmaya çalıştığımı :/ Çok sabır sana dostum :P 

Almanya Fatihi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

yok usta ilk başlarda zor oluyo ciddden  sefer çalığ geçiyolar yazman lazım sınavlarda :d zaten ilk giriş sınavında  2 sesli 16 ölçü yazıyosun :D

Toplam Hit: 1387 Toplam Mesaj: 17