folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Arşivimdeki Enstürmanları Tbt Ye Paylaşıyorum Feda Olsun

Arşivimdeki Enstürmanları Tbt Ye Paylaşıyorum Feda Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2 buçuk filan gb enstürman tek tek değil 20mb civarında başlıyorum

A1 olarak başlıyorum çünkü a dan z ye kadar isimli parçalar

A1 A2 A3 olarak gidecek B1 B2 vesaire Z ye kadar devam edecek

sağlam bir upload adresi verirseniz iyi olur linkler uploaded.to ve dosyam netten ölebiliyor

ilk A1 paylaşıyorum zamanla devam edecek fazla msj olayı sorun olursa editlerim o zamanda pek bi anlamı kalırmı

türkçe sadece 712mb filan var 700mb uploadta sabaha kadar bulur heralde :) bide indirmesi ohhooo

A1 için tıklayın

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Eyw Hoja, Emeğine SağLık.. Bu Arada UpLoad için Sana ; http://www.divshare.com/ Öneririm ;)

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

buda A2 olsun hacı verdiğin site çok ağır ya 

http://www.divshare.com/download/610096-26f

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

volkan konağon dido şarkısının fonunu rica etsem var mı acaba?

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı:
    -----------------------------

volkan konağon dido şarkısının fonunu rica etsem var mı acaba?

forumda var hacı 5dk ara bi istersen enstürman fon diye ilk eklediğim di sanırım volkan konak konağon ne ya :)

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=enst%FCrman&folderid=36035

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    speedyshare.com

gaipten görüntüler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

jezreel bunu yazdı:
    speedyshare.com

arada kopukluk yapıyor yarım indiriyor o yüzden pek uygun değil saol

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    kotasız netim olsaydı hepsini indirirdim, çok severim enstrumental muziği , yalnız madem o kadar uğraşacaksın sağlam bir upload sitesi kullan derim,bir kaç sene sonrada indirilebilsin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

hepsini istiyorum !!

:))) 

Bu niymiş la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    bunuda aldım cok güzel hepsi yaa 1 yıl falan sürer heral 2.5 gb arşiv...

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    MIZIKA VARMI HOCAM

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1776 Toplam Mesaj: 13